Gina Pistol, obosită la o lună de când este mămică. Nopțile nedormite și-au pus amprenta asupra vedetei: ”Îmi pică ochii în gură de somn”
Gina Pistol a mărturisit că începe să se resimtă după atâtea nopți nedormite și zile agitate.

Gina Pistol și Smiley sunt în culmea fericirii de când au devenit părinți pentru prima dată. De o lună de zile, cei doi trăiesc cele mai frumoase momente din viața lor. Micuța Josephine le-a adus părinților săi multă bucurie, însă asupra blondinei s-a abătut și oboseala, specifică proaspetelor mămici.

Pentru că Smiley este mai tot timpul împărțit între casă și studio, Gina Pistol este cea care își dedică tot timpul pentru fetița ei.

”Când regina este sătulă este liniște în regat. Nici nu știu ce să fac cu atâta liniște”, a spus Gina Pistol pe pagina sa de Instagram.

Mămicile din mediul online au sfătuit-o pe Gina Pistol să  profite de somnul micuței și să se odihnească și ea. Chiar dacă îl are pe Smiley care o ajută cu micuța, trezitul pe timpul nopții, dar și grija și atenția pe care trebuie să o aibă constant pentru micuța ei, au obosit-o foarte tare pe Gina Pistol. Vedeta a mărturisit că s-a acumulat atât de multă oboseală, încât nu mai poate să doarmă.

”Primesc foarte multe mesaje de la fete care-mi spun să mă odihnesc acum cât doarme și ea. Dar eu sunt atât de obosită încât nici nu mi-e somn, nu știu cum să vă zic. Parcă am nisip în ochi, dar cu toate astea am o energie dubioasă. Acum nu pot să adorm, dar după ora șase îmi pică ochii în gură”, a mai spus Gina Pistol.

Autor: Romina Băluță | Dată: 07 apr, 16:43

Lidia Fecioru, foto Facebook

Băutura minune pentru pancreas și sistemul digestiv. Lidia Fecioru: Beți înainte de culcare și veți avea un somn liniștit

Gabriela Cristea, în lacrimi. Captură foto Youtube/victorienii

Gabriela Cristea, în lacrimi. Soțul prezentatoarei TV nu a putut să o liniștească: „În câteva săptămâni nu o să mai vrea acasă”

Dr Mihaela Bilic foto Facebook

Untura de porc, beneficii uimitoare pentru sănătate. Dr Mihaela Bilic: „Unde grăsime nu e, nici dragoste nu e”

Nelu Vlad, foto Facebook

Nelu Vlad, de la formația Azur, „aventură” cu Irina Loghin. Artistul a povestit cum a rămas blocat pe șosea, în compania cântăreței de muzică populară

Laurette, sursa foto Instagram

Laurette a făcut publice fotografiile bărbatului care a bătut-o: „Acesta este PSIHOPATUL. Feriți-vă de el, își dă tot felul de nume false”

Irina Loghin și fiica sa, foto Facebook

Blestemul din familia Irinei Loghin. Fiica artistei trece prin aceeași dramă ca mama ei: Am mers la medic, urmez un tratament

Gigi Becali și Aurel Pădureanu, sursa facebook

Aurel Pădureanu, critici dure la adresa lui Gigi Becali: „Nu ne-a ajutat cu nimic. Ne-a trimis la căminele de nefamiliști”

Lidia Fecioru, foto Facebook

Lidia Fecioru, leac pentru amețeli și îmbătrânirea creierului: „Rețeta e foarte simplă: usturoi, alcool, miere și propolis”

Marius Țeicu și fiica sa, Patricia. Foto Facebook

Marius Țeicu, durere fără margini. 3 ani de la moartea fiicei sale: „O visez, merg la cimitir. E inimaginabil”

Aurel Pădureanu și Cornelia Catanga, sursa facebook

Aurel Pădureanu, fără pensie la bătrânețe: „Nu am nici măcar un leu venit, am muncit doar la negru”

Mihai Gâdea și Mircea Badea, captura foto Youtube/ sursa Sinteza Zilei

Mihai Gâdea, probleme grave de sănătate. Mircea Badea a făcut anunțul: „Mihai era să moară”

Aurel Pădureanu și Cornelia Catanga, sursa facebook

Aurel Pădureanu, prima reacție după ce Cornelia Catanga a decedat