Halloween Spectacola - Povești de groază cu... Oana Ioniță Nedelcu: „Mă încântă ideea de a experimenta situații supranaturale”
Data actualizării:
Data publicării:
Se apropie cea mai înfricoșătoare sărbătoare, așa că vrem să aflăm ce superstiții au vedetele, ce le sperie, dar și ce povești de groază își amintesc din copilărie! Iată ce superstiții are Oana ioniță Nedelcu, dar și ce povești de groază are să ne spună. 

Halloween-ul nu e o sărbătoare românească... cu toate astea, noi, românii, ne simțim „ca peștele în apă” în jurul acestei zile. Cu toții am auzit povești, mituri, legende, care mai de care mai terifiante, mai „de speriat”. Unele în copilărie, spuse de bunici, de frații mai mari sau de prietenii de joacă, altele descoperite în perioada adolescenței, iar altele, aflate poate abia acum.  Strigoi, vrăjitoare, fantome, vampiri, demoni, monștri, baba cloanța și alte personaje terifiante ne-au înfricoșat în copilărie. 


Spectacola: Ai vreo poveste de speriat, pe care ai vrea să o împărtășești cu noi?

Oana Ioniță Nedelcu: Am fost crescută de bunica maternă, ea povestea tot felul de întâmplări paranormale. De exemplu, povestea unui taximetrist care la miezul nopții a luat doi bătrâni de pe marginea drumului, în zona unei păduri. Erau  îmbrăcați frumos, ca de ocazie, și au mers cam 30 de minute până la destinație. Au ras și au glumit pe drum și l-au invitat la o cafea pe taximetrist, în apartamentul lor. După alte 30 de minute taximetristul le-a mulțumit și a plecat să își continue tura de noapte. Ajuns la mașină, și-a dat seama că a lăsat portofelul pe masă, lângă ceașca de cafea. Urcă să-l ia, dar la ușa nu mai răspunde nimeni. Convins că bătrânii nu vor să răspundă ca să rămână cu banii lui din portofel, acesta a chemat Poliția. Nici la venirea poliției bătrânii nu deschid ușa. Alertați de zgomot vecinii ies și susțin cu toții că acolo nu locuiește nimeni, că bătrânii sunt decedați de 7 ani și îl suspectează pe taximetrist de probleme psihice. La solicitarea. poliției fiul bătrânilor vine să deschidă ușa. Surpriză totală pentru taximetrist la intrarea în apartament, totul este plin de praf, pe masă sunt 2 cești de cafea cu mucegai, ceașca lui din care se vede că s-a băut recent și portofelul lui plin cu bani pe care nu ii avea. După mai multe cercetări, acesta a aflat că bătrânii au avut o datorie neplătită față de bunicul lui, iar în portofelul lui fusese adăugată fix acea suma. 

Spectacola: Ai experimentat vreo dată o situație „supranaturală” care te-a înfricoșat? 

Oana Ioniță Nedelcu: Din păcate nu! Nu mă sperie ideea, de fapt mă încântă ideea de a experimenta situații supranaturale. 


Spectacola:  Care sunt cele mai mari frici ale tale?

Oana Ioniță Nedelcu: Frica de sărăcie. ( râde). Am rău de înălțime, nu știu dacă e frică sau fobie. Dacă te referi la frica de întuneric sau ceva de genul, nu am. Întunericul  mă liniștește, merg noaptea în cimitir,  chiar prima dată când am fost cu Alex la tata la cimitir era 2 noaptea.

 


Spectacola: Ești o persoană superstițioasă?

Oana Ioniță Nedelcu: Nu sunt superstițioasă, dar cred că totul e energie care se mișcă în funcție de alegerile noastre, cele de acum sau cele pe care le-am făcut înainte să venim pe pământ. Uneori ceva trebuie să se întâmple și nu putem opri asta sau nu trebuie să se întâmple și nu putem opri asta orice am face. Și toate au o ordine perfectă, nu neaparat confortabilă, nu neaparat plăcută, dar necesară.


Spectacola: Ce remedii, leacuri sau tradiții „te-au ajutat” să scapi de anumite frici?

Oana Ioniță Nedelcu: Pentru frică de sărăcie remediul e muncă. Și nu e glumă, funcționează! Pentru frică de înălțime nu am găsit remediu, dacă are cineva sunt interesată. 

 


Spectacola: Spune-ne un film de groază pe care ni-l recomanzi sau pe care, din contră, ne recomanzi că mai bine să nu-l vedem. 

Oana Ioniță Nedelcu: Nu-mi plac filmele de groază, prea multe efecte  vizuale pentru reacții emoționale. Mi-a plăcut serialul Wednesday , dar nu e tocmai de groază.


Spectacola: Sărbătorești Halloween ul?

Oana Ioniță Nedelcu: Da, am decorat de la începutul lunii ușa de la intrare cu o bufniță, simbol protector. În Spania am prins la Malaga Fiesta Dia de los muertos, acest Halloween simbolizând ziua în care cerurile se deschid și morții pot revenii printre noi că energie, fără corp fizic, evident. De atunci așa am perceput ziua asta și, sincer îmi face plăcere să cred că cei dragi mie, care nu mai sunt în planul fizic, mai trec pe aici. Uneori mă costumez, e funny.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: groaza  haloween  oana ionita nedelcu 


DC Media Group Audience

Minodora, captură video Youtube, Metropola TV

Minodora nu mai doarme cu soțul ei în același pat. Ce a făcut-o pe artistă să ia decizia radicală: „Nu pot”

Captură video: Pro TV

Alex Delea nu s-a mai putut abține! Imaginile care nu s-au văzut la TV din cadrul competiției Survivor All Stars: „Nu s-a difuzat treaba asta”

Captură video: Facebook/StirileProTV

Motivul pentru care Lavinia Petrea a plecat de la pupitru în timpul jurnalului de știri de la Pro TV: „Am ieșit afară. Mihai mi-a ținut locul”

Captură video: Pro TV

Ștefania Ștefan a izbucnit în lacrimi, după ce a fost votată să intre la duelul de eliminare la Survivor All Stars: „Votul meu poate că a fost cerut de Zanni”

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 13 - 29 mai 2024, cu Remus Ionescu. Previziuni pentru toate zodiile

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care are parte de o realizare financiară importantă

Daniela Simulescu

Horoscop 13 - 19 mai 2024, cu Daniela Simulescu. Zodia care are parte de o săptămână perfectă

Captură video: Pro TV

Cristi Mitrea dă de pământ cu Zanni: „Pentru mine nu mai există în concurs. Ai fost eliminat, băiatul meu”

Simona Gherghe, captură video Youtube

Momente grele pentru Simona Gherghe. Prin ce trece prezentatoarea: „Ne-am certat, iar pe mine mă chinuie sentimentul de vinovăție”

Captură video: Pro TV

Marilena Cuciurean, iubita lui Andrei Ciobanu, a răbufnit la adresa lui Zanni: „Aș vrea să fie eliminat. În acel exil a luat o altă traiectorie”

Captură video: Pro TV

Se încing spiritele la Survivor All Stars. Zanni tună și fulgeră la adresa lui TJ Miles

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, făcut praf de Zanni, la Survivor All Stars, după ce l-a bărfit cu TJ Miles: „Sunt acrit de faptul că e încă aici”




pixel