Horia Moculescu dă de pământ cu Mariana după ce l-a acuzat că i-a distrus viața: ”Când îmi dai banii?” Care este cel mai mare regret al artistului
Data actualizării:
Data publicării:
Horia Moculescu a reacționat dur, după ce Mariana l-a acuzat că i-a distrus viața. 

Horia Moculescu nu s-a mai putut abține și a răbufnit, după ce Mariana a făcut o serie de acuzații la adresa sa. Cei doi au divorțat în urmă cu 24 de ani, însă tensiunile dintre ei continuă și în ziua de azi. 

Horia Moculescu, dă de pământ cu Mariana după ce l-a acuzat că i-a distrus viața

„Mă apucă râsul. Curios, că până să ajungem la construcții de case și de nu știu ce nu v-a spus că are să-mi dea 150 de euro de vreo două luni aproape. Mi-a cerut împrumut odată 600, mi i-a dat înapoi, altă dată 300, mi i-a dat înapoi și ultima dată 150 euro.”, a  spus Horia Moculescu.

„M-am gândit să-i spun mamei fiicei mele `La mulți ani’ fără să o întreb ‘Când îmi dai banii?’”

Horia Moculescu a recunoscut că a sunat-o pe Mariana pentru a-i spune „La mulți ani!„ de ziua ei, însă acest gest a stârnit tensiuni, dar și multe jigniri. 

„Între timp a fost și ziua ei și Sfânta Maria. De fiecare dată, ca un om civilizat ce sunt și care trăiește pe ceea ce face, pe ceea ce muncește, pe ceea ce gândește, pe măsura talentului mai mult sau mai puțin pe care îl are, s-a gândit să-i spună mamei fiicei lui ‚la mulți ani’, ca de fiecare dată. Fără să întrebe ‘când îmi dai banii?’.

Eu am rămas în viață fără nimic și dat afară din toate facultățile din țară, cu tatăl în pușcărie și fără mamă. Că nu mi-am pierdut banii este dovada că am o casă atât de plină, încât vorbesc cu fiica mea ce și cui să dăm. Eu nu cred că, de la 48 de ani, dacă până atunci nu ai făcut nimic în viață, să ai pretenția, pentru că ai născut un copil, să ți se cuvină totul. Pe Nidia a născut-o împotriva voinței ei. Eu am vrut ca ea, însărcinată fiind, să nu apeleze la chiuretaj, pentru sănătatea ei. Asta se întâmpla în 89.

Pentru mine, Mariana Moculescu este un subiect închis, am divorțat de 24 de ani. Ea ar trebui să înțeleagă. Dar cum se plânge că am lăsat-o pe drumuri? Despre ce s-a întâmplat până atunci de ce nu spune nimic?”, a dezvăluit maestrul Moculescu în exclusivitate pentru FANATIK.

Care este cel mai mare regret al lui Horia Moculescu

„A plecat din casa mea cu două valize mari. Mi-a lăsat un dulap plin cu lucrurile ei. Timp de un de zile eu nu am umblat în acel dulap imens, cu hainele ei. Un an de zile a stat acolo fără să vină după ele. A vorbit la un moment dat cu Nidia și a venit să-și ia ce a mai vrut din ele. Dar nimic din ce a avut nu i-a fost luat. Problema mare e că nu eu i-am luat copilul. Ea și-a pierdut copilul și copilul a venit la mine. Nu i l-am luat. Cum de instanța mi-a dat mine copilul? Asta explică modul în care s-a comportat cu copilul până când copilul a ales să vină la mine. Nu mă interesează ce spune ea”, a adăugat compozitorul.

“Am fost tolerant cu toată lumea, inclusiv cu fosta mea soţie. Iar măsura este elementul esenţial în viaţa mea de muzician, o partitură este scrisă din nişte măsuri şi orice în viaţă e măsurat sau măsurabil. Numai în fumat nu am avut măsură, deși m-am lăsat de 23 de ani.

I-am promis Nidiei că mă las de fumat după o premieră pe care o aveam. Premiera a fost sâmbăta, iar luni dimineaţa, dintr-un fumător care deschidea patru pachete pe zi, am devenit nefumător. Am învins viciul, dar l-am avut. Nidia avea atunci 10 ani. Eu zic că sunt un om de caracter şi tot ceea ce am promis, am făcut. Dar s-a dovedit că am măsură, de-a lungul timpului.

Două greşeli majore am făcut în viaţă: că am fumat şi că m-am însurat a patra oară. Am rămas cu Nidia în schimb şi asta mă face fericit. Dar nu pot să nu-mi amintesc prin câte am trecut din cauza ei. Când aprinsese scandalul acela în emisiunea lui Dan Diaconescu şi lumea se uita ca la un serial, mă opreau pe stradă şi mă întrebau Domnule Moculescu, de ce nu o omorâţi.

Cred că 10 persoane mi-au spus asta. Ajunsese exasperantă, pentru telespectatori, nu pentru mine. Mi-a adus televiziunea în casă la 2 jumătate noaptea”, a mai spus maestrul Moculescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului:   horia moculescu  mariana moculescu  scandal 



Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop săptămânal 21-27 octombrie cu Mihai Voropchievici. Zodia care va străluci pe toate planurile

Sursă foto: Captură foto Instagram Mihai Bendeac/Theo Rose

Cum a reacționat Mihai Bandeac, după ce a aflat câți bani a dat Theo Rose pe rochia de mireasă. Actorul i-a transmis un mesaj

Sursa foto: Cristina Spătar, Instagram

Cristina Spătar, dezvăluiri despre relația cu Vicențiu Mocanu și neîmplinirea pe care o are: „De asta nu renunț”

Elena Udrea și Alexandrov Adrian, sursa foto Instagram

Adrian Alexandrov, mărturisiri emoționante despre Elena Udrea. Ce îi spune fetiței despre absența mamei

Sursă foto: Captură foto Instagram Lora/Ilinca Vandici

Lora, mesaj tranșant pentru Ilinca Vandici, după ce prezentatoarea TV a comentat despre nunta cântăreței: „Mi se pare penibil”

Sursă foto: Captură foto Podcast „În Oglindă”

Marian Mexicanu, declarații tranșante despre Paula Lincan. Ce spune artistul despre fosta soție: „ A fost o femeie rea. M-a gonit ca pe un câine”

Sursă foto: Instagram/ Oana Roman, Marius Elisei

Fiica Oanei Roman își câștigă singură banii, la doar 10 ani: „Câștigă de vreo patru ori mai mult decât primește pensia alimentară”

Andreea Bălan, Andreea Antonescu, captură video Youtube, Instagram

Săndel Bălan, adevărul despre absența Andreei Antonescu de la concertul Andreei Bălan. Ce dezvăluiri a făcut tatăl artistei: „Între ele s-a tăiat filmul”

Oana Roman, captură video Youtube, a7tv

Oana Roman a răbufnit, după ce a fost criticată dur că și-a cumpărat haine vintage: „Sunteți atât de ipocrite și de penibile”

Diana Matei și Marian Cleante/sursă foto: instagram Diana Matei

Diana Matei, secretele unei căsnicii de peste 20 de ani cu Marian Cleante. Cum au trecut peste opoziția familiei

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Iustina Loghin, de la Insula Iubirii, probleme neașteptate cu doar câteva zile înainte ca ea și Cornel să devină părinți: „Mi-am dat jos de la mână inelul de logodnă și verigheta”

Sursă foto: Captură foto Instagram Adrian Alexandrov

Cum s-au cunoscut Elena Udrea și Adrian Alexandrov: „A spus o chestie cu care mi-a atras atenția”




pixel