Gina Pistol, gafă imensă la TV! Ce a făcut prezentatoarea
Data publicării:
Incident neașteptat în prima ediție a emisiunii MasterChef România! Gina Pistol a făcut o gafă majoră, presupunând în fața camerelor că o femeie, ușor mai plinuță, ar fi însărcinată.

Totul s-a petrecut în culise, unde soția unui concurent aștepta ca acesta să termine proba culinară. În timpul jurizării, chefii l-au întrebat pe concurent câți copii are, iar răspunsul său a stârnit amuzament și curiozitate. După câteva momente de gândire, bărbatul a spus: „Cinci”.

Aflată în culise alături de soția lui, Gina Pistol a observat că femeia era mai plinuță și a făcut o presupunere pripită. Convinsă că familia va mai avea un copil, Gina a întrebat-o cu entuziasm: „Urmează al șaselea, nu?

Reacția femeii, care s-a simțit jenată și confuză, a fost un simplu „Nu… știu”, suficient pentru ca Gina să își dea seama că a comis o eroare.

Victor Marinescu, un artist talentat și pasionat de gătit, a adus în platoul emisiunii MasterChef aromele autentice ale Franței, prezentând galette traditionnelle, un preparat clasic din făină de hrișcă specific bucătăriei franceze.

Deși născut în România, Victor a crescut în Franța, unde a dobândit și cetățenia franceză. Pasiunea sa pentru artă s-a manifestat încă din copilărie, absolvind liceul de arte și dedicându-și mai bine de 15 ani teatrului și dansului.

Primii pași în bucătărie i-a făcut la doar 14 ani, în bistro-ul familiei sale, iar la 17 ani lucra deja ca spălător de vase pentru o firmă de catering de lux. Arta culinară a învățat-o alături de un chef renumit, cu care a colaborat timp de 8 ani, dezvoltându-și abilitățile în bucătărie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Dana Mihai
Categorie: Showbiz



sursa foto: Ozana Barabancea, Facebook

Ozana Barabancea, despre excluderea din juriul „Te Cunosc de Undeva”: „Niciodată nu mi s-a dat o explicație”

Sursă foto: Antena 1

Dany Boy a făcut-o cu ouă și cu oțet pe Mădălina Maricuț, fosta ispită de la Insula Iubirii. A spus public adevăratul motiv al despărțirii

Captură video: Pro TV. Captură video: Facebook/Poftiți pe la noi

Cătălin Cazacu nu s-a putut abține și a spus public ce crede despre Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu: „Na, pot să se supere pe mine”

Mihai Voropchievici, captură video Antena 3

Horoscop 16 - 22 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de o săptămână excelentă

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Cornel de la Insula Iubirii nu s-a potolit nici după plecarea din emisiune, deși știa că Iustina e însărcinată. Ispita Loredana aruncă bomba

Sursă foto: Captură video „un PODCAST misto By Bursucu'”

Larisa Uță, mărturisiri cutremurătoare despre căsnicia cu Alin Oprea: „A fost și este alcoolic”

Captură video: Antena Stars. Sursă foto: Facebook/Larisa Uță

Larisa Uță, fosta soție a lui Alin Oprea, îl atacă pe Capatos! Prezentatorul TV i-a dat replica în direct la TV: „D-aia te-ai dus la Bursucu”

Captură video: Pro TV

Cătălin Cazacu, declarații neașteptate despre Lora în direct la TV. S-a dat de gol: „Stai, iartă-mă. Dăm înapoi”

Captură video: Antena Stars. Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Alin Oprea tună și fulgeră, după ce Larisa Uță a mărturisit că nu i-a fost infidelă. A spus în direct la TV cu cine l-ar fi înșelat, de fapt, fosta soție: „Au fost trei bărbați diferiți”

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 4 zodii cu noroc la bani în această toamnă. Mihai Voropchievici: „Sunt șanse mari să primești o mărire de salariu”

 Mariana Cojocaru. Captură video: YouTube/ Playtech Stiri

Horoscop 16 - 22 septembrie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Sursa foto: Simona Gherghe, Instagram

Simona Gherghe nu s-a mai abținut. Adevăratul motiv pentru care a plecat de la Acces Direct. A recunoscut abia după 5 ani: „Am trecut prin niște perioade foarte grele”




pixel