Giulia Nahmany, despre drama trăită în copilărie. Cu ce probleme s-a confruntat vedeta: “Orice copil își dorește ca...’’
Data publicării:
Giulia Nahmany și-a deschis sufletul și a vorbit despre problemele cu care s-a confruntat în copilărie.

Giulia Nahmany se numără printre cele mai apreciate actrițe din România. Cu toate astea, puțini știu momentele grele prin care a trecut vedeta în copilărie. Giulia și-a deschis sufletul și a povestit că a suferit enorm de mult în momentul în care părinții ei au luat-o pe drumuri separate. Acest lucru o afectează chiar și în ziua de azi.

Giulia Nahmany,  despre momentele grele din copilărie

‘’Pentru orice copil atunci când părinții lui se despart este foarte dificil. Orice copil își dorește ca părinții lui să fie împreună și acum că nu mai sunt deloc și am rămas practic orfană, este o durere cu care trebuie să trăiesc pentru tot restul vieții mele. Cu toții avem un copil în sufletul nostru’’, a spus vedeta la Antena Stars.

Giulia Nahmany a vorbit și despre familia sa. Vedeta este mândră de soțul ei, dar și de cele două fetițe pe care le au împreună. Actrița se pregătește să plece într-o binemeritată vacanță în Grecia, alături de soțul și copiii săi.

‘’Fetele mele sunt o combinație între noi doi. Soțul meu este implicat 100%, este un tată extraordinar și sunt atât de recunoscătoare că l-am ales ca și soț și ca și tată. Noi în fiecare an plecăm în Grecia, este așa un loc al nostru unde ne place să mergem și încercăm acum să mergem. Nu există la noi vacanță fără copii. Noi suntem genul de părinți care ori plecăm împreună cu copiii, ori nu plecăm deloc. Dacă aș pleca doar cu soțul meu, nu aș avea acea liniște sufletească știind că fetele mele sunt singure acasă’’, a mai spus aceasta.

Giulia Nahmany, durere fără margini

Anul trecut, pe data de 26 iulie, vedeta și-a amintit cu dor de cea care i-a dat viață. S-au împlinit 7 ani de când aceasta nu mai este, iar dorul de părintele său o sfâșie pe vedetă.


„E o zi foarte specială! Astăzi ar fi trebuit să fie ziua mamei mele, Daniela. Nu-mi vine să cred că în curând se fac șapte ani de când am pierdut-o. Parcă a fost ieri. Și parcă acea gaură devine din ce în ce mai mare. Din momentul în care eu am pierdut-o pe ea, atunci s-a produs acea schimbare. (...) Am avut șansa să găsesc anumite persoane: ghizii mei spirituali, care m-au ajutat în acest sens și m-au făcut să înțeleg anumite aspecte. Chiar și vizavi de moarte. Eu mi-am schimbat perspectiva asupra a ceea ce înseamnă moartea fizică. Pentru mine moartea nu există. Noi doar trecem într-o altă dimensiune”, spunea Giulia în emisiunea Vorbește lumea, de la ProTv, în urmă cu un an.

În cei 7 ani, viața Giuliei s-a schimbat radical. Mai exact, vedeta este cea care s-a schimbat. Și-a făcut curățenie în gânduri, în lumea din jur și a pornit într-o călătorie a iubirii de sine. 

Vedeta se simte minunat în pielea ei, debordează de încredere și spune că a ajuns, în sfârșit, să se iubească exact așa cum e.


“Cel mai important este să ajungem la un punct în care să avem acea încredere în noi. Cred că de fapt asta este lupta cea mare. Am ajuns la acest punct în care să spun: Ok! Mă iubesc așa cum sunt. Fiecare dintre noi avem structura noastră arhetipală, adică așa suntem construiți. Când am ajuns la concluzia că de fapt eu nu voi fi niciodată acea skinny women... Am zis, stai puțin, ia să accept eu cum sunt și să marșez pe chestia asta și să inspir mai multe femei care au această problemă cu kilogramele în plus”, a conchis Giulia. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: copilărie  drama  Giulia Nahmany 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Chef Ștefan Popescu, Instagram/ pexels.com

Câte minute se fierb, de fapt, ouăle de Paște și ce trebuie să faci ca să nu se crape coaja. Secretele lui chef Ștefan Popescu de la Chefi la Cuțite

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

FOTO FACEBOOK Chuando Tan

Secretul bărbatului care are 60 de ani, dar arată de 20! Ce mănâncă omul care nu suportă procedurile cu botox

prof. dr. Irinel Popescu

Prof. Dr. Irinel Popescu, avertisment privind un medicament extrem de popular printre români: Dă o boală gravă




pixel