Gina Pistol, prima reacție după ce s-a anunțat că nu mai prezintă America Express: Îmi lipsește enorm
Data publicării:
Gina Pistol a avut prima reacție, după ce s-a anunțat faptul că Irina Fodor va prezenta noul sezon America Express.

America Express, unul dintre cele mai iubite show-uri din România, și-a început deja filmările pentru noul sezon. Nouă perechi celebre sunt pregătite să se lupte pentru marele premiu și să vadă cele mai spectaculoase peisaje, iar la cârma emisiunii va fi tot Irina Fodor, cea care a prezentat și ultima ediție a emisiunii Asia Express. În timp ce unii abia așteaptă să se difuzeze aceste episoade, alții sunt contrariați de faptul că noul sezon nu o aduce în prim plan pe Gina Pistol. Fanii au ținut chiar să-i scrie vedei pe Instagram despre cum emisiunea nu va mai avea același farmec, fără ea. 

Îndrăgita prezentatoare le-a răspuns imediat urmăritorilor ei și, chiar dacă a recunoscut faptul că îi lipsește această experiență, a spus că fata ei are nevoie de mama sa în această etapă a vieții. Mai mult, vedeta a ținut să spună faptul că și Irina Fodor are farmecul ei, iar sezonul va fi unul extrem de frumos. În final, frumoasa mămică a anunțat oficial și când va reveni în această emisiune.

"America Express va fi fără șarm, fiindcă lipsești tu!" sau "Păcat că nu tu ești cea ce va prezenta America Express! Ai un farmec aparte..", au fost câteva dintre comentariile lăsate de fani.

"O să fie un sezon excepțional! Cu sau fără mine. La următorul o să fiu prezentă. Până atunci stau cu fiica mea. Fiecare are acel ceva al lui/ei. Îmi lipsește enorm acest proiect, însă trebuie să fiu alături de fata mea în această etapă.", a fost răspunsul dat de Gina Pistol.

Cine va avea grijă de fiicele Andreei Bălan, cât timp ea va fi la America Express: „Plec liniștită. Sunt pe mâini foarte bune”

Irina Fodor, mesaj emoționant înainte să plece în America Express

Chiar dacă va fi o experiență inedită, care o va purta prin cele mai frumoase locuri ale lumii, vedetei i-a fost extrem de greu să își ia adio pentru două luni de la familia ei. În acest sens, soția lui Răzvan Fodor a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, unde își exprimă atât regretul, dar și entuziasmul ce a copleșit-o odată cu plecarea la aeroport.

"De zile întregi fac planuri despre cum să las totul organizat acasă, să mă asigur că le va fi ușor cât voi fi plecată, să îi las bine și să îi găsesc bine. Cred că am încercat, tot punând în ordine diverse detalii, să fug de sentimentul ăsta de cădere în gol pe care îl am acum și de furtuna asta de emoții care m-a copleșit: tristețea că plec de lângă ei și dorul crunt ce o să urmeze, puse în balanță cu mirajul unei aventuri ca nici o alta, cu faptul că vom descoperi locuri de o frumusețe răpitoare, cu adrenalina ce numai cursa asta ți-o poate oferi. Ziua asta m-a frânt. Tare grea a fost despărțirea. I-am îmbrățișat pe toți și am plecat la aeroport, cu promisiunea că o să le trimit poze cu toate minunățiile de peste mări și țări. Iar pe voi, vă pup, dragilor și vă trimit vești când ajung în Mexic.", a scris Irina Fodor pe Instagram.

Cătălin Scărlătescu, despre participarea America Express alături de iubita sa: „Să vedem ce-o să iasă”


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: america express  asia express  gina pistol  irina fodor  prezentatoare 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul



pixel