Gina Pistol a izbucnit în lacrimi când a vorbit despre Smiley: „Este singurul bărbat din viața mea care mi-a făcut asta” / Video
Data actualizării:
Data publicării:
Gina Pistol nu și-a putut stăpâni emoțiile când a vorbit despre Smiley. Invitată în cadrul podcastului moderat de Damian Drăghici, vedeta a mărturisit că soțul său a fost singurul bărbat din viața sa care a susținut-o mereu, și la bine, dar și la greu.

În cadrul podcastului moderat de Damian Drăghici, Gina Pistol a mărturisit că s-a confruntat cu atacurile de panică, depresia și anxietatea, iar în toată această perioadă dificilă, soțul său, Smiley i-a fost alături la fiecare pas și a susținut-o în totalitate, motiv pentru care îi este extrem de recunoscătoare.

„Făcând asta 14 ore pe zi, zi după zi, am ca obosit”

„Am avut atacuri de panică. Nu știam ce sunt, dar le-am avut și le fac pe fond de oboseală. Dacă sunt mulți factori perturbatori externi dau cu mine de pământ. Anii în care am prezentat cele două proiecte au fost perioade minunate din viața mea, dar eu 4-5 luni din an nu-mi aparțineam. Că eram supărată, că eram ciufută, că eram nervoasă, că mă dureau ovarele, că eram supărată cu al meu sau că aveam o suferință, eu când intram în platou trebuia să fiu bine. Eu nu mi-am dat seama ce înseamnă asta, dar acum fac terapie.

E foarte greu să nu îți poți trăi emoțiile atunci când le simți. Eu le puneam într-un sertar, închideam sertarul și gata, pentru că oamenii mă știu într-un fel.

Făcând asta 14 ore pe zi, zi după zi, am ca obosit. (...) Au fost zile de sărbătoare sau duminici în care au mergeam să prezint ceva. Am dat timp din viața mea, timp pe care nu mi-l dă nimeni înapoi. Să nu creadă lumea că nouă ne pică din cer, deși pare, că postăm noi pe Instagram chestii mișto”, a spus Gina Pistol în cadrul podcastului moderat de Damian Drăghici.

„Andrei este primul bărbat din viața mea care mă susține 100%”

Întrebată dacă în aceste momente grele din viața sa a fost susținută de Smiley, Gina Pistol a răspuns:

„Andrei, da! Este primul om din viața mea, am două sau trei prietene de suflet care sunt ca familia mea, dar el este primul bărbat din viața mea care mă susține 100%”, a spus Gina Pistol.

„Ce frumos, ți-au lăcrimat ochii!”, a spus Damian Drăghici.

Gina Pistol, dezvăluiri despre relația cu părinții

În cadrul podcastului, Gina Pistol a vorbit și despre relația pe care o are cu părinții săi. Deși acum este împlinită sufletește, alături de Smiley și fiica sa, Josephine, viața sa nu a fost mereu frumoasă. Vedeta a mărturisit că părinții săi s-au despărțit când avea doar 6-7 ani, și că tatăl ei și-a făcut o altă familie. Vedeta recunoaște că această experiență a lăsat urme adânci, și, deși o iubește pe mama sa, legătura emoțională dintre cele două s-a rupt.

„Relația mea cu părinții mei nu e cea mai frumoasă, pentru că tatăl meu s-a despărțit de mama când eu aveam 6-7 ani. El și-a refăcut viața, are o altă familie. O iubesc pe mama, doar că nu avem o relație de prietenie. Pentru că, undeva, la un moment dat, s-a rupt legătura noastră emoțională. Ei se judecau și, tata ca să nu mă găsească mama, m-am trezit la o femeie pe care nu o cunoșteam, neexplicându-mi nimeni ce caut eu la femeia aia, fără tată, fără mamă. Nu știu care sunt poveștile reale. Iar eu atunci, ca și copil, am zis ok, înseamnă că sunt singură și trebuie să mă descurc singură. Și de atunci, de la 7 ani, îmi aparțin doar mie.

E bine să nu forțezi lucrurile. Nu am cum să refac aceste lucruri. O iubesc, vorbesc cu ea, avem o relație, doar că nu suntem prietene. Și îmi declanșează ea mie niște triggere, care sunt lecțiile mele nevindecate de altfel. Am o grămadă de vindecat”, a mărturisit Gina Pistol în podcastul lui Damian Drăghici.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Acces Direct

Demisie șoc la Antena Stars! A plecat de la Acces Direct după 6 ani: „A fost ultima mea zi”

Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Suma uriașă pierdută de Cristina Bâtlan în urma afacerii pe care a avut-o cu Cătălin Botezatu. În ce relații a rămas femeia de afaceri cu celebrul designer

Andrei Nae

O studentă rupe tăcerea în cazul lui Andrei Nae, cunoscut drept „profesorul în fustă”

Captură video: Pro TV

Ioana Gingină a vrut să știe toată lumea de ce nu-l suportă pe Cristi Mitrea. Actrița nu s-a abținut: „Am văzut eu niște lucruri”

Andrei Nae

Ați văzut profesorul în fustă de la Universitatea din București? Adevărul despre fotografia publicată de Mara Bănică

Agerpres

Știrea zilei e despre Carmen Brumă. NIMENI din presă n-a scris despre asta! Cu lacrimi în ochi, a făcut marele anunț: E o nouă etapă în viața mea

Insula iubirii

Radu Vâlcan anunță ce cuplu părăseşte Insula Iubirii: Cum plecaţi, împreună sau separat?

Dana Budeanu/ captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU

Dana Budeanu, reacție în cazul profesorului în fustă

 pexels-max-fischer-5212362

Universitatea din București, decizie după ce un profesor a apărut în fustă

Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Gabi Bădălău s-a dat de gol! Spunea că nu a înșelat-o niciodată pe Bianca Drăgușanu, dar acum a recunoscut tot fără menajamente

Andrei Nae

Profesor, după ce Andrei Nae a purtat o fustă: Aș vrea să evit să îl elogiez...

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Horoscop 22 - 28 iulie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de reușite în tot ce face




pixel