Gina Pistol, adevărul despre plecarea la Pro TV: „O să mă întorc în televiziune”. Cu ce se ocupă în prezent
Data publicării:
Gina Pistol a vorbit despre revenirea în televiziune, la câteva săptămâni de când își anunța retragerea. 

Gina Pistol anunța în urmă cu câteva săptămâni faptul că se va retrage o perioadă din lumina reflectoarelor, spre surprinderea fanilor care abia așteptau să o revadă pe vedetă pe micile ecrane. De atunci, au apărut diferite zvonuri în mediul online, cum că frumoasei blondine i se pregătește deja un nou show la Antena 1, perfect pentru nevoile ei, dar au fost luate în calcul și ipotezele conform cărora iubita lui Smiley ar urma să semneze cu Pro TV-ul. Acum, Gina Pistol s-a hotărât să facă lumină în cazul acestor zvonuri și să spună cum stă, în realitate, situația. 

„Mi se pare normal să fac asta, să mă axez pe familia și pe copilul meu. Acum îmi doresc să iau o pauză pentru că am avut ultimii doi ani din viață destui de grei, așa că am vrut să iau o pauză. Bineințeles că o să mă întorc în televiziune, nu știu când, acum vreau să mă bucur de momentele frumoase alături de cei dragi. Sunt doar speculații cu plecarea mea la PRO-TV. Nu este nimic adevărat. Am renunțat momentan pentru o perioadă la TV pentru că așa am simțit”, a declarat Gina Pistol, pentru Click!.

Te-ar putea interesa și: Cum i-a greșit Smiley Ginei Pistol, încă de la prima întâlnire:" Ținusem eu minte că e ceva cu „C”"

Cum și-a anunțat Gina Pistol fanii că se va retrage din cele două emisiuni de pe Antena 1

Decizia de a se retrage din cele două emisiuni care au consacrat-o nu a fost deloc una ușoară pentru vedetă, dar nici pentru fanii care o urmăreau de fiecare dată cu sufletul la gură. Cu toate acestea, vedeta spune că familia este pe primul plan, iar micuța Josephine are mare nevoie de prezența ei în această perioadă fragilă.

”Am tot scris și rescris. O să încerc să nu plâng. Deci:  Simpaticilor, după cum bine știți, acuși se fac doi ani de când am devenit mamă și am început o nouă viață. În acești doi ani în care mi-am continuat și activitatea ca prezentator la Chefi la cuțite, mi-am dat seama că îmi doresc să-mi dedic mai mult timp mie, familiei și în special fiicei mele. Ca și pentru voi, și pentru mine acești ani au fost foarte complicați. Nimic nu a fost așa cum știam noi. Anul acesta am decis să-mi închei povestea cu emisiunea Chefi la cuțite și cu o echipă de oameni minunați, de la care am învățat foarte multe lucruri despre magia numită televiziune.

Citește și: Gina Pistol și Smiley, pregătiți de nuntă: „Nu știu cum va arăta rochia de mireasă. Andrei a intrat în pâine”

Cum a primit Mona Segall această vestea

Producătoarea celor două show-uri de pe Antena 1 spune că nu a fost deloc fericită să afle decizia Ginei. Mai mult, aceasta a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a o convinge să-și schimbe opinia.

„Chefi la cuțite nu este ușor de făcut. Pentru noi, că suntem la sezonul 12, sigur că pare mai ușor. Dar munca Ginei, mai ales în perioada de audiții înseamnă că stă de la 10 dimineața, ea trebuia să plece de acasă de la 8, și uneori stătea până la 2 noaptea. Ea e obișnuită să stea cu cea mică, iar cea mică e obișnuită cu ea. Ea asta a ales. Nu mi-a fost ușor. Am încercat să o facă să se răzgândească, dar nu prea încerc să fac oamenii să se răzgândească atunci când e vorba despre o asemenea hotărâre de care depinde viața, familia.
 

Am făcut și eu greșelile mele. Eu n-am ales niciodată familia și îmi pare rău în anumite momente. Îmi pare rău doar pentru fiul meu, dar nu puteam să o fac altfel. Sentimentul de vinovăție există. Nu încerc să conving pe nimeni, pentru că sunt decizii de viață și nu fac decât să mă supun eu unei mare presiuni și responsabilități”, a declarat Mona Segall la podcastul lui Mihai Morar.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: Antena 1  cariera  gina pistol  protv  televiziune 


DC Media Group Audience

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Alexandra Duli, Andrei Ciobanu, Iancu Sterp/ captură video Voyo

Andrei Ciobanu, făcut praf de Războinici, după „demascarea” lui Zanni: „Ne-ai turnat pe toți, ai dat și în prietenul tău, Iancu”

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Andrei Ciobanu, Zanni/ captură video Voyo

Zanni îl desființează pe Andrei Ciobanu: „Nu mai ai cum să fii nici cu roșu, nici albastru. Ar trebui să se facă culoarea trădătorilor”

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Anca Dimancea, captură viceo Youtube/ wownews

Horoscop chinezesc până pe 8 mai 2024, cu Anca Dimancea. Zodia care va avea de câștigat pe plan financiar și profesional

Alina Bădic horoscop

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Aura nativilor unei zodii este extraordinară zilele acestea

Badea

Toată lumea îl știe pe Mircea Badea, dar știați cine este și cu ce se ocupă sora lui?

Șerban Huidu, captură video Youtube, Emisiuni Prima TV

Marele regret al lui Șerban Huidu. „Am format un cuplu memorabil. Mi-a blocat numărul, dar e o prostie”

Sursa foto: freepik.com

Leguma care funcționează drept un „aspirator de toxine”. Trebuie să o consumi zilnic: „Chiar dacă nu-ți vine să crezi..”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an




pixel