Harry Styles, dezvăluiri emoționante despre cum l-a schimbat celebritatea: „Nu m-am gândit niciodată că se va întâmpla asta”
Data publicării:
Harry Styles a vorbit, într-un interviu pentru Rolling Stone, despre cariera sa, dar și despre viața personală. 

Harry Styles apare pe coperta revistei Rolling Stone, din luna septembrie, într-un interviu inedit. Artistul dezvăluie cum i s-a schimbat viața după ce a devenit celebru. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rolling Stone (@rollingstone)

"Totul în viața mea se simte ca un bonus de la "X-Factor" încoace", a spus Harry, care este prima vedetă de copertă care apare simultan în toate cele 14 ediții internaționale ale revistei Rolling Stone. "Să apari la televizor și să cânți. Nu m-am gândit niciodată că se va întâmpla asta".

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rolling Stone (@rollingstone)

Styles a devenit celebru ca membru al trupei One Direction, care a fost creată în cadrul emisiunii "X-Factor", după ce el și ceilalți patru colegi de trupă au dat audiții individuale. Styles a apărut cu primul său single solo, "Sign of the Times", de pe albumul său omonim în 2017, după ce trupa a intrat într-o pauză pe termen nelimitat în anul precedent.

De atunci, Styles a continuat să lanseze alte două albume, "Fine Line" și "Harry's House", și a primit numeroase distincții, printre care un premiu Grammy, un premiu American Music Award și două Brit Awards.


Acum, Styles trage cortina asupra unor aspecte ale vieții sale, inclusiv despre debutul în cinematografie.

Cântărețul  va apărea în două filme în acest an: "My Policeman" și "Don't Worry Darling", care se bucură deja de comentarii favorabile. "Don't Worry Darling", care este regizat de iubita sa, Olivia Wilde, o are în rol principal și pe actrița Florence Pugh.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Olivia Wilde (@oliviawilde)


"Îmi doream să joc din nou", a spus Styles, care a filmat între septembrie 2020 și februarie 2021 în Los Angeles și Palm Springs.

În cadrul interviului pentru Rolling Stone, Wilde a spus că a existat un moment care "ne-a lăsat în lacrimi" în acea perioadă.

"Scenariul presupunea ca el să stea pe scenă cu Frank (Chris Pine) și să cânte sloganul lor înfiorător 'A cui este lumea? A noastră!", iar și iar. Întunecat ca naiba", a spus Wilde. "Dar Harry a dus-o la un alt nivel. A fost atât de deplin în acel moment, încât a început să strige replicile către mulțime, în acest răcnet primar, care a fost mult mai intens decât orice ne așteptam de la acea scenă".


"Operatorul de cameră l-a urmărit în timp ce se plimba pe scenă ca un fel de animal sălbatic", a adăugat ea. "Eram cu toții înmărmuriți în fața monitorului. Cred că până și Harry a fost surprins de el."

În "Polițistul meu", Styles joacă alături de David Dawson și de Emma Corrin din "The Crown". În film, el îl interpretează pe Tom, un polițist care dezvoltă sentimente pentru un curator de muzeu.

"Este destul de de neînțeles acum să te gândești: 'Oh, nu ai putea fi gay'. Asta era ilegal'", a spus Styles. "Cred că toată lumea, inclusiv eu însumi, are propria ta călătorie cu descoperirea sexualității și devenind mai confortabil cu ea."


"Nu este ca și cum ar fi: "Aceasta este o poveste gay despre acești tipi care sunt gay"", a adăugat el. "Pentru mine este despre dragoste și despre timpul pierdut"."

 

Subiectul iubirii îl face pe actorul din "Dunkirk" să se gândească la viitor, care, în opinia sa, înseamnă să ia o pauză de la turnee și să fie mai prezent pentru familia și prietenii săi. De asemenea, a spus că, dacă într-o zi va avea copii, speră să poată împărtăși cu ei cum arată dragostea adevărată.


"Dacă voi avea copii la un moment dat, îi voi încuraja să fie ei înșiși, să fie vulnerabili și să împărtășească", a spus el.

Deocamdată, Styles rămâne centrat prin toate acestea cu ajutorul terapiei și ținându-și viața privată departe de lumina reflectoarelor.

"Niciodată nu am vorbit public despre viața mea dincolo de muncă și am constatat că acest lucru mi-a adus beneficii pozitive", a spus el. "Întotdeauna va exista o versiune a unei narațiuni și cred că am decis pur și simplu că nu voi pierde timpul încercând să o corectez sau să o redirecționez într-un fel."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rolling Stone (@rollingstone)

Până atunci, cariera lui Styles ia avânt cu alte proiecte, printre care se numără linia sa de îngrijire a pielii, de lac de unghii și de îmbrăcăminte numită Pleasing, precum și o colecție de modă cu Gucci.

De asemenea, fanii ar putea să-l vadă în curând într-un film Marvel, deoarece a fost prezentat ca Eros, fratele lui Thanos, în scena post-credită din "Eternals". Cu toate acestea, nu este clar pentru câte filme Marvel a semnat, potrivit abc.


"Nu-mi imaginez că voi mai face un film pentru o vreme", a spus el. "Cred că va veni din nou un moment în care voi avea poftă de așa ceva".

"Îmi place să o fac pe moment, dar nu cred că o voi face foarte des", a spus el despre filme.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Maria Alexandru
Categorie: International
Tagurile articolului:   as it was  harry styles  olivia wilde 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO




pixel