Horia Brenciu a izbucnit în lacrimi la Vocea României. Vedeta nu s-a putut abține: „Când aud vocea ei, tresar. Brusc, toate amintirile se îngrămădesc în capul meu” / Video
Data publicării:
Horia Brenciu nu a mai ținut cont că se află pe platourile de filmare și a izbucnit în lacrimi la Vocea României. Vedeta nu s-a putut abține.

Dandeș Gabriela are 44 de ani și este artist stradal de trei ani jumătate. Sunt oameni care vin de departe să o asculte și stau pe bancă chiar și o oră. Și-a dorit să cânte de când se știe, de la 3-4 ani, dar viața nu a fost așa cum și-a dorit și s-a reapucat de muzică la vârsta de 39 de ani. A renunțat la meserie pentru a deveni artist stradal în Sibiu. În momentul în care s-a apucat de muzică, artista a sacrificat tot, chiar și căsnicia.

Te-ar putea interesa și: Jitaru Lavinia a făcut senzație pe scena de la Vocea României. Theo Rose s-a ridicat de pe scaun și și-a pus mâinile în cap / Video

Dandeș Gabriela l-a făcut pe Horia Brenciu să izbucnească în lacrimi la Vocea României

Dandeș Gabriela a pășit timidă pe scenă și a interpretat piesa „Vreau să am steaua mea”, din repertoriul Laurei Stoica. A reușit să aducă multă emoție la Vocea României, la mai bine de 18 ani de când artista s-a stins din viață. După doar câteva câteva secunde, Horia Brenciu a izbucnit în lacrimi. Antrenorii s-au bucurat să asculte piesa, însă concurenta nu a reușit să întoarcă niciun scaun.

Theo Rose: Horia a început să plângă la momentul ăsta. A cunoscut-o pe Laura Stoica. Vrem să îți mulțumim că ne-ai adus-o la Vocea României în seara asta. E frumos să ne amintim de ea.

Irina Rimes: Eu nu cred că mai contează de ce nu ne-am întors. vreau doar să spun un lucru. Momentul tău a fost foarte sincer și am văzut la un moment dat că oamenii s-au ridicat în picioare. Personal, te-am crezut și a fost o lecție sentiment. Ai adus asta la Vocea României și pentru asta îți mulțumim.

Theo Rose: Când a început să cânte, am avut în față imaginea Laurei Stoica. Pentru mine a fost clar că dacă mă uit în dreapta, Horia plânge. M-am uitat în dreapta și, ce credeți, chiar plângea.

Horia Brenciu: Inevitabil, când aud vocea ei, tresar. Brusc, toate amintirile se îngrămădesc în capul meu și în mintea mea.

Theo Rose: Laura trăiește prin piesele ei și despre asta e, de fapt. E genul de artist care nu va fi niciodată uitat. Românii o iubesc, clar, Probabil că, na, ca în multe alte cazuri, mai mult după ce n-a m-a fost decât atunci când era.

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Vedete



Sursa foto: https://www.freepik.com/, @__natalisha__

Cinci zodii care vor obține câștiguri financiare în decembrie. Va fi o lună a prosperității

Adevăruri ascunse/ YouTube

Horoscop 30 septembrie - 6 octombrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de o trădare profundă

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top trei zodii norocoase la moșteniri. Mihai Voropchievici: „Toamna va fi plină de abundență pentru ei”

Captură video: Pro TV. Sursa foto: Mihai Trăistariu/Instagram

Karmen Simionescu s-a dat de gol și a spus asta despre Mihai Trăistariu, în direct la TV: „Sper să nu vadă vreodată, dar aia e, îmi asum”

Captură video: YouTube/Vocea României

Horia Brenciu a izbucnit în lacrimi la Vocea României. Vedeta nu s-a putut abține: „Când aud vocea ei, tresar. Brusc, toate amintirile se îngrămădesc în capul meu” / Video

Sursă foto: Facebook/Daiana Prodan

Daiana, atac dur la adresa lui Radu Vâlcan. Imaginile care nu s-au văzut la TV: „Se lua de mine! Mă atacau foarte mult. Nu au dat chestiile astea la televizor” 

Captură video: Pro TV. Captură video: YouTube/ un PODCAST misto By Bursucu'

„Ai hărțuit-o, lovit-o, ți-ai bătut joc de ea”. Zanni îl face praf pe Jador, după ce a declarat că Oana Ciocan are o nouă relație: „Stătea cu ochii vineți de lacrimi legată de pat în casă”

Captură video: YouTube/Vocea României

Oleg Spînu, finalist Românii au talent 2023, a întors toate scaunele la Vocea României. Irina Rimes: „Te vreau atât de mult, încât mi-am blocat doi colegi!” / Video

Captură video: YouTube/Emisiuni Prima TV

Marian Golea, horoscop chinezesc pentru luna octombrie. Zodia care ar putea să primească o sumă de bani

Sursă foto: Freepick/ pikisuperstar

Cele patru zodii care vor avea doar noroc în octombrie. Va fi o lună cu reușite pe toate planurile

Captură video: YouTube/ Radu Tibulca. Sursă foto: Instagram/Karmen Simionescu

„Auuu, au”. Cătălin Botezatu, reacție neașteptată după ce Karmen Simionescu a spus în direct la TV că își dorește să se mărite cu el

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, horoscop chinezesc pentru octombrie 2024. Zodia care poate să facă mulți bani în această lună




pixel