Horia Moculescu a ajuns pe masa de operație. Cum se simte artistul: „Nimeni nu face intervenții chirurgicale la...”
Data publicării:
Horia Moculescu a dezvăluit cum se simte, după ce a fost operat.

Horia Moculescu a trecut prin mai multe încercări, în ultima vreme. Artistul s-a confruntat cu câteva probleme de sănătate, însă, după cum și-a obișnuit fanii, de-a lungul carierei sale, acesta este foarte discret, când vine vorba de asta. Nu e nimic special, ci doar probleme specifice vârstei, le transmitea acesta admiratorilor săi în trecut. Recent însă, pianistul a ajuns pe masa de operație, însă totul a decurs bine, spune el, asigurând pe toată lumea că starea sa de sănătate este încă una bună.

”Atât timp cât se opresc la gât și nu se duc puțin mai sus, sunt suportabile toate. Dacă se duc puțin mai sus, începi să devii o povară pentru cei din jur. Am avut o operație destul de recentă și evoluează în parametri așteptați și buni. Nu, la plămâni nu se atinge. La vârsta mea nimeni nu face intervenții chirurgicale la plămâni.”, a declarat Horia Moculescu, la Antena Stars, potrivit spynews.

Citește și: Mariana Moculescu vrea să îl recucerească pe fostul soț. Cum vrea să-l aducă înapoi lângă ea pe Horia: „Se va reîndrăgosti de mine”

Artistul a mai fost internat și în luna octombrie

În toamna anului trecut, Horia Moculescu avea să ajungă din nou pe mâinile specialiștilor, când a stat internat în spital timp de două săptămâni. Și pe vremea aceea, artistul asigura pe toată lumea de faptul că nu se confruntă cu nicio problemă gravă, însă își dorește să-și menține sănătatea ridicată cât mai mult timp, și nu are cum să facă acest lucru pe cont propriu.

”Nu am nicio problemă, doar anul nașterii. Cu anul nașterii mă confrunt. Sunt internat de două săptămâni pentru revigorare, pentru refacere, nu întinerire, dar pentru menținerea unui statut. Nu mă simt rău. Ieri am intrat și stau două săptămâni. Așa am făcut și în primăvară și m-am simțit excepțional după. (...) Pe gânduri nu m-a pus decât inflația!”, a mai declarat artistul, în octombrie 2022.

VEZI și: Cum a debutat Horia Moculescu și care este instrumentul muzical pe care l-a învățat în trei zile: „Tatăl meu era pe front și un subaltern avea o datorie la el”

A renunțat la fumat de peste 20 de ani

Plămânii artistului sunt destul de afectați, din cauza unui viciu pe care l-a avut foarte mulți ani de zile, după cum spunea el, în trecut. Tocmai din acest motiv, se împlinesc peste 20 de ani de când Horia Moculescu a renunțat la țigări, pentru a nu înrăutăți și mai rău diagnosticul pe care l-a primit.

''Am niște probleme de BPOC, înseamnă o boală de plămâni din cauza fumatului excesiv de pe vremuri. Nu mai fumez de 20 și ceva de ani. Trebuie să-mi completez oxigenul cu oxigen dintr-un aparat. Asta este tot'', a mărturisit Horia Moculescu la Antena Stars, în urmă cu ceva vreme.

Citește și: Horia Moculescu are un nepot în Germania. „Este singura amintire de la fiul meu”. Cum arată și cu ce se ocupă tânărul

Ce pensie primește artistul

Ajuns la vârsta de 86 de ani și cu o activitate în lumea artistică de peste 40 de ani, Horia Moculescu nu se bucură de un venit foarte mare din partea statului român. Este unul dintre cei mai consacrați compozitori din România, dar, cu toate acestea, potrivit wowbiz, meritele i-ar fi răsplătite doar cu 2.000 de lei lunar.

Pe lângă asta, acesta mai este invitat și în cadrul diferitelor emisiuni, unde este jurat, iar de aici ar putea încasa sume între 300 și 1000 de euro, care-i pot asigura un venit în plus.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: horia moculescu  operație  probleme de sanatate 


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Victoria Petrenciuc a cucerit inimile juraților cu vocea sa inconfundabilă

Victoria Petrenciuc a făcut furori la Românii au Talent. Andra: Unde ne-ai dus?

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Romeo Popescu, captură video Youtube

Previziuni pentru luna mai 2024, în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu: „Aceste persoane au șanse financiare”

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori

Daniel Pavel/ captură video Voyo

Premieră absolută la Survivor All Stars! Concurenții au rămas șocați: „Nu am mai avut așa ceva”

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscop 29 aprilie - 5 mai aprilie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna mai, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodia care dă lovitura pe plan financiar

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 5 zodii de femei seducătoare, care cuceresc orice bărbat. Mihai Voropchievici: „Nimeni nu poate rezista în fața lor”

Marina Almășan, foto Facebook

Marina Almășan luptă împotriva conducerii TVR 2. Realizatoarea TV a depus plângere penală pentru hărțuire și abuz în serviciu: „Continui să fiu hărțuită”




pixel