Gina Pistol a izbucnit în lacrimi când a vorbit despre Smiley: „Este singurul bărbat din viața mea care mi-a făcut asta” / Video
Data actualizării:
Data publicării:
Gina Pistol nu și-a putut stăpâni emoțiile când a vorbit despre Smiley. Invitată în cadrul podcastului moderat de Damian Drăghici, vedeta a mărturisit că soțul său a fost singurul bărbat din viața sa care a susținut-o mereu, și la bine, dar și la greu.

În cadrul podcastului moderat de Damian Drăghici, Gina Pistol a mărturisit că s-a confruntat cu atacurile de panică, depresia și anxietatea, iar în toată această perioadă dificilă, soțul său, Smiley i-a fost alături la fiecare pas și a susținut-o în totalitate, motiv pentru care îi este extrem de recunoscătoare.

„Făcând asta 14 ore pe zi, zi după zi, am ca obosit”

„Am avut atacuri de panică. Nu știam ce sunt, dar le-am avut și le fac pe fond de oboseală. Dacă sunt mulți factori perturbatori externi dau cu mine de pământ. Anii în care am prezentat cele două proiecte au fost perioade minunate din viața mea, dar eu 4-5 luni din an nu-mi aparțineam. Că eram supărată, că eram ciufută, că eram nervoasă, că mă dureau ovarele, că eram supărată cu al meu sau că aveam o suferință, eu când intram în platou trebuia să fiu bine. Eu nu mi-am dat seama ce înseamnă asta, dar acum fac terapie.

E foarte greu să nu îți poți trăi emoțiile atunci când le simți. Eu le puneam într-un sertar, închideam sertarul și gata, pentru că oamenii mă știu într-un fel.

Făcând asta 14 ore pe zi, zi după zi, am ca obosit. (...) Au fost zile de sărbătoare sau duminici în care au mergeam să prezint ceva. Am dat timp din viața mea, timp pe care nu mi-l dă nimeni înapoi. Să nu creadă lumea că nouă ne pică din cer, deși pare, că postăm noi pe Instagram chestii mișto”, a spus Gina Pistol în cadrul podcastului moderat de Damian Drăghici.

„Andrei este primul bărbat din viața mea care mă susține 100%”

Întrebată dacă în aceste momente grele din viața sa a fost susținută de Smiley, Gina Pistol a răspuns:

„Andrei, da! Este primul om din viața mea, am două sau trei prietene de suflet care sunt ca familia mea, dar el este primul bărbat din viața mea care mă susține 100%”, a spus Gina Pistol.

„Ce frumos, ți-au lăcrimat ochii!”, a spus Damian Drăghici.

Gina Pistol, dezvăluiri despre relația cu părinții

În cadrul podcastului, Gina Pistol a vorbit și despre relația pe care o are cu părinții săi. Deși acum este împlinită sufletește, alături de Smiley și fiica sa, Josephine, viața sa nu a fost mereu frumoasă. Vedeta a mărturisit că părinții săi s-au despărțit când avea doar 6-7 ani, și că tatăl ei și-a făcut o altă familie. Vedeta recunoaște că această experiență a lăsat urme adânci, și, deși o iubește pe mama sa, legătura emoțională dintre cele două s-a rupt.

„Relația mea cu părinții mei nu e cea mai frumoasă, pentru că tatăl meu s-a despărțit de mama când eu aveam 6-7 ani. El și-a refăcut viața, are o altă familie. O iubesc pe mama, doar că nu avem o relație de prietenie. Pentru că, undeva, la un moment dat, s-a rupt legătura noastră emoțională. Ei se judecau și, tata ca să nu mă găsească mama, m-am trezit la o femeie pe care nu o cunoșteam, neexplicându-mi nimeni ce caut eu la femeia aia, fără tată, fără mamă. Nu știu care sunt poveștile reale. Iar eu atunci, ca și copil, am zis ok, înseamnă că sunt singură și trebuie să mă descurc singură. Și de atunci, de la 7 ani, îmi aparțin doar mie.

E bine să nu forțezi lucrurile. Nu am cum să refac aceste lucruri. O iubesc, vorbesc cu ea, avem o relație, doar că nu suntem prietene. Și îmi declanșează ea mie niște triggere, care sunt lecțiile mele nevindecate de altfel. Am o grămadă de vindecat”, a mărturisit Gina Pistol în podcastul lui Damian Drăghici.


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Sursă foto: Instagram/ Theo Rose

„Mă usuc de nervi”. Tensiuni între Theo Rose și Anghel Damian: „M-am supărat pe el că mi-a dat mie de făcut treaba asta”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru primăvară, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodiile care vor avea noroc în dragoste şi bani

Alina Badic, captură YouTube/ B1TV

Alina Badic, horoscop pentru săptămâna aceasta. Luna Plină aduce tot felul de vibrații și mesaje interesante

Părintele Pimen/ „Altceva cu Adrian Artene”, captură YouTube

Cea mai puternică rugăciune. Părintele Pimen, sfat de pe muntele Athos: „Fă semnul crucii pe pernă, pe copilașii tăi, pe toată casa ta, să ai candela aprinsă la icoana Maicii Domnului”

Sursa foto: Mihai Voropchevici, facebook

Horoscop cu Mihai Voropchevici. Zodia pentru care începutul primăverii nu va fi unul prietenos

Sursa foto: Camelia Pătrășcanu, captură YouTube/ Fanatik

Camelia Pătrășcanu, avertisment pentru patru zodii. Cum afectează conjuncția Mercur-Neptun, fiecare semn zodiacal

Carmen Tănase, Denis Hanganu/ captură video Youtube, Instagram

Scena filmată de Denis Hanganu alături de Carmen Tănase pentru Clanul, care l-a pus în dificultate pe actor: „Foarte greu” / video

Sursa foto: Mihai Voropchevici, captură TV/ Antena 3

Horoscop 26 februarie- 3 martie 2024, cu Mihai Voropchievici. Reușită profesională pentru o zodie

Lia Bugnar, captură video Youtube/ Pacientul 2.0

Care este actorul preferat al Liei Bugnar din Clanul: „Sunt leșinată după el. E slăbiciunea mea”

unsplash, autor Biegun Wschodni

O primăvară fabuloasă pentru Taur, Scorpion și Leu. Provăcări pentru Berbec și Pești

Sursa foto: Lidia Fecioru, Antena 3 CNN

Traumele cu care te confrunți în cuplu, dacă nu ai fost iubit în copilărie. Lidia Fecioru: "Fetiţa trebuie luată în brațe de tată până la 6 ani"

Totul celor mai bine îmbrăcați politicieni/ colaj foto Spectacola/ captură TV

Cel mai tare top al politicienilor - bine și rău îmbrăcați: Ciolacu, Ciucă, Simion și alți lideri. Cine a ieșit pe primul locpixel