„Pentru mine, cuvântul 'tată' nu înseamnă nimic”. Ce spune acum Gina Pistol despre tatăl ei, după ce bărbatul a fost prezent la nunta ei cu Smiley
Data publicării:
Gina Pistol dezvăluie adevărul din spatele relației sale cu tatăl său, Emil Pistol. Drama provocată Ginei avea să producă cel puțin o consecință în modul în care privește prezentatoarea viața.

Gina Pistol a precizat care este relația dintre ea și tatăl ei, Emil Pistol. Deși nu mulți știu despre acesta, tatăl Ginei ar fi părăsit-o pe aceasta încă de când era mică, mai exact de la vârsta de șase ani. Mulți au speculat un moment emoționant între tată și fiică la nunta anului dintre Smiley și Gina, iar vedeta a decis să lămurească situația.

Denumirea de „tată” nu îneamnă nimic

În urmă cu ceva timp, vedeta spunea că cea mai mare greșeală pe care o fac părinții este să nu renunțe la orgoliile personale după ce intentează un divorț. Acest fenomen nu îi face decât pe copii să sufere, făcând-o astfel pe vedetă să ajungă la concluzia că denumirea e „tată” nu înseamnă nimic. Gina Pistol are o amintire mai puțin fericită, legată chiar de tatăl ei, la vârsta de șase ani, așa cum am precizat și mai sus. Aceasta a fost abandonată de figura paternă la o vârstă foarte fragedă. Cu toate acestea, vedeta recunoaște că tatăl ei i-a iubit foarte mult pe ea și fratele Ginei Pistol. Totodată, faimoasa prezentatoare TV mai spunea că familia este ceva foarte important pentru aceasta.

„Cea mai mare greşeală pe care o fac părinţii când divorţează este că nu renunţă la orgolii. Pentru mine, cuvântul 'tată' nu înseamnă nimic. Tata ne-a iubit mult pe mine şi pe fratele meu. După divorţ, s-a mai rupt de noi. S-a recăsătorit şi are doi băieţi. Pentru mine, familia e ceva frumos. Îmi doresc mult lucrul acesta”, spunea Gina Pistol în urmă cu ceva vreme, conform Antena1.ro.

Vezi și: Maurice Munteanu comentează ținutele alese de Gina Pistol și Smiley în ziua nunții: „Îmi place că nu e încoțopenită”

Adevărul despre relația tată-fiică

Totuși, iată că Emil Pistol a dorit să fie alături de fiica sa la unul dintre cele mai importante evenimente din viața acesteia. Deși nu există încă prea multe informații cu privire la relația dintre Emil Pistol și Smiley, Gina se declară fericită și împlinită. Relația dintre tatăl vedetei și aceasta este una modestă, civilizată,  după cum chiar prezentatoarea exprimă. Dramatismul a fost ținut deoparte în cazul relației tată-fiică.

De asemenea, vedeta spune cum a fost emoționată de cântecele bisericești de la cununia religioasă, acolo unde parcă s-au despărțit cerurile și au pogorât îngeri peste cei doi miri.

„Oameni buni, lăsați-mă cu telenovelele. Știu că suntem fani telenovele, dar nu am plâns că a venit tata. Pe tatăl meu, cu care am o relație civilizată, l-am invitat inclusiv la botezul fiicei mele. Și a ales să vină și la cununia civilă, și la cununia religioasă, ceea ce am apreciat. Dar nu s-a tăvălit nimeni pe jos ca-n telenovele… ‘Vai, tata! Vai, fiica mea! Nu a fost așa! Nu știu de ce am simțit nevoia să subliniez, dar nu îmi place…

Am vorbit foarte deschis despre viața mea, dar nu-mi place să găsim senzaționalul. Nu a fost niciun senzațional. Suntem doi oameni care se iubesc sincer și am făcut tot posibilul să ne bucurăm de ziua asta, una importantă pentru noi. Nu a fost ca în filmele indiene. Nu a leșinat nimeni!.

Eu am plâns la cununia religioasă pentru că slujba a avut așa o încărcătură faină, nu știu, m-a emoționat pe mine și am avut cor care când a început să cânte atât de frumos… coborâseră niște îngeri din cer. Nu știu, momentul în sine m-a emoționat. Am avut parte și de ploaie, și de soare, am văzut și un curcubeu”, a povestit Gina Pistol, după nuntă, potrivit Antena1.ro.

Vezi și: Fosta „soacră” a lui Smiley dă tot din casă! Ce a putut să spună despre familia artistului: „Părinții lui Andrei erau altfel”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Maria Alexandru
Categorie: Showbiz
Tagurile articolului: abandon  emil pistol  gina pistol  Smiley 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec




pixel