Gina Pistol, anunț neașteptat pe internet. Vedeta se confruntă cu stări de rău
Data publicării:
Gina Pistol se confruntă cu probleme de sănătate. Artista s-a confesat fanilor. 

Problemele de sănătate nu-i dau pace Ginei Pistol. Vedeta este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde împărtășește cu fanii tot ce se întâmplă în viața ei. Recent, prezentatoarea TV le-a mărturisit fanilor că se simte foarte rău și că a început deja să ia un tratament, în speranța că se va pujne cât mai repede pe picioare.

Cu ce simptome se confruntă Gina Pistol

Partenera lui Smiley a precizat că se confruntă cu dureri de cap, stări febrile și moleșeală. 

„Păi... durere de cap, frisoane, durere-n gât, antibiotic, moleșeală plus înțărcat! Sunt bine, cam atât despre mine. Tu cum ești? Tot așa bine?”, a scris Gina Pistol pe rețelele de socializare. 

Gina Pistol, despre sechelele cu care se confruntă după infecția cu COVID-19

Gina Pistol a fost infectată cu COVID-19, în urmă cu câteva luni. După ce a născut, vedeta  a făcut mari eforturi să scape de kilogramele în plus și să revină la formele care au consacrat-o.  Recent, Gina Pistol a mărturisit că a încercat să se reapuce de sport, însă după infecția cu COVID-19 a rămas cu sechele și se simte foarte obosită, indiferent de efortul pe care îl depune. 

“Sinceră să fiu, îmi lipsesc foarte mult antrenamentele. Nu știu ce se întâmplă cu mine, dar după ce am trecut prin COVID mă simt fără energie, simt că nu mai am putere. Nici fizic, nici psihic.”, a scris prezentatoarea de la Antena 1 pe Instagram.

Gina Pistol a trecut prin momente grele după ce a rămas însărcinată

Gina Pistol și-a dorit din tot sufletul să devină mamă și a avut un adevărat șoc în momentul în care medicii i-au spus că șansele să rămână însărcinată sunt mici. În momentul în care a aflat că va fi mămică, vedetei nu i-a venit să creadă și nu mai putea să doarmă de frică să nu piardă sarcina. 

„În condițiile în care eu eram într-o perioadă extrem de grea. O lună de zile am stat la pat, riscam să pierd sarcina și cum să ne anunțăm părinții când nu știam pe ce drum suntem. 

(…) Ținând cont că medicii mi-au zis că am 0,01 șanse sa rămân gravidă. Știința se bătea cap în cap cu… Nici când eram însărcinată nu mi venea sa cred ca sunt.

(…) O lună întreagă am stat doar în pat. Aveam voie să mă ridic din pat doar ca să mă duc la baie. Nici o sticlă cu apă nu aveam voie să ridic. Mă mai ridicam și ca să mă rog, iar asta m-a ajutat mult”, a spus Gina Pistol.

Gina Pistol a trecut prin momente grele după ce a născut

Gina Pistol și Smiley și-au făcut pentru prima dată apariția împreună în cadrul unei emisiuni, de când au devenit părinți. Invitați în podcastul Seara după șapte, realizat de Gabriel Fereșteanu la ProFM, cei doi au vorbit despre cele mai dificile momente prin care au trecut, de când familia lor a devenit mai numeroasă, dar și despre faptul că sarcina Ginei a fost ceva extrem de neașteptat, aceștia neavând nicio speranță în acest sens.

"Sarcina Ginei și copilul nostru e o minune, un dar la la Dumnezeu. Noi am primit tot momentul exact ca pe un dar și am tratat fiecare moment și cu bune, și cu rele. Indiferent că am trecut și prin momente de panică, supărări, le-am primit fix cu bucurie. Înainte să fie Gina gravidă, toată lumea ne avertiza la ce să fim pregătiți și, sufletește, m-am pregătit. Eu oricum sunt mai calm, dar mie nu mi s-a părut că a fost dificil.", a declarat Smiley în cadrul podcastului.

Dacă Smiley a privit toate lucrurile cu foarte mult calm, partenera acestuia a avut parte de extrem de multe momente de dezechilibru în această perioadă. Frumoasa prezentatoare spune că nu se mai regăsea în nimic, iar kilogramele acumulate în plus i-au făcut lupta și mai grea.

"Mie mi s-a părut că a fost dificil. Ai avut toată răbdarea din lume cu mine. Erau momente când eram conștientă că exagerez, dar eram conștientă că e hormonal și nu aveam cum să mă controlez. A avut foarte mare răbdare cu mine. Eu mă făceam imensă, aveam 80 de kilograme înainte să nasc și făcea Andrei: "Doamne cât ești de frumoasă" și începeam să plâng, că mă ia la mișto. Eu am ales să vorbesc despre asta pentru că nici cu mine nu a vorbit nimeni și mă uitam la alte mămici și credeam că eu greșesc cu ceva. Pentru femeie este foarte greu în perioada de după naștere. Viața nu este perfectă, sunt nopți nedormite, corpul se reface greu, duci o criză de identitate. Eu aveam momente când nu mai știam cine sunt, acum mă regăsesc ușor, ușor. Uiți cine ești.", a declarat Gina Pistol.


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului:   gina pistol  sănătate 


DC Media Group Audience

Theo Rose, captură video Youtube

Marea despărțire a venit! Theo Rose: Sunt principala vinovată! Vedem ce se mai poate face de acum încolo

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Theo Rose și Anghel Damian

Ceartă între Theo Rose și Anghel Damian! „Pe mine mă doare foarte tare când face asta!”



pixel