Gina Pistol a izbucnit în lacrimi. Vedeta, marcată de divorțul părinților: „M-am simțit a nimănui”
Data publicării:
Gina Pistol a făcut dezvăluiri cu ochii în lacrimi despre copilărea grea pe care a avut-o. 

Gina Pistol este una dintre cele mai apreciate vedete de televiziune din România. Iubita lui Smiley se bucură de aprecierea publicului, dar puțini oameni cunosc viața grea pe care aceasta a avut în perioada copilăriei. 


Acum are familia ei, un soț celebru și o fetiță minunată, dar artista a trecut prin multe momente grele după ce părinții eu au divorțat. În cadrul podcastului găzduit de Mihai Morar pe pagina lui de Youtube, Gina Pistol și-a deschis sufletul și a vorbit despre momentele mai puțin plăcute care i-au marcat existența. 


„M-aș reîntoarce la mine, copil fiind. Pentru că au fost momente în viața mea când.... ai mei se despărțiseră. Nu prea am vorbit despre asta, nici cu ai mei nu am vorbit, nici cu mama. Tata se judecase cu mama pentru custodia mea și m-a dus cumva la o doamnă, nu știu cine e femeia aceea, înțeleg că între timp a și decedat, și nu mi-a explicat nimeni ce mi se întâmplă atunci. M-am simțit singură, m-am simțit a nimănui. Nu a venit nimeni să îmi spună, mie, copilului, „Băi, părinții tăi se judecă, e ceva normal, dar nu înseamnă că nu ești iubită”.


Femeia aceea era puțin agresivă. Mama nu m-a bătut niciodată, cred că o singură palmă mi-a dat. Dar femeia aia era puțin agresivă, pentru că ea, la rândul ei, avea niște probleme. Atunci da, m-aș întoarce la mine copil și m-aș îmbrățișa. Atât. Ăla ar fi singurul moment”, a declarat Gina Pistol în podcastul „Fain și Simplu”. 


Gina Pistol poate spune acum că este o femeie împlinită pe toate planurile. Are o carieră de succes la care mulți doar visează, un soț iubitor și o fetiță minunată, care i-a schimbat viața.

Gina Pistol nu credea că va deveni mămică vreodată, mai ales că medicii nu îi dădeau prea multe șanse. Josephine este minunea din viața ei și a celebrului artist, Smiley.

„Sunt foarte relaxată, îmi doresc să fiu genul de mamă care înainte de toate să-i fie prietenă, să fiu genul de mamă care dacă i se întâmplă ceva și de bine și de rău să fiu prima persoană pe care se gândește să o sune. Vreau să fiu o mamă cool, să plec în drumeții cu fiica mea, acel tip de mamă”, a dezvăluit Gina Pistol la Antena Stars.


Autorul articolului: Bianca Moldoveanu
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: copilărie  divort  familie  gina pistol  lacrimi  parinti 


DC Media Group Audience

Theo Rose, captură video Youtube

Marea despărțire a venit! Theo Rose: Sunt principala vinovată! Vedem ce se mai poate face de acum încolo

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Theo Rose și Anghel Damian

Ceartă între Theo Rose și Anghel Damian! „Pe mine mă doare foarte tare când face asta!”



pixel