„Habar nu ai că eu am fost cu 2-3, maxim 4”. Liviu Vârciu și Anda Călin, discuție controversată în văzul tuturor
Data publicării:
 Liviu Vârciu și Anda Călin au purtat o discuție controversată în mașină.

Liviu Vârciu și Anda Călin trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de câțiva ani de zile. Cei doi se înțeleg extrem de bine, iar relația lor a fost mereu presărată atât de momente frumoase, dar și de tachinări specifice omului de televiziune. De asemenea, spre deliciul fanilor, aceștia imortalizează în spațiul public cele mai amuzante momente, astfel încât internauții să-i cunoască și în acest fel, ceva mai personal. De data aceasta, subiectul dintre cei doi care a stârnit discuții a fost diferența de vârstă dintre aceștia. După ce s-au contrazis minute în șir pe tema aceasta, Anda susținând că are doar 30 de ani, iar în realitate trebuie să împlinească 33, Liviu Vârciu a „prezis” ce se va întâmpla în viitor între ei doi.

Anda Călin: Când o să fac 40, o să te rogi de mine să stau lângă tine!

Liviu Vârciu: De ce?

Anda Călin: Pentru că o să arăt foarte bine și tu o să ai 50 de ani și tu oricum devii un pic senil, așa!

Liviu Vârciu: Nu, nu o să mă rog de tine, o să am o criză de 40 de ani. Eu n-am avut criza de 40 de ani și la 50 de ani o să am o criză și atunci o să am o scăpare cu 2-3 domnișoare, maxim 4, după îmi dau seama că n-am nervi să le suport și nu mai pot să dansez în club.

Anda Călin: Și ce, te duci cu 3-4, maxim patru și după ce? După te întorci la mine și eu te și iau?

Liviu Vârciu: Tu habar nu ai că eu am fost cu 2-3, maxim 4. Eu o să merg pe o barcă și vreo șase luni de zile o să-ți zic că mă duc să mă regăsesc!

Anda Călin: Ar trebui să-ți pui un semn de întrebare dacă eu te las să te pleci.

Liviu Vârciu: Tu mă înșeli pe mine la 40-45 de ani?

Anda Călin: Dacă pleci 6 luni pe barcă singur nu mai suntem împreună, nu?”, a fost discuția pe care Liviu Vârciu a purtat-o cu Anda Călin și a publicat-o pe Youtube.

Te poate interesa și: Motivul pentru care bonele fug din casa lui Liviu Vârciu: „Dacă nu dorm cu mine, trebuie să le schimb”

 

Motivul pentru care cei doi nu fac nunta

Iubirea dintre Liviu Vârciu și Anda Călin poate fi văzută de oricine, cei doi formând un cuplu de aproximativ cinci ani de zile. În acest sens, pentru că au fost întrebați deseori despre motivul pentru care nu au ajuns încă în fața altarului, prezentatorul TV le-a explicat fanilor săi realitatea

„Îmi doresc, nu pentru ea, eu știu că ea își dorește foarte mult să fie și ea în rochie albă. Îmi doresc eu, pentru mine, să-i ofer treaba asta. Ea nu vrea tam-tam, nu vrea lume multă. Eu vreau multă lumea, ca să-mi scot paguba.

Ea nu știe treaba asta. Ea vrea puțină lume și atunci avem discuțiile astea, să facem singuri, să facem mai mulți invitați…Dar o să cădem de comun acord la un moment dat”, a explicat Liviu Vârciu pentru Antena Stars, potrivit fanatik.

Citește și: Omleta specială a lui Liviu Vârciu. Ai nevoie doar de câteva ingrediente simple

 

Certurile nu lipsesc din cuplul lor

Când vine vorba de certurile în cuplu, Liviu Vârciu recunoaște că acestea sunt la ordinea zilei. De asemenea, prezentatorul mărturisește faptul că iubita lui este cea care face întotdeauna primul pas spre împăcare. 

„Sunt certuri multe, sunt o grămadă de greutăți în viață. Dar, când ne certăm, nu există despărțire. Ne-am certat, ne cerem scuze cine a greșit, mai mult ea decât eu.

Ea face primii pași spre împăcare. Eu nu fac, nici să mă arzi cu ceară, chiar dacă sunt de vină eu”, a adăugat prezentatorul TV.


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: anda calin  cuplu  Liviu Vârciu  relatie 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul



pixel