Halle Berry a descoperit elixirul tinereții. Cum se menține actrița la 54 de ani
Data publicării:
Halle Berry, în vârstă de 54 de ani, arată uimitor și se mândrește cu fizicul pe care îl deține, însă iată care sunt secretele cu care se menține tânără.

Pe parcursul ultimei sale cariere de actorie, acum în vârstă de 54 de ani, Halle Berry ne-a făcut să râdem, să plângem, să  tresărim și să privim cu uimire. Dacă ați văzut-o pe Catwoman, atunci știți despre cine este vorba. Halle Berry  a fost prima și singura femeie de culoare care a câștigat Oscarul pentru cea mai bună actriță. Pe scurt, ea este o legendă. Odată cu trecerea anilor, s-a întâmplat ceva ciudat sau, mai bine zis, nu s-a întâmplat. Halle Berry nu a îmbătrânit. Ei bine,  pe ansamblu, fața ei a rezistat liniilor, ridurilor și orice semn de trecere a anilor, extrem de bine.

Iată care este secretul acrtiței pentru un asemenea corp, ca tras prin inel

Halle Berry muncește mult în sala de fitness- Actrița folosește hashtagul #FitnessFriday pentru a împărtăși antrenamentele alături de antrenorul său Peter Lee Thomas, iar cei doi pot fi văzuți făcând totul, de la cardio jump cording la antrenamente pentru greutatea corporală, până la antrenament Muay Thai și chiar yoga. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Halle Berry (@halleberry)

 Își păstrează rutina zilnică de îngrijire a pielii - În timp ce ați putea crede că pielea aproape perfectă este produsul unui regim strict,  Berry este dovada că simplitatea și consistența sunt adevăratele chei ale succesului. Ea a spus într-un interviu că de zi cu zi, rutina ei constă doar dintr-un demachiant, toner, cremă hidratantă și cremă pentru ochi.

 

Ea petrece timp conectându-se la natură, dar niciodată fără protecție solară- Natura este cel mai sănătos lucru. Este evident că și pentru Berry este important să petreacă timpul afară. Instagram-ul ei este plin de fotografii de peisaje luxuriante, dar și pe plajă. Halle Berry a spus într-un interviu că protecția solară este nelipsită: "De la vârsta de 16 ani am purtat protecție solară. Folosesc SPF 30 deoarece nu cred că SPF-urile superioare sunt neapărat mai eficiente", a spus ea.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Halle Berry (@halleberry)

 Ea meditează - „Practica mea meditativă este calea mea de a rămâne puternică și centrată atât pentru mine, cât și pentru copiii mei, atunci când lucrurile sunt copleșitoare”, explică ea. „Sper că toată lumea va lua un moment astăzi pentru a respira - meriți asta”.

 

 Berry postează în mod regulat despre peelingurile faciale la domiciliu. Actrița garantează și o mască de casă pe care o încorporează în rutina ei săptămânală. Amestecul de ceai verde preparat, pudră de curcuma, suc de lămâie și iaurt simplu este o altă răsfățare regulată în regimul ei.

 Bea ceai în loc de alcool ... Uneori - Berry a recunoscut, într-o serie de povești de pe Instagram, că este o fană a vinurilor fără sulfat, cu conținut scăzut de zahăr, dar cel mai adesea băutura pe care o consumă în mod obișnuit este o ceașcă de ceai fierbinte. 

Ea își hrănește pielea cu alimente sănătoase- Pentru Berry, alimentația sănătoasă înseamnă mult mai mult decât menținerea fizicului său inteligent. Actrița a vorbit cu sinceritate despre diagnosticul de diabet pe care l-a primit la 22 de ani și despre modul în care respectarea dietei a ajutat-o ​​să își gestioneze starele. Halle Berry și-a exprimat dragostea față de mâncărurile sănătoase, care stimulează pielea, precum bulionul de oase, care este umplut cu substanțe nutritive precum proteine ​​și colagen.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: International
Tagurile articolului: actriță  frumusețe  Halle Berry  international 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Chef Ștefan Popescu, Instagram/ pexels.com

Câte minute se fierb, de fapt, ouăle de Paște și ce trebuie să faci ca să nu se crape coaja. Secretele lui chef Ștefan Popescu de la Chefi la Cuțite




pixel