Giulia, fotografie INTERZISĂ minorilor, alături de soțul ei. Ce sărbătoresc cei doi
Data publicării:
Giulia a plecat într-o vacanță de lux, alături de Vlad Huidu, de unde a postat o fotografie din intimitatea celor doi.

Giulia și Vlad Huidu au plecat într-o vacanță romantică în doi, departe de grijile cotidiene și fără copii, într-o destinație de lux, în Dubai. Cei doi au și un motiv de sărbătoare, întrucât împlinesc 10 ani de căsnicie. Artista a ținut să imortalizeze momentele trăite alături de partenerul ei încă din prima zi, astfel încât a postat pe rețelele de socializare o fotografie interzisă minorilor. 

Cei doi apar într-o ipostază foarte tandră, în halate albe, semn că abia ce s-au trezit. Detaliul care a stârnit însă curiozitatea tuturor este bustul artistei lăsat, fără nicio inhibiție, la vedere.

Ce i-a reproșat Giulia soțului ei, în aeroport

Chiar dacă, odată ajunși la destinație, lucrurile par perfecte, acestea nu au fost așa încă de la plecare. Înainte de a se urca în avion, artista i-a reproșat partenerului ei faptul că nu îi dă atenție suficientă, stând cu ochii  doar în ecranul telefonului.

"Am plecat și noi într-o vacanță, numai noi doi, și stai doar cu ochii în telefon. Te deranjez?", a spus Giulia pe Instagram.

Giulia și Vlad Huidu erau pe cale să se despartă

Deși acum trăiesc una dintre cele mai frumoase povești de dragoste din showbiz, nu mereu a fost așa, întâmpinând și momente de cumpănă. La un moment dat, în cuplul celor doi s-a produs o ruptură de un an jumătate, ruptură care a fost foarte benefică în cuplu, spune Giulia.

„În momentul în care am fost convinsă că mi-l doresc alături de mine pentru tot restul vieții am zis că indiferent de situație, noi trebuie să avem încredere unul în celălalt sută la sută dacă s-ar putea și n-au prea fost astfel de momente între noi', a mărturisit Giulia Anghelescu, potrivit viva.

"A fost cel mai bun lucru care se putea întâmpla"

Deși s-a produs acea ruptură între ei, Giulia a mărturisit faptul că întotdeauna a știut că se vor împăca, pentru că își dorea prea mult o relație cu Vlad. Ba chiar, a știu de atunci că bărbatul va fi tatăl copiilor lor, fapt ce s-a și întâmplat, pentru că cei doi au împreună doi copii superbi.

„El o fi vorbind că am fost un an jumate despărțiți înainte sa ne căsătorim. Așa a fost sa fie și consider că a fost cel mai bun lucru care se putea întâmpla a fost despărțirea noastră de atunci. Am fost împreuna 3 ani după care ne-am despărțit un an jumate, iar după ne-am regăsit. Am fost perseverentă, am așteptat. Eu am fost convinsă ca vom fi împreună și că el va fi tatăl copiilor mei. Sunt o femeie care știe ce vrea și indiferent de situație voi lupta până în pânzele albe pentru lucrurile pe care mi le doresc', a continuat ea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: casnicie  dragoste  giulia  relatie  vacanță  vedete  vlad huidu 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”




pixel