Gina Pistol, pusă în dificultate, chiar înainte de nuntă. Ce s-a întâmplat cu iubita lui Smiley: „Îmi vine să mă opresc”
Data publicării:
Gina Pistol le-a mărturisit fanilor cu ce probleme se confruntă, înainte de nuntă. 

Gina Pistol se numără printre cele mai apreciate vedete din România. Prezentatoarea TV este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde împărtășește cu fanii tot ce se întâmplă în viața ei, cu bune și cu rele. 

Gina Pistol, pusă în dificultate, chiar înainte de nuntă

Recent, Gina Pistol le-a mărturisit fanilor cu ce probleme se confruntă, chiar înainte de cununia civilă, care va avea loc în weekend. Vedeta a recunoscut că se simte copleșită de griji și probleme.

„Deci sunt în drum spre casă de vreo 40 de minute și îmi arată că mai am 30 de minute, ceea ce e minunat, asta înseamnă că o să ajung și eu la cununia civilă sâmbătă. Stăteam acum și mă gândeam așa la semafor, eu și gândurile mele, am zis că dacă era un om normal și o viitoare mireasă normală, programul meu din această săptămână ar fi arătat cu totul altfel, adică m-aș fi întâlnit și eu cu câteva prietene la restaurant, să stau, să râdem, să bem un pahar, poate aș fi mers o zi sau două la spa să-mi fac niște tratamente, niște masaje de relaxare, nu știu, aș fi făcut alte chestii...(...) Nu mă nu, dar mie nu-mi place normalul, eu sunt anormală. Eu vreau să stau în trafic, să mă enervez la semafoare.

Săptămâna asta îmi vine că am nu știu ce pereche de pantaloni de scurtat, baia care s-a inundat și trebuie să vină muncitorii să facă o evaluare să vedem ce soluții avem pentru a... deci îmi vine să mă opresc și să mă dau cu capul de mașină. Oricum, trebuie să vorbesc cu Alexandra, cu terapeuta mea, să rezolve cu problema asta, că așa îmi place să mă țin atât de ocupată și să mă chinui”,   a spus Gina Pistol, pe rețelele de socializare.

Cât costă meniul de nuntă al lui Smiley si Gina Pistol și ce vor mânca invitații

Gina Pistol și Smiley numără zilele până când vor deveni oficial soț și soție. Cei doi se chinuie să pună la punct ultimele detalii, întrucât mai este foarte puțin timp până la fericitul eveniment. Cuplul celebru va petrece până în zori la Palatul Snagov, acolo unde cei mai apropiați prieteni și familia vor avea parte de un meniu de vis. Invitații vor avea, așadar, pe masă, patru preparate, de la cele mai tradiționale, precum sunt sarmalele, până la cele mai sofisticate.

“Va fi un meniu ce va îmbina tradiționalul cu fine diningul. Vor fi patru feluri de mâncare. Meniul va fi complex și elegant. Va îmbina toate gusturile”, a dezvăluit Emil Ioniță, șeful complexului  din Snagov, unde va avea loc nunta, pentru Fanatik.

Cât costă prețul unui meniu

Nunta va începe cu un aperitiv sofisticat și se va încheia cu o pulpă de rață confiată, dar și cu mușchi de vită, iar aceste pretenții i-au făcut pe nuntași să scoată din buzunar nici mai mult, nici mai puțin, de 100 de euro pentru fiecare meniu.

“Prețul meniului pe care Smiley și Gina Pistol l-au ales este de 100 de euro. Sunt patru feluri de mâncare, plus primirea cu tartine, pișcoturi și prosecco. Aperitivul este complex. La felul următor au ales file de doradă în crustă de ierburi aromatice, cartofi și legume julienne.

Urmează nelipsitele sarmale cu mămăliguță. Apoi, la felul principal cei doi au ales mușchi de vită Wellington și pulpă de rață confiată, cu sparanghel sote și sos tartar”, a dezvăluit Emil Ioniță, pentru sursa citată.


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului:   gina pistol  nunta  Smiley 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video



pixel