Gina Pistol, despre problemele cu care s-a confruntat înainte de a rămâne însărcinată. Dezvăluirile vedetei: „Toată lumea mă întreba când o să fac un copil”
Data publicării:
Gina Pistol a dezvăluit cu ce probleme s-a confruntat înainte de a rămâne însărcinată.

Gina Pistol este în culmea fericirii de când a devenit mămică pentru prima dată. Vedeta nu își încape în piele de fericire și este topită după fiica ei, motiv pentru care nu poate sta nicio secundă departe de aceasta. Cu toate astea, puțini sunt cei care știu cu ce probleme s-a confruntat vedeta până să rămână însărcinată.

Prezentatoarea TV le-a mărturisit fanilor că visul de a deveni mămică a fost la un pas să se spulbere, după ce medicii i-au dat puține șanse că o să rămână însărcinată. Cu toate astea, Gina Pistol a sperat până în ultima clipă că Dumnezeu o va binecuvânta cu un copil.

Recent, Gina Pistol și-a deschis sufletul în fața fanilor și le-a povestit momentele grele prin care a trecut până să rămână însărcinată, dar și cum s-a luptat cu gurile rele, care o întrebau zilnic când are de gând să facă un copil.

„Viața mea a fost un șir nesfârșit de întrebări care duceau în aceeași direcție, ”Când o să ai și tu un copil”, ”când ai de gând să faci și tu un copil”, ” de ce nu ai un copil la vârsta asta”, întrebarea asta mi se pare că este prea intruzivă pentru o femeie pentru că nu ști prin ce trece femeia respectivă. După ce am aflat în urma unui control de rutină că am șanse foarte mici să rămân însărcinată, adică undeva la 0,1, această întrebare îmi tulbura liniștea ce oricum încercam să o mențin cu greu în sufletul meu și de fiecare dată îmi puneam pe chip zâmbetul social și răspundeam când o să fiu pregătită, când o să fie, dar numai eu știu ce era în sufletul meu.”, a spus Gina Pistol pe internet.

 

 

 

Motivul pentru care Smiley și Gina Pistol nu îi arată chipul micuței Josephine

 

Smiley a precizat că atunci când fiica lui îi va spune cu cuvintele ei că vrea să apară pe rețelele de socializare, în principal pe Tik Tok, atunci el cu siguranță nu va ezita să nu-i îndeplinească această dorință.

„Pentru mine este foarte clar. În momentul în care îmi va spune cu cuvintele ei că își dorește neapărat să ajungă pe Tik Tok, atunci o să apară și ea pe Tik Tok. Decomadată nu înțeleg ce îmi spune. Ea zice ceva, dar nu știu exact ce spune”, le-a spus Smiley fanilor săi de pe Tik Tok.

 

Gina Pistol a ținut să le explice și ea fanilor de ce ea și Smiley au luat decizia de a nu-i arăta chipul fetiței lor în mediul online. Vedeta a mărturisit că  pericolul din online este foarte mare, acesta fiind motivu alegerii lor.

„Nu aș mai vrea să explic de ce nu vreau să-mi arăt copilul în lumea asta virtuală, uite de aia. De obicei cei care mă ceartă că nu-mi arăt copilul sunt oameni agresivi, foarte agramați și oameni care au probleme”, a spus Gina Pistol pe InstaStory.


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: gina pistol  josephine  probleme  Smiley 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video



pixel