Horia Moculescu intervine în scandalul de la Eurovision 2022: „Ni s-au furat voturile. Este fals în acte”
Horia Moculescu intervine în scandalul de la Eurovision 2022 și spune că România ar trebui să se retragă din competiție. 

Eurovision 2022 s-a încheiat cu un scandal de zile mari. Ucraina a fost câștigătoare, România pe locul 18, însă votarea este pusă acum la îndoială. TVR  auză organizatorii Eurovision că ar fi modificat voturile. Concret, cele 12 puncte ar fi trebuit să fie acordate Moldovei, și nu Ucrainei, așa cum s-a întâmplat. Înainte de a se anunța voturile, Uniunea Europeană de Radio și Televiziune a scos din concurs juriile a 6 țări, fără a da nume însă. Astfel, când a venit rândul României să voteze, punctajul a fost acordat de reprezentantul Eurovision de la Torino, și nu de Eda Marcus. 

Mihai Trăistariu aruncă bomba. Ce spune artistul despre voturile de la Eurovision 2022: „Mi se pare foarte straniu”

Reacția lui Horia Moculescu

„Eu, dacă aș fi în locul TVR-ului, m-aș retrage de la Eurovision și ar ieși mare scandal, pentru că nouă ni s-au furat voturile! Au fost înlocuite după bun gust al organizatorilor de la EBU, cu explicații jenante, care nu au nicio legătură cu realitatea. Mi-ai luat voturile, foarte bine, dar, să îmi iei și cele 12 voturi pentru Moldova și să le pui la Ucraina, este fals în acte. Și vii să acuzi că ‘s-a votat după un anumit tipar… e prea mul! Ce ne********! Pentru prima dată se întâmplă așa ceva! Probabil a fost un comandament european să iasă Ucraina”, a declarat Horia Moculescu pentru Fanatik.

TVR reclamă Eurovision. Aceștia susțin că România a acordat punctaj maxim Moldovei: Regulile au fost schimbate în timpul jocului

Ce părere are despre WRS

Compozitorul spune că i-a plăcut prestația reprezentatul României la Eurovision 2022 și i se pară că melodia„Llamame” este una reușită. 


 „Mie mi-a plăcut reprezentantul nostru. (...) Acesta este trendul. Se poartă saltimbancii și nefericiții, și am zis, hai hop și noi. Când cântecul era așa de atrăgător…A fost singurul cu care a cântat toată sala. La el și la Volare. În fine. Mai luăm câte o palmă…”, a mai declarat Horia Moculescu pentru sursa citată. 

Eda Marcus, adevărul despre jurizarea de la Eurovision 2022: „Nu au fost probleme tehnice, așa cum s-a spus”

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autor: Maria Alexandru | Dată: 16 mai 2022, 18:38

Irina Margareta Nistor, captură video Youtube

Irina Margareta Nistor, după ce Tim Burton a plecat cu „Wednesday” din România: „Avem câte o șansă și îi dăm cu piciorul de fiecare dată”  / EXCLUSIV

Mihaela Rădulescu, foto Instagram

Mihaela Rădulescu, dezamăgită de prestația din dormitor a primului ei iubit: „Am avut ghinionul să încep cu un bărbat stângaci și complexat”

Lidia Fecioru, captură video Youtube/ Ilinca Vandici

"Este aur pentru ficat". Lidia Fecioru, leacul pentru regenerarea celulelor hepatice

Sanda Ionescu, la Interviurile Spectacola

Ce cadouri își doresc ZODIILE? Astrologul Sanda Ionescu dezvăluie care sunt darurile cu care nu ai cum să greșești / VIDEO

Sursa foto: Iulia Sabbagh, argivă personală

Fiul cel mic al lui Christian Sabbagh, diagnosticat cu tulburare de spectru autist. Soția jurnalistului a intrat în depresie: „Îmi doream să se termine viața mea”/ EXCLUSIV

Paul Surugiu/ captură video Youtube

„Nu știu cum să scap de Fuego”. Drama prin care trece Paul Surugiu. Abia acum s-a aflat

Maria Lucia Hohan, foto Facebook

Maria Lucia Hohan rupe tăcerea, după ce a fost acuzată că și-a înșelat partenerul cu 10 bărbați: „Se prezintă denaturări grave de așa zise conversații și imagini, obținute ilegal”

Mihai Voropchievici. Captură Video Antena 3

Horoscop rune 5-11 decembrie 2022, cu Mihai Voropchievici. Zodia protejată divin: „A câştigat pe toate planurile”

Sursa foto: Andreea Maria, Instagram

Maria Andreea și Vali Bărbulescu s-au logodit. Cum arată inelul de logodnă primit de artistă

Sursa foto: Cabral, Instagram

Cabral, înlocuit la PRO TV. Cine e vedeta care a bătut palma cu postul de televiziune: ”Am așteptat mult timp acest moment”

Sursa foto: Andreea Bănică, Instagram

Andreea Bănică, măsuri dure, după ce Austria s-a opus aderării României la Schengen: „Să îi facem să simtă măcar puțin”

Cristina Demetrescu, foto Instagram

Horoscop 2023 - Cristina Demetrescu: „2023 are alura unui prinţ pe un cal alb. După atâta panică, problema va fi stresul post traumatic”