Godzilla vs. Kong, cel mai vizionat film al momentului în Statele Unite: încasări de 13,4 milioane de dolari în al doilea weekend
Data publicării:
''Godzilla vs. Kong'' a urcat în fruntea clasamentului încasărilor la casele de bilete ale cinematografelor din Statele Unite, cu 13,4 milioane de dolari în al doilea weekend de la lansare.

 Cele mai recente venituri obţinute de această producţie ridică veniturile totale la 69,5 milioane de dolari, o sumă impresionantă în timpul unei pandemii.

Performanţa comercială a producţiei Legendary Pictures şi Warner Bros. este cu atât mai remarcabilă cu cât vine în contextul restricţiilor asociate COVID-19 în vigoare, prin care capacitatea cinematografelor este limitată, şi a faptului că filmul este disponibil şi pe HBO Max. Încasările obţinute de film au scăzut cu 58% comparativ cu cele din weekendul de lansare - 32,2 milioane de dolari.

Producţiile Warner Bros. din 2021 lansate în cinematografe sunt disponibile concomitent pe HBO Max, o concesie în contextul pandemiei de coronavirus şi o modalitate de a stimula serviciul de streaming, notează Agerpres.

''Godzilla vs. Kong'' devine astfel filmul cu cele mai mari încasări din era pandemică, depăşind performanţele ''Tenet'' al lui Christopher Nolan, care a obţinut 58,4 milioane de dolari.

Thriller-ul de acţiune ''Nobody'' al Universal s-a situat pe locul al doilea, cu 2,6 milioane de dolari. Încasările totale obţinute pe plan intern de acest film se ridică la 15,6 milioane de dolari după trei săptămâni de la lansare.

Producţia Sony ''The Unholy'', un film horror cu accente supranaturale, ocupă locul al treilea, cu încasări de aproximativ 2,4 milioane de dolari, ajungând la un total de 6,7 milioane de dolari.

''Raya and the Last Dragon'' s-a situat pe locul al patrulea, cu 2,1 milioane de dolari în acest weekend. Veniturile totale obţinute de lungmetrajul animat în America de Nord se ridică la 35,2 milioane dolari. Filmul este, de asemenea, disponibil pentru închiriere pe Disney Plus.

Producţia SF Lionsgate şi AGC Studios "Voyagers", a obţinut 1,3 milioane de dolari în acest weekend şi se situează pe locul al cincilea în clasamentul încasărilor din cinematografe.

Unele dintre filmele care concurează la premiile Academiei de film americane din acest an şi-au îngroşat veniturile, ''Minari'' obţinând încasări de 118.000 de dolari (un total de 2,3 milioane de dolari), în timp ce ''Promising Young Woman'' a încasat 55.000 de dolari din vânzările de bilete (un total de 7,2 milioane de dolari). Ambele lungmetraje concurează la categoria ''Cel mai bun film'' din cadrul Oscarurilor. Gala programată la 25 aprilie va fi organizată atât la Dolby Theatre, gazda tradiţională a ceremoniei, cât şi la gara Union Station din Los Angeles.


Autorul articolului: Georgiana Ioniţă
Categorie: Cinematografie
Tagurile articolului: cinema  film  godzilla kong 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul



pixel