Gina Matache, mărturisiri emoționante despre divorțul fiice sale, Oana: „Nu mă așteptam. Am învățat să nu mă mai bag”
Data actualizării:
Data publicării:
Gina Matache, mama Deliei și a Oanei Matache, a vorbit despre divorțul fiicei sale, dar și despre lucrurile pe care le-a învățat în urma acestei experiențe.

Oana Matache și Răzvan Miheț au decis să divorțeze după șase ani de căsnicie, având împreună doi copii. Această veste a venit la scurt timp după ce Oana a fost surprinsă sărutându-se cu noul ei partener, Radu Siffredi, ceea ce a generat speculații în mass-media. Cei doi s-au separat pe cale amiabilă și au custodie comună pentru fetița și băiatul lor, care locuiesc cu mama.

Oana Matache a fost aspru criticată în mediul online după ce s-a aflat despre divorț, iar oamenii au condamnat-o pentru faptul că a început prea repede o nouă relație. Cu toate acestea, ea și Radu Siffredi au depășit orice obstacol și încă formează un cuplu. 

„Nu mă așteptam”

Invitată la emisiunea „În Oglindă”, Gina Matache, mama Deliei și a Oanei Matache, a vorbit despre divorțul fiicei sale. Aceasta a mărturisit că după ce a aflat vestea s-a simțit din nou ca atunci când era copil și mama ei a hotărât să divorțeze de tatăl său. Mai mult decât atât, Gina Matache a declarat că nu se aștepta deloc la o astfel de decizie din partea fiicei sale, mai ales că în perioada în care a locuit cu ea și soțul ei părea că se înțeleg bine și că nu există probleme în căsnicie care să îi determine să ia o astfel de hotărâre. 

Mama Oanei Matache a recunoscut că nu știe adevărata cauză din spatele separării, dar este convinsă că fiica sa a avut motivele ei. De asemenea, aceasta a precizat că a învățat să nu se mai implice atât de mult și să își trateze fiicele ca pe oricare alt adult, fiind totuși alături de ele ori de câte ori au nevoie și îi cer sprijinul.

Te-ar putea interesa și: BRomania, dezvăluiri despre relația cu Fabiola Matiuță. Cum i s-a schimbat viața în ultimul an

„Atunci am văzut-o pe mama. M-am văzut în ipostaza în care a fost mama. Acum văd altfel lucrurile, în primele zile eram foarte spumoasă. Nu mă așteptam, pentru că eu îi știam bine. Eu care am stat cu ei în casă atâta vreme de i-am crescut pe amândoi copiii, nu am văzut nimic nelalocul lui. Nu știu ce să zic, probabil că are și ea motivele ei. Chiar nu știu ce să mai zic. Dar dacă ea îmi seamănă mie, și o văd că îmi seamănă, nu o să îmi spună nici de acum în 2000 de ani. Cum nici eu nu i-am zis mamei mele nimic.

Eram năucită din toate părțile, veneau ideile ca avioanele în capul meu și eu nu știam pe care să îl iau. Efectiv am retrăit momentul cu mama, eu acolo am ajuns, în punctul ăla. Și aveam impresia că trebuie să iau viața aia de la început. Era ca un film prost în capul meu. Acum, îi mulțumesc lui Dumnezeu că m-am deschis la minte și am învățat să nu mă mai bag. Am învățat să le iau ca pe orice adult”, a declarat Gina Matache, în cadrul emisiunii „În Oglindă”.

Oana Matache a făcut o transmisiune live pe rețelele sociale, după aflarea veștii divorțului, în care le-a explicat urmăritorilor săi de ce a ales să ia această decizie și cum s-a ajuns la divorț.

"Mi-a luat foarte mult curaj să fac chestia asta, nu este ca și cum m-am plictisit și m-am trezit într-o dimineața: „Vreau să mă mut cu doi copii singură”. Este o chestie care s-ar fi întâmplat oricum, faptul că eu l-am cunoscut pe Radu doar a urgentat un pic lucrurile. Ne-am cunoscut la clipul pentru ziua lui Faiăr. Suntem oameni normali. Totul s-a întâmplat firesc, nu au fost scandaluri. Este o situație în care tatăl poate să vină oricând să vadă copiii și nu e nicio piedică. Este atât de simplu în cazul nostru. Am mai auzit chestia asta: 'cum să divorțezi, din moment ce nu te bate', dar toxicitatea poate veni din multe părți. Nici nu trebuie să ajungi să nu te mai înțelegi pentru că atunci deja e târziu, înseamnă că este un stres acolo și nu e bine pentru copii să stea în stres și să vadă o dinamică proastă între părinți. Poate pur și simplu îți dai seama că viața ta nu arată așa cum vrei și lângă persoana respectivă nu are cum să ajungă acolo", a spus Oana Matache, într-un videoclip în care a apărut alături de Radu Siffredi.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Loredana Tanase
Categorie: Vedete



Sursa foto: https://www.freepik.com/, @__natalisha__

Cinci zodii care vor obține câștiguri financiare în decembrie. Va fi o lună a prosperității

Captură video: Pro TV. Sursa foto: Mihai Trăistariu/Instagram

Karmen Simionescu s-a dat de gol și a spus asta despre Mihai Trăistariu, în direct la TV: „Sper să nu vadă vreodată, dar aia e, îmi asum”

Captură video: YouTube/Vocea României

Horia Brenciu a izbucnit în lacrimi la Vocea României. Vedeta nu s-a putut abține: „Când aud vocea ei, tresar. Brusc, toate amintirile se îngrămădesc în capul meu” / Video

Sursă foto: Instagram/Mario Fresh. Sursă foto: Instagram/Alexia Eram

Mario Fresh confirmă despărțirea de Alexia Eram, după opt ani de relație: „A fost o decizie dificilă”. În ce relații sunt acum cei doi

Monica Bârlădeanu, foto Instagram

Cât au costat rochiile de mireasă purtate de Monica Bârlădeanu la nunta de lux cu Valeriu Gheorghiță - Foto în articol

Captură video: YouTube/La Măruță. Alexia Eram și Mario Fresh/foto Instagram

Alexia Eram, poză cu un bărbat celebru, la Paris. Ce au comentat Andreea Esca și Inna - Foto

Captură video: YouTube/Vocea României

Oleg Spînu, finalist Românii au talent 2023, a întors toate scaunele la Vocea României. Irina Rimes: „Te vreau atât de mult, încât mi-am blocat doi colegi!” / Video

Sursă foto: Facebook/Daiana Prodan

Daiana, atac dur la adresa lui Radu Vâlcan. Imaginile care nu s-au văzut la TV: „Se lua de mine! Mă atacau foarte mult. Nu au dat chestiile astea la televizor” 

Captură video: Pro TV. Captură video: YouTube/ un PODCAST misto By Bursucu'

„Ai hărțuit-o, lovit-o, ți-ai bătut joc de ea”. Zanni îl face praf pe Jador, după ce a declarat că Oana Ciocan are o nouă relație: „Stătea cu ochii vineți de lacrimi legată de pat în casă”

Sursa foto Instagram Lora

Mari emoții pentru Lora şi Ionuţ Ghenu. Gestul făcut de artistă după căsătoria religioasă - Video

Cătălin Botezatu, sursa instagram

Cătălin Botezatu a rupt tăcerea! Câți copii are celebrul designer - Video

Captură video: YouTube/Vocea României

Jitaru Lavinia a făcut senzație pe scena de la Vocea României. Theo Rose s-a ridicat de pe scaun și și-a pus mâinile în cap / Video




pixel