Harta astrală a României. Sanda Ionescu, la interviurile Spectacola si DC News VIDEO
Astrologul Sanda Ionescu vine la Interviurile Spectacola și DC News, vineri, de la ora 19:00, pentru a vorbi despre Harta astrală a României, dar și despre cadourile potrivite fiecărei zodii. 

Te-ai întrebat vreodată cum influențează astrologia destinul unei țări? Sanda Ionescu vine în platoul Spectacola pentru a dezvălui ce aspecte importante au fost „scrise în stele” pentru România, dar și care sunt calitățile și defectele țării noastre. 

Sanda Ionescu ne va explica și care este energia colectivă a poporului român, ce daruri astrale avem, dar și cum ne văd ceilalți, ce putem corecta, ce putem îmbunătății și la ce trebuie să renunțăm.

Horoscop 2023

De asemenea, invitata Georgianei Ioniță va vorbi și despre previziunile astrale 2023 și despre cele mai importante evenimente care vor afecta România. 


Cadourile potrivite pentru fiecare zodie

 

Pentru că se apropie perioada Sărbătorilor de iarnă, astrologul Sanda Ionescu vine în ajutorul nostru cu idei de cadouri pentru fiecare zodie. Plecând de la personalitatea și energia fiecărui semn zodiacal, ea a alcătuit o listă de cadouri, cu care nu poți da greș. Ce își dorește să găsească sub brad războinicul Berbec? Dar perfecționista Fecioară? Cum îl mulțumim pe seriosul Capricorn, dar și cum îi stârnim curiozitatea Geamănului? 

 

 

Care este zodia României, cum este sufletul acestui popor, ce spun astrele despre conducători sau educație, dar și care este destinul acestei țări, aflați vineri, de la ora 19:00, din emisiunea care va fi transmisă simultan pe canalele de Youtube și paginile de Facebook Spectacola și DC News dar și pe DC News TV

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autor: Georgiana Ioniţă | Dată: 02 dec 2022, 16:47

Carmen Harra, captură video YouTube

Carmen Harra, noi previziuni pentru anul 2023: „Începutul ultimilor 10 ani fatidici”

Marian Golea, captură video Youtube

Horoscop Chinezesc 2023. Marian Golea, previziuni pentru toate zodiile: „Anul ăsta nu este formidabil. Plin de trădări, minciuni, de reprezentări proaste”

Mihai Voropchievici. Captură Video Antena 3

Horoscop RUNE 30 ianuarie – 5 februarie 2023, cu Mihai Voropchievici. Previziuni pentru toate zodiile

Sursa foto: pexels.com

Horoscop. Ce îți spun îngerii tăi păzitori, în funcție de zodie? Mesajul lor pentru luna februarie

Sanda Ionescu, captură video Youtube

Sanda Ionescu, previziuni astrale pentru luna februarie 2023. Cum se manifestă iubirea, în funcție de ascendent

Foto Freepik

Horoscopul lunii februarie. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Sursa foto: Ioana Ginghină, Instagram

„Îmi e și rușine să recunosc”. Cu ce dependență se confruntă Ioana Ginghină: „A fost și este dăunător”

Carmen Harra, Foto Facebook

Carmen Harra, previziuni cu privire la situația din Marea Britanie: „Poate ieși la lumină faptul că Harry nu este copilul lui Charles”

Captură video Youtube/ Vorbește lumea

Reacția Vioricăi de la Clejani, după cazul femeii ucise de câini în București: „Lăsați bietele animale în pace! Nu au vină cu siguranță!”

Foto Freepik

Horoscop, joi, 26 ianuarie 2023. Previziuni pentru toate zodiile

Ianis Hagi și Elena, viitoarea sa soție. Foto Instagram

Ianis Hagi s-a logodit. Fiul lui Gică Hagi a cerut-o în căsătorie pe Elena: „Sunt suflete pereche, se vede cu ochiul liber”

Sursa foto: Mihai Voropchevici, captură foto

Anul Nou Chinezesc 2023. Mihai Voropchievici: "Ne îndeamnă să fim atenţi la toate oportunităţile care apar în jurul nostru"