Haddaway, copilărie dramatică. Și-a pierdut tatăl când avea doar 16 ani: "M-a făcut ceea ce sunt astăzi" / EXCLUSIV
Celebrul artist Haddaway a vorbit, în exclusivitate pentru Interviurile Spectacola și DC News, despre copilăria grea pe care a avut-o, dar și despre moartea tatălui său.

Nestor Alexander Haddaway s-a născut la 9 ianuarie 1965 și este un vocalist și muzician german născut în Trinidad Tobago. Acesta este cunoscut pentru single-ul său din 1993 "What is love", care a ajuns la numărul 1 în 14 țări. Mama lui era asistentă medicală, iar tatăl său biolog marin. Părinții lui s-au despărțit la începutul anilor 1970 și Haddaway a trăit mai întâi cu tatăl său în Europa și apoi cu mama sa în SUA, însă aceste schimbări au fost dificile pentru artist.

Haddaway a fost invitat în emisiunea „Interviurile Spectacola și DC News”, realizată de Georgiana Ioniță, unde a vorbit despre copilăria dificilă pe care a avut-o, dar și despre persoana care l-a influențat cel mai mult în viață și carieră.

"A fost dificil deoarece tatăl meu era biolog marin și lucra pentru o companie și ne mutam peste tot. Și îți faceai prieteni. Tocmai ți-ai făcut un nou prieten într-o țară nouă și trei luni sau două luni mai târziu, te muți. Pe atunci, ne mutam des și eram mereu într-o continuă schimbare, nu era timp pentru școlile normale, trebuia să înveți acasă sau mergeai la internat. Și asta a fost, adică, dacă mă uit în urmă, sunt foarte recunoscător că a fost dificil în copilărie. Dar astăzi, tatăl meu a fost cu siguranță acea persoană care m-a făcut ceea ce sunt astăzi. Așa că, Mulțumesc, tată!", a povestit Haddaway în EXCLUSIVITATE pentru Interviurile Spectacola.

Tatăl artistului s-a stins din viață pe când Haddaway avea doar 16 ani, însă lecțiile date de tatăl său până la acea vârstă l-au ajutat extrem de mult pe tot parcursul vieții și în formarea lui ca artist.

"Tatăl meu a fost acolo până la 16 ani, dar după 16 aniam fost sălbatic. 

Dar asta era disciplina. Dar asta a fost. Este o voce pe care o ai în cap, că ți se spune, nu face asta, nu face asta. Nu face asta. Fii atent la asta. Fii atent la asta. Fii atent că.. Ești deja programat. Știi deja asta. Dar încerci să negi asta. Încerci să spui, oh, nu, o pot face mai bine. Dar pe măsură ce îmbătrânești, are dreptate. Dar tu nu știi asta până nu ai trăit viața, până nu ai făcut greșelile și privești înapoi și spui, oh, la naiba, tatăl meu a avut dreptate. Oh, Doamne, avea dreptate. Asta face parte din viață.(..)  Am fost nebun. M-a liniștit. M-a făcut să studiez. M-a făcut să exersez. ", a mai spus Haddaway.

 

 

Autor: Romina Băluță | Dată: 11 iun, 17:41

Marius Manole, sursa instagram

Marius Manole, revelație la 42 de ani. Depresia l-a schimbat complet: „Eu am greșit calea, dar nu este niciodată prea târziu să te întorci din drum”/ EXCLUSIV

Horoscop, foto Pixabay, autor Hermann Traub

Horoscop SEPTEMBRIE 2021. Previziuni pentru fiecare zodie

Cove, foto Instagram

Cove, adevărul despre plecarea din PRO TV și noua emisiune de la PRIMA TV: „Viața e plină de…surprize- surprize” EXCLUSIV

Unsplash.com/ autor Timothy Dykes

Horoscop. Top 3 cele mai inteligente zodii. Geniul malefic, Înțeleptul și Istețul

Ivan Patzaichin, alaturi de sotia sa, Georgiana

Povestea incredibilă de dragoste trăită de Ivan Patzaichin. Femeia pe care a iubit-o până la ultima suflare: „A fost dragoste la prima vedere”

Dan Negru, sursa foto Facebook

Recunoașteți personajul. Este unul dintre cei mai apreciați prezentatori TV din România

Zodii incompatibile, sursa pixabay/ autor Ryan McGuire

Zodiile care nu au ce căuta împreună: Compatibilitate ZERO. Relații sortite eșecului

Cătălin Scărlătescu, foto Instagram

Dieta lui Cătălin Scărlătescu: Alimentul la care nu poate renunța: „Am mâncat toată viaţa şi o să continui să mănânc”

Mihai Voropchievici, captură foto Antena 3

Mihai Voropchievici, Horoscop rune Octombrie 2021. Berbecul și Vărsătorul întâlnesc marea dragoste

Unsplash.com/ autor Almos Bechtold

Este sezonul IUBIRII pentru aceste trei semne zodiacale: Dragoste, relații, familie - totul la SUPERLATIV

Unsplash.com/ autor Ivana Cajina

Zodiacul DEFECTELOR. Adevărul „gol-goluț” despre fiecare semn zodiacal

Unsplash.com/ autor Caju Gomes

Adevărul despre pepenele roșu. 5 efecte secundare mai puțin cunoscute