Gwyneth Paltrow a pozat goală de ziua ei de naștere: „50 nu a arătat niciodată atât de bine" / FOTO
Data publicării:
Gwyneth Paltrow sărbătorește cea de-a 50-a aniversare pozând goală.

Gwyneth Paltrow este de mult timp o susținătoare a îmbrățișării îmbătrânirii și a respingerii ideii că trupurile noastre trebuie să arate într-un anumit fel. Acum, când fondatoarea Goop împlinește 50 de ani,  își sărbătorește corpul într-un mod îndrăzneț - goală și acoperită cu vopsea aurie.

Gwyneth Paltrow: Îmi accept corpul și renunț la nevoia de a fi perfectă

Pentru ziua ei de nașter, Paltrow a împărtășit pe Instagram imagini de la o ședință foto nud, în care apare acoperită cu vopsea aurie.

 "50 nu a arătat niciodată atât de bine", este descrierea făcută de Goop, în dreptul imaginii

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow)


Recent, Gwyneth Paltrow a vorbit despre împlinirea vârstei de 50 de ani într-o postare pe blogul ei.

 

„Îmi amintesc foarte bine ziua de naștere a mamei mele, când a împlinit 50 de ani. Cred că a fost prima aniversare "mare" pe care am putut să o sărbătoresc cu ea ca adult. A fost la etaj, la Michael's, o vedetă timpurie a scenei culinare din LA, un loc pe care ambii mei părinți îl adorau. Sala de mese era plină de prieteni în jurul unor mese rotunde. Cina a fost delicioasă, vinul bun a curs. Toată lumea a fost rugată să contribuie cu o poezie în loc de un cadou obișnuit. Îmi amintesc râsete în hohote, lacrimi de fericire. Îmi amintesc de mama mea plină de viață și de bucurie la convergența dintre dragostea afișată, deliciul și poeziile minunate/încântătoare/brilante.

În luna noiembrie a anului următor, tatăl meu a împlinit 50 de ani și aceasta a fost o cu totul altă tenură. Am mers pe insula Nevis, doar noi patru. Vremea a fost rea. Era cenușiu și neobișnuit de rece. Tatăl meu era cuprins de ceva ce nu puteam articula, dar puteam simți. Membrana dintre noi era poroasă, căci eram atât de apropiați. Spunea că este "bine", dar l-am găsit înghițit de ceva - se simțea lipsit, neancorat într-un fel. A fost tulburător. Nu putea să îmbrățișeze piatra de hotar, acest marcaj al trecerii timpului. Poate că, la un anumit nivel, știa că va fi ultimul său deceniu.

Mă frapează modul în care, pentru ambii mei părinți, vârsta de 50 de ani a părut ca o reglare de conturi. Pentru mama mea, a fost un punct culminant al minunilor, al înălțimilor, al iubirilor, al artei. Pentru tatăl meu, un apogeu al tristeților.

Pe 27 septembrie, voi împlini 50 de ani. În timp ce stau aici, contemplând această idee, într-o dimineață de vară târzie, fără umezeală în aer, cu briza mișcând doar vârfurile copacilor, în mod ciudat nu am senzația că timpul a trecut. Sunt la fel de conectată la acest sentiment de dor, de promisiune - promisiunea toamnei, de ceva în reflux - ca și acum 30 de ani. Înțeleg, la un anumit nivel, că viața este liniară, că am trăit până acum un număr x de zile și că am mai multe în coșul de sub braț decât pe câmpul din fața mea. Dar există ceva despre dulceața vieții care există în adâncul meu și care este neschimbat, care nu se va schimba. Este esența esenței. Pare să fie din ce în ce mai dulce”, a scris vedeta pe blogul său.

În articol, ea a spus că, în timp ce face tot ce poate pentru a avea o sănătate bună și longevitate, "am o mantră pe care o inserez în acele gânduri nesăbuite care încearcă să mă deraieze: Accept. Accept semnele și slăbirea pielii, ridurile. Îmi accept corpul și renunț la nevoia de a fi perfectă, de a arăta perfect, de a sfida gravitația, de a sfida logica, de a sfida umanitatea. Îmi accept umanitatea."

Paltrow a mai explicat că odată cu vârsta vine și o conștientizare de sine la care nu se aștepta, adăugând că a făcut multe greșeli în trecut: "Aș vrea să mă recunosc pe deplin. Sunt imperfectă".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: International
Tagurile articolului:   goala  Gwyneth Paltrow  nud 


DC Media Group Audience

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

FOTO FACEBOOK Chuando Tan

Secretul bărbatului care are 60 de ani, dar arată de 20! Ce mănâncă omul care nu suportă procedurile cu botox

prof. dr. Irinel Popescu

Prof. Dr. Irinel Popescu, avertisment privind un medicament extrem de popular printre români: Dă o boală gravă

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Alina Bădic - horoscop

Alina Bădic - horoscop 21– 27 aprilie 2024. Zodia care are foarte mult succes acum. Sunt într-o perioadă foarte prolifică

Adela Popescu/captură video Youtube, Fain & Simplu cu Mihai Morar

„Îmi venea să-l omor”. Adela Popescu, moment de cumpănă în căsnicia cu Radu Vâlcan: „Eu eram efectiv distrusă și el...”

Alina Bădic - horoscop

Alina Bădic horoscop 21– 27 aprilie 2024. Zodia cu evoluție foarte frumoasă pe parte profesională

Dr. Mihail/ captură video TikTok

Băutura cu cei mai mulți antioxidanți. Scade mortalitatea cu 17%. Dr. Mihail Pautov: „În plus, are zero calorii”


Cele mai PERICULOASE alimente care cresc riscul de SUFOCARE

Sufocarea la bebeluși și copii este foarte periculoasă....



pixel