Giulia, mesaj emoționant la aniversarea fiicei sale: Inima mi-e plină de amintiri frumoase / Cum au sărbătorit
Data publicării:
A fost un weekend memorabil pentru două dintre cele mai iubite familii din lumea mondenă românească. Giulia Anghelescu și Vlad Huidu au celebrat aniversarea fiicei lor, Antonia, care a împlinit 12 ani, iar Pepe a organizat o petrecere cu fast pentru fiica sa mai mică, Rosa Alexandra, care a sărbătorit 9 ani.

Pentru Giulia Anghelescu (39 de ani) și Vlad Huidu, sărbătorirea aniversării fiicei lor a fost o ocazie de bucurie și emoție. Antonia a fost răsfățată cu o surpriză de neuitat în aer liber, la prietenul lor de încredere, Edy Chereji, la Străulești. Giulia a transformat locul într-un adevărat paradis al poveștilor, aranjând o masă pe iarbă, presărată cu perne și paturi roz, pentru a-i primi pe cei mai apropiați prieteni ai fiicei sale. Cu un tort roz elegant, înghețată și un meniu delicios, petrecerea a fost de un echilibru perfect între eleganță și distracție, potrivit pentru o adolescentă în devenire.

Mesajul emoționant pe care Giulia l-a transmis fiicei sale la împlinirea celor 12 ani a atins corzile sensibile ale tuturor celor prezenți. “De ziua ta, inima mi-e plină de amintiri frumoase cu o fetiță mică, drăgălașă, curioasă, curajoasă și ambițioasă, care se transformă în fiecare zi într-o domnișoară. Mi-ai schimbat viața de când ai venit pe lume și m-ai făcut să mă întreb cum am putut să trăiesc până atunci fără tine. Ești minunea mea și nu-mi vor ajunge zilele să-i mulțumesc lui Dumnezeu că m-a binecuvântat cu acest dar minunat. Îți mulțumesc că m-ai ales să îți fiu mamă eu. Te iubesc enorm!”, a fost mesajul pe care Giulia Anghelescu l-a scris.

 

Fiica lui Pepe a împlinit 9 ani

Pe de altă parte, Pepe (44 de ani) a fost și el în centrul atenției în acest weekend, organizând o petrecere cu fast pentru fiica sa, Rosa Alexandra, care a sărbătorit 9 ani. Artistul a transformat ziua Rosei într-o adevărată explozie de bucurie și distracție, invitând mai mulți copii la o petrecere plină de activități amuzante. De la karaoke și dans, până la un concurs de costume sumo, petrecerea a fost pe placul micuței Rosa și a prietenilor ei.

Pepe a mărturisit că se simte extrem de fericit și împlinit alături de familia sa frumoasă și numeroasă. Recent, artistul a fost protagonistul unei ședințe foto pentru coperta revistei VIVA!, în care a emanat fericire alături de cei dragi, demonstrând încă o dată că familia este cea mai de preț comoară în viața sa.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Deaconescu
Categorie: Social


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Victoria Petrenciuc a cucerit inimile juraților cu vocea sa inconfundabilă

Victoria Petrenciuc a făcut furori la Românii au Talent. Andra: Unde ne-ai dus?

Romeo Popescu, captură video Youtube

Previziuni pentru luna mai 2024, în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu: „Aceste persoane au șanse financiare”

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori

Daniel Pavel/ captură video Voyo

Premieră absolută la Survivor All Stars! Concurenții au rămas șocați: „Nu am mai avut așa ceva”

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscop 29 aprilie - 5 mai aprilie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna mai, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodia care dă lovitura pe plan financiar

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 5 zodii de femei seducătoare, care cuceresc orice bărbat. Mihai Voropchievici: „Nimeni nu poate rezista în fața lor”

Sursa foto: Sursa foto: CRBL, Instagram

CRBL, primul Paște singur, după divorțul de soția sa, Elena. Artistul a dezvăluit în compania cui își va petrece sărbătorile anul acesta




Ce a mâncat Dr. Cezar ieri

Dr. Cezar, medic cardiolog, personalitate TV și influencer în domeniul...

pixel