Horia Moculescu, reacție acidă, după ce România a ratat finala Eurovision 2023. Artistul cere socoteală TVR-ului: „Bani de care ne-am băutut iar joc”
Horia Moculescu cere socoteală TVR-ului, după ce România a ratat finala Eurovision.

Horia Moculescu nu s-a putut abține și a transmis un mesaj acid, după ce România a ratat calificarea în finala Eurovision 2023. Artistul a recunoscut că este dezamăgit de prestația lui Theodor Andrei, reprezentantul țării noastre.

Horia Moculescu, reacție acidă, după ce România a ratat finala Eurovision 2023

Horia Moculescu s-a arătat dezamăgit de semifinala Eurovision 2023. Artistul este de părere că România nu trfebuie să mai participe la Eurovision. În acest sens, Horia Moculescu a transmis și un mesaj pentru Dan Turturică, șeful TVR.

„La premise mizerabile, rezultatul final e și mai mizerabil. Am primit primele reacții din partea norvegienilor cu ceva timp înainte de concurs, după ce ei au vizionat acel videoclip de prezentare a reprezentantului nostru.

Ei au spus că îi durea carnea uitându-se la ceea ce am făcut noi. Și nici atunci nu am luat în seamă un ultim semnal de alarmă. S-au făcut niște greșeli impardornabile', a declarat Horia Moculescu, potrivit playtech.ro.

Horia Moculescu cere socoteală TVR-ului

Horia Moculescu susține că TVR-ul ar trebui amendat și că nu s-au făcut pregătirile necesare pentru ca prestația lui Andrei Theodor să fie într-un cadru de spectacol.

„Cine l-a trimis pe copilul ăla pe scenă, într-o sală cu mii de locuri, absolut singur. Toți ceilalți au o avut o coregrafie, ceva! Noi nici măcar un desen pe fundal! Ar trebui ca producătorii show-ului nostru să fie amendați! M-am săturat de acel Dorel din TVR! Cineva trebuie să ceară să se dea socotoleă pentru banii de la buget, mulți sau puțini, de care ne-am bătut iar joc. Iar despre copilul acela, despre băiatul nostru, ce ar mai fi de spus? Visele lui s-au năruit la miezul nopții de după concurs. Nu știu cum și când ne vom întoarce după o asemenea rușine!', a adăugat acesta, potrivit sursei citate.

Scandal EUROVISION 2022. Care sunt cele 6 țări cărora le-au fost eliminate voturile

Eurovision 2022 s-a încheiat cu un scandal de zile mari. Mai multe țări, printre care și România, acuză că le-au fost modificate voturile. 

Anul trecut,  TVR reclama faptul că votul dat de juriul României a fost modificat. Concret, cele 12 puncte ar fi trebuit să fie acordate Moldovei, și nu Ucrainei, așa cum s-a întâmplat. Înainte de a se anunța voturile, Uniunea Europeană de Radio și Televiziune a scos din concurs juriile a 6 țări, fără a da nume însă. Astfel, când a venit rândul României să voteze, punctajul a fost acordat de reprezentantul Eurovision de la Torino, și nu de Eda Marcus. 

Citește și: Mihai Trăistariu critică dur România, în semifinala de la Eurovision: „Ăsta a fost show-ul care a costat 115.000 euro” / EXCLUSIV

„Mi-e rușine”. Dan Negru face praf prestația României din semifinala Eurovision: „Am țopait cu un titlu englezesc și îmbrăcați fistichiu”

 

Data: 12 mai 2023, 17:33
Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului:   eurovision  horia moculescu  tvr 


DC Media Group Audience

Daniel Buzdugan, foto Instagram

Motivul pentru care Daniel Buzdugan și-a retras copiii de la școala privată: „Să ajungi să plătești cât plătește poate un copil care face Arhitectura la Barcelona… ”

Cristian Mărgărit, la Pastila de Frumusețe

Alimentele care cresc imunitatea. Trebuie să le consumi în sezonul rece. Cristian Mărgărit: „Un miracol pentru imunitate” / VIDEO

Monica Tatoiu, captură video Youtube/ theXclusive

Alcool pe stomacul gol. Băutura pe care Monica Tatoiu o bea în fiecare dimineață: „Este medicament”

Nicoelta Ghiriș, captură video Youtube/ ASTROSENS

Horoscop chinezesc până în februarie 2024. Nicoleta Ghiriș, previziuni pentru toate zodiile

Horoscop Chinezesc, captură video Youtube Spectacola

Horoscop chinezesc pentru săptămâna 25 septembrie - 1 octombrie, 2023. Previziuni pentru fiecare semn zodiacal

Sursa foto: Gabriela Cristea, Facebook

Gabriela Cristea, rețetă inedită de sarmele: „Acesta este secretul.” Trucul prin care previne arsurile digestive

Sursă foto: Instagram/ Elvira Deatcu

Adina Cristescu a încetat din viață la doar 56 de ani: „Deja îmi lipsești!”. Care a fost cauza morții

„Regele moare” cu Victor Rebengiuc, un spectacol excepţional, în premieră la TVR

Victor Rebengiuc, despre spectacolul „Regele moare”: „Mă pregătesc exact pentru ce se pregăteşte şi eroul pe care îl joc eu: despărţirea de lumea asta”

Sursă foto: Instagram/ Cristina Spătar, Talisman Tate

Cristina Spătar, apariție șoc lângă Tristan Tate, la numai trei luni de la căsătorie

Violeta Bănică, Andreei Marin, Ștefan Bănică Jr., Lavinia Pârva. foto Instagram

Andreea Marin, adevărul despre relația fiicei sale cu fratele vitreg cel mic, fiul Laviniei Pârva: „Nu știm ce soartă vom avea”

Sursa foto: unsplash, autor Viva Luna Studios

Horoscop TAROT pentru săptămâna 2 - 8 octombrie 2023. Previziuni pentru fiecare semn zodiacal

Mihai Bobonete, Gabriel Cotabiță, captură video YouTube

Cum l-a țepuit Mihai Bobonete pe Gabriel Cotabiță. Cântărețul, avertisment în privința comediantului: „E periculos. Ăsta o să-ţi ia lucruri din casă”Mintea și Inima: Căutând Filosofia Dragostei

O explorare a modului în care filosofia abordează...

HOROSCOP LUNAR OCTOMBRIE 2023 pentru TOATE ZODIILE

De la introspecție profundă, provocări profesionale, până...