Giulia Nahmany, durere fără margini. 7 ani de la moartea mamei sale: „Parcă a fost ieri”
Giulia Nahmany încă își plânge mama. Se împlinesc 7 ani de când femeia care i-a dat viață a murit.

Pe 29 iulie, Giulia Nahmany ar fi trebuit să sărbătorească ziua de naștere a mamei sale. În schimb, vedeta își amintește cu dor de cea care i-a dat viață. În curând se vor împlini 7 ani de când aceasta nu mai este, iar dorul de părintele său o sfâșie pe vedetă.


„E o zi foarte specială! Astăzi ar fi trebuit să fie ziua mamei mele, Daniela. Nu-mi vine să cred că în curând se fac șapte ani de când am pierdut-o. Parcă a fost ieri. Și parcă acea gaură devine din ce în ce mai mare. Din momentul în care eu am pierdut-o pe ea, atunci s-a produs acea schimbare. (...) Am avut șansa să găsesc anumite persoane: ghizii mei spirituali, care m-au ajutat în acest sens și m-au făcut să înțeleg anumite aspecte. Chiar și vizavi de moarte. Eu mi-am schimbat perspectiva asupra a ceea ce înseamnă moartea fizică. Pentru mine moartea nu există. Noi doar trecem într-o altă dimensiune”, a spus Giulia în emisiunea Vorbește lumea, de la ProTv.

În cei 7 ani, viața Giuliei s-a schimbat radical. Mai exact, vedeta este cea care s-a schimbat. Și-a făcut curățenie în gânduri, în lumea din jur și a pornit într-o călătorie a iubirii de sine. 

Vedeta se simte minunat în pielea ei, debordează de încredere și spune că a ajuns, în sfârșit, să se iubească exact așa cum e.


“Cel mai important este să ajungem la un punct în care să avem acea încredere în noi. Cred că de fapt asta este lupta cea mare. Am ajuns la acest punct în care să spun: Ok! Mă iubesc așa cum sunt. Fiecare dintre noi avem structura noastră arhetipală, adică așa suntem construiți. Când am ajuns la concluzia că de fapt eu nu voi fi niciodată acea skinny women... Am zis, stai puțin, ia să accept eu cum sunt și să marșez pe chestia asta și să inspir mai multe femei care au această problemă cu kilogramele în plus”, a conchis Giulia. 

Autor: Maria Alexandru | Dată: 30 iul, 08:43

Bancul serii: La cinema

Șeful poliției îl cheamă pe agentul care tocmai îl urmărise pe criminal:


Marius Manole, sursa instagram

Marius Manole, revelație la 42 de ani. Depresia l-a schimbat complet: „Eu am greșit calea, dar nu este niciodată prea târziu să te întorci din drum”/ EXCLUSIV

Horoscop, foto Pixabay, autor Hermann Traub

Horoscop SEPTEMBRIE 2021. Previziuni pentru fiecare zodie

Cove, foto Instagram

Cove, adevărul despre plecarea din PRO TV și noua emisiune de la PRIMA TV: „Viața e plină de…surprize- surprize” EXCLUSIV

Unsplash.com/ autor Timothy Dykes

Horoscop. Top 3 cele mai inteligente zodii. Geniul malefic, Înțeleptul și Istețul

Ivan Patzaichin, alaturi de sotia sa, Georgiana

Povestea incredibilă de dragoste trăită de Ivan Patzaichin. Femeia pe care a iubit-o până la ultima suflare: „A fost dragoste la prima vedere”

Dan Negru, sursa foto Facebook

Recunoașteți personajul. Este unul dintre cei mai apreciați prezentatori TV din România

Zodii incompatibile, sursa pixabay/ autor Ryan McGuire

Zodiile care nu au ce căuta împreună: Compatibilitate ZERO. Relații sortite eșecului

Cătălin Scărlătescu, foto Instagram

Dieta lui Cătălin Scărlătescu: Alimentul la care nu poate renunța: „Am mâncat toată viaţa şi o să continui să mănânc”

Mihai Voropchievici, captură foto Antena 3

Mihai Voropchievici, Horoscop rune Octombrie 2021. Berbecul și Vărsătorul întâlnesc marea dragoste

Unsplash.com/ autor Ivana Cajina

Zodiacul DEFECTELOR. Adevărul „gol-goluț” despre fiecare semn zodiacal

Horoscop Chinezesc. Foto: Pixabay.com / autor woodpeace1

Horoscop Chinezesc. Iulie-august 2021. Astrolog Nicoleta Ghiriș: Perioadă guvernată de energia de multiplicare, o energie a viitorului

Gândaci, sursa pixabay/

Cum să scapi de gândacii din casă și să eviți apariția lor. Cele mai bune soluții