Haddaway, povestea hit-ului care l-a făcut milionar. „What is Love” se aude la Interviurile Spectacola și DC News
Data actualizării:
Data publicării:
Haddaway, artistul care în anii '90 făcea furori cu melodia „What is Love”, vine la Interviurile Spectacola, vineri, de la ora 17:00, pentru a spune povestea piesei care l-a făcut miliardar. 

Haddaway se află în România zilele acestea, pentru a promova Festivalul Forever Hit, care va avea loc în luna septembrie, la București. Artistul anilor '90 va concerta pe Arena Națională alături de alte nume grele din industria muzicală. 


Artistul internațional a fost invitat în emisiunea „Interviurile Spectacola și DC News”, realizată de Georgiana Ioniță, unde a vorbit despre cum a fost drumul său în muzică.

Născut în Trinidad Tobago, Haddaway, pe numele său complet Nestor Alexander Haddaway, se mută în SUA la vârsta de 9 ani. Urmează zeci de călătorii alături de tatăl său, biolog marin, în care întâlnește o mulțime de obstacole dar și lecții, menite să îl transforme în omul care este azi. La 16 ani, tânărul artist își pierde tatăl și își ia viața în piept, singur. 


În 1993, dă lovitura cu piesa „What is Love”, care ajunge hit în peste 14 țări, aducându-i, pe lângă faimă, și multe milioane de dolari în cont. La 28 de la lansare, hitul care l-a făcut celebru se aude în continuare la radio și în cluburi, devenind și preferata noii generații, care abia face cunoștință cu piesa. A avut colaborări răsunătoare, cu nume mari din industria muzicală, precum Dr. Dre și Eminem, dar și parteneriate cu multe companii care i-au folosit melodia în diverse reclame. 

Haddaway este îndrăgostit de România și de 26 de ani ne vizitează țara constant. În ultimii 4 ani, vizitele artistului internațional s-au intensificat, asta pentru că iubita sa este româncă, cei doi locuind în Austria, însă și în București, unde și-au cumpărat o casă.

Cum a fost parcursul unui star care a plecat de jos, ce amintiri a adunat în cei 28 de ani de faimă, dar și cum se vede România prin ochii unui artist internațional, aflați vineri, de la ora 17:00, din emisiunea care va fi transmisă simultan pe canalele de Youtube și paginile de Facebook Spectacola, DC News și  DC News TV. 

 

VIDEO:


Autorul articolului: Georgiana Ioniţă
Categorie: International
Tagurile articolului: dr dre  forever hit  haddaway  what is love 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video



pixel