Horia Brenciu, SFATUL pe care l-a dat fetelor sale în privința relațiilor: Puteți intra în relații când vreți voi, cu cine vreți voi, dar asigurați-vă de un lucru”
Data actualizării:
Data publicării:
Horia Brenciu a dezvăluit care este cel mai important sfat pe care l-a dat fiicelor sale în privința iubiților.

În cadrul podcastului său, atunci când a avut-o invitată pe Andreea Raicu, Horia Brenciu a dezvăluit ce sfat le-a dat fetelor sale în legătură cu relațiile. Artistul este foarte implicat în creșterea copiilor săi și își dorește pentru ei tot ce este mai bun. Horia Brenciu  are patru copii, pe care îi iubește mai presus decât orice. Alice Dumitrescu, soția lui artistului, are două fete dintr-o căsnicie anterioară, iar Horia Brenciu le consideră și fetele lui. Alice și Horia Brenciu au împreună o fetiță, dar și un băiețel pe care l-au adoptat.

Horia Brenciu i-a mărturisit Andreei Raicu că și-a sfătuit fetele să se asigure că bărbatul de lângă ele le prețuiește și le face fericite. De asemenea, artistul a precizat că vrea doar să își vadă fetele împlinite.

„Sfatul pe care eu l-am dat fetelor mele mari: E ok, puteți intra în relații când vreți voi, cu cine vreți voi, dar asigurați-vă de un lucru! Asigurați-vă că respectivul vă prețuiește, vă iubește. Poate iubit este prea mult spus, pentru că o întâlnire, două… poate că dragoste la prima vedere există sau nu există. Nu pot să știu cum sunt acele relații. Ține la tine? Face ceva pentru tine fără ca tu să-i spui? Are ceva din propria inițiativă?”, a spus artistul.

Andreea Raicu: „Pentru mine e important să am o conexiune reală cu omul acela„

Andreea Raicu este de acord cu Horia Brenciu și consideră că este foarte important să fie o conexiune strânsă între parteneri și să se respecte reciproc. 

„În relațiile din ziua de astăzi, oamenii sunt atât de centrați pe ei, încât nu mai au energie pentru tine. Pentru mine e important să am o conexiune reală cu omul acela. Noi toți avem nevoie de cineva care să ne vadă, să ne audă, să ne asculte și să ne facă să ne simțim importanți prin atenția pe care ne-o dă. Atunci când un om nu îți mai face bine trebuie să-i dai drumul, pentru că s-ar putea să te tragă în jos”, a mărturisit vedeta.

Citește și: Iulia Sabbagh, primele declarații după ce soțul ei a plecat corespondent de război în Ucraina: Este îngrozit de ce se întâmplă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: Andreea Raicu  fiice  horia brenciu  relatii 


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Romeo Popescu, captură video Youtube

Previziuni pentru luna mai 2024, în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu: „Aceste persoane au șanse financiare”

Lola Crudu, captură video Youtube, Spectacola

Lola Crudu, decizie radicală: „Nu mai plec, gata!” Soțul i-a spus că vrea să se înscrie la Survivor. Cum a reacționat / video

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

Părintele Vasile Ioana/captură video Youtube, Altceva cu Adrian Artene

Ai voie să speli în Vinerea Mare? Părintele Vasile Ioana, răspunsul pe care-l așteaptă toți românii

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

Andrei Ciobanu, Tj Miles, captură video Youtube/ Survivor România

Andrei Ciobanu, avertisment către TJ Miles: „Pe Zanni nu-l interesează absolut de nimeni. Ăsta este obiectivul lui”

Valeriu Panoiu/ captură video Youtube

Horoscop pentru luna MAI. Zodiile care pot face mulți bani: ”Sunt vești foarte bune”

Sursa foto: Christian și Iulia Sabbagh, arhivă personală

Anais Sabbagh a devenit virală pe internet, după ce s-a lansat în muzică. Fiica lui Christian Sabbagh a câștigat inimile a milioane de oameni: „A fost o surpriză”

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 5 zodii de femei seducătoare, care cuceresc orice bărbat. Mihai Voropchievici: „Nimeni nu poate rezista în fața lor”

Sursa foto: Sursa foto: CRBL, Instagram

CRBL, primul Paște singur, după divorțul de soția sa, Elena. Artistul a dezvăluit în compania cui își va petrece sărbătorile anul acesta

Andrei Ciobanu, Zanni/ captură video Voyo

Scandal între Andrei Ciobanu și Zanni la Survivor! „Nu a primit educație, nu a avut de unde” / „Acum înțeleg de ce Ana Pal ți-a dat un cap în nas”




pixel