Haddaway, povestea hit-ului care l-a făcut milionar. „What is Love” se aude la Interviurile Spectacola și DC News
Haddaway, artistul care în anii '90 făcea furori cu melodia „What is Love”, vine la Interviurile Spectacola, vineri, de la ora 17:00, pentru a spune povestea piesei care l-a făcut miliardar. 

Haddaway se află în România zilele acestea, pentru a promova Festivalul Forever Hit, care va avea loc în luna septembrie, la București. Artistul anilor '90 va concerta pe Arena Națională alături de alte nume grele din industria muzicală. 


Artistul internațional a fost invitat în emisiunea „Interviurile Spectacola și DC News”, realizată de Georgiana Ioniță, unde a vorbit despre cum a fost drumul său în muzică.

Născut în Trinidad Tobago, Haddaway, pe numele său complet Nestor Alexander Haddaway, se mută în SUA la vârsta de 9 ani. Urmează zeci de călătorii alături de tatăl său, biolog marin, în care întâlnește o mulțime de obstacole dar și lecții, menite să îl transforme în omul care este azi. La 16 ani, tânărul artist își pierde tatăl și își ia viața în piept, singur. 


În 1993, dă lovitura cu piesa „What is Love”, care ajunge hit în peste 14 țări, aducându-i, pe lângă faimă, și multe milioane de dolari în cont. La 28 de la lansare, hitul care l-a făcut celebru se aude în continuare la radio și în cluburi, devenind și preferata noii generații, care abia face cunoștință cu piesa. A avut colaborări răsunătoare, cu nume mari din industria muzicală, precum Dr. Dre și Eminem, dar și parteneriate cu multe companii care i-au folosit melodia în diverse reclame. 

Haddaway este îndrăgostit de România și de 26 de ani ne vizitează țara constant. În ultimii 4 ani, vizitele artistului internațional s-au intensificat, asta pentru că iubita sa este româncă, cei doi locuind în Austria, însă și în București, unde și-au cumpărat o casă.

Cum a fost parcursul unui star care a plecat de jos, ce amintiri a adunat în cei 28 de ani de faimă, dar și cum se vede România prin ochii unui artist internațional, aflați vineri, de la ora 17:00, din emisiunea care va fi transmisă simultan pe canalele de Youtube și paginile de Facebook Spectacola, DC News și  DC News TV. 

 

VIDEO:

Autor: Georgiana Ioniţă | Dată: 10 iun, 14:36

Marius Manole, sursa instagram

Marius Manole, revelație la 42 de ani. Depresia l-a schimbat complet: „Eu am greșit calea, dar nu este niciodată prea târziu să te întorci din drum”/ EXCLUSIV

Horoscop, foto Pixabay, autor Hermann Traub

Horoscop SEPTEMBRIE 2021. Previziuni pentru fiecare zodie

Cove, foto Instagram

Cove, adevărul despre plecarea din PRO TV și noua emisiune de la PRIMA TV: „Viața e plină de…surprize- surprize” EXCLUSIV

Unsplash.com/ autor Timothy Dykes

Horoscop. Top 3 cele mai inteligente zodii. Geniul malefic, Înțeleptul și Istețul

Ivan Patzaichin, alaturi de sotia sa, Georgiana

Povestea incredibilă de dragoste trăită de Ivan Patzaichin. Femeia pe care a iubit-o până la ultima suflare: „A fost dragoste la prima vedere”

Dan Negru, sursa foto Facebook

Recunoașteți personajul. Este unul dintre cei mai apreciați prezentatori TV din România

Zodii incompatibile, sursa pixabay/ autor Ryan McGuire

Zodiile care nu au ce căuta împreună: Compatibilitate ZERO. Relații sortite eșecului

Cătălin Scărlătescu, foto Instagram

Dieta lui Cătălin Scărlătescu: Alimentul la care nu poate renunța: „Am mâncat toată viaţa şi o să continui să mănânc”

Mihai Voropchievici, captură foto Antena 3

Mihai Voropchievici, Horoscop rune Octombrie 2021. Berbecul și Vărsătorul întâlnesc marea dragoste

Unsplash.com/ autor Ivana Cajina

Zodiacul DEFECTELOR. Adevărul „gol-goluț” despre fiecare semn zodiacal

Horoscop Chinezesc. Foto: Pixabay.com / autor woodpeace1

Horoscop Chinezesc. Iulie-august 2021. Astrolog Nicoleta Ghiriș: Perioadă guvernată de energia de multiplicare, o energie a viitorului

Gândaci, sursa pixabay/

Cum să scapi de gândacii din casă și să eviți apariția lor. Cele mai bune soluții