Horoscop 5-11 iunie 2023. Cea mai norocoasă zi a săptămânii pentru fiecare zodie
Data actualizării:
Data publicării:
Iată care este cea mai norocoasă zi din săptămâna 5-11 iunie 2023 pentru fiecare zodie. 


Berbec  
(21 martie - 19 aprilie)  

Cea mai norocoasă zi: Duminică, 11 iunie 

După ce ați făcut schimbări în carieră, mai rămâne ceva de care trebuie să vă ocupați. Fie că este vorba de a reevalua dacă această nouă oportunitate este cu adevărat destinată ție sau dacă trebuie să faci ajustări alternative, pe măsură ce Pluton revine în Capricorn în săptămâna 5 - 11 iunie 2023, va trebui să abordezi lucrurile cu optimism. Norocul tău este aici. Trebuie doar să îi asiguri spațiul în care poate străluci cu adevărat.


Taur  
(20 aprilie - 20 mai) 


Cea mai norocoasă zi: Duminică, 11 iunie 

Nu este amuzant să ai atât de multe idei și totuși să simți că ceva încă te reține să acționezi. O parte din beneficiile revenirii lui Pluton în Capricorn în săptămâna 5 - 11 iunie 2023 este că poți înțelege cum reticența ta de a-ți asuma riscuri te sabotează. Folosește această energie pentru a auto-reflecta și fii pregătit să acționezi pornind de la lecțiile tale, nu de la rănile tale.  

Gemeni  
(21 mai - 20 iunie) 

Cea mai norocoasă zi: Sâmbătă, 10 iunie 


Ți-ai dat seama că nu-ți dorești doar un loc de muncă; vrei ceva conectat la un scop mai profund. Vei lua aceste sentimente mai în serios datorită faptului că Saturn în Pești îți activează sectorul carierei. Totuși, în săptămâna 5 - 11 iunie 2023, când Luna ultimului sfert de lună are loc în Pești, vei avea ocazia să îți redirecționezi calea. Nu vă fie teamă să spuneți "da" la ceva ce nu erați siguri la un moment dat că vă doriți. Te-ai schimbat, așa că este logic ca și aspirațiile tale să se schimbe.  


Rac
(21 iunie - 22 iulie) 

Cea mai norocoasă zi: Sâmbătă, 10 iunie 


Trebuie să încerci cu adevărat să găsești puțină singurătate în săptămâna 5 - 11 iunie 2023, deoarece Luna este în Pești. Acest lucru va trezi sentimente legate de casa ta de noroc și abundență, dar nu vei putea folosi aici gânduri logice. În schimb, trebuie să te acordezi cu intuiția ta epică și să fii capabil să apelezi la încrederea profundă pe care o aveai odată în tine. Nu lăsa pe nimeni să determine ce este posibil, în afară de tine, pentru că tu ești singurul care știe calea spre visele tale.  


Leu
(23 iulie - 22 august) 

Cea mai norocoasă zi: Luni, 5 iunie 


Ai un mod unic de a privi viața și de a străluci mai tare. În unele momente din viața ta, ai fost făcut să simți că aceasta este povara pe care trebuie să o porți, și totuși este darul tău. Felul în care strălucești, felul în care emani certitudine și încredere este ceea ce îți permite să depășești orice obstacol și să îți îndeplinești visele. 
În săptămâna 5 - 11 iunie 2023, vei primi un impuls extraordinar de la intrarea lui Venus în semnul tău zodiacal Leu. Nu-ți fie teamă să îmbrățișezi adevărul tău interior și să intri pe deplin în sinele tău autentic; acest lucru va atrage tot ceea ce visezi.  


Fecioară  
(23 august - 22 septembrie) 

Cea mai norocoasă zi: Duminică, 11 iunie 

Inevitabil, atunci când un domeniu al vieții tale se schimbă, nu are cum să nu se schimbe și în mai multe scenarii. Este aproape ca un efect de undă, deoarece o mică alegere schimbă cumva totul. Chiar acum, ești pregătit pentru schimbări și succese și mai semnificative, dar trebuie să te asiguri că te ocupi și de lucrurile banale care îți ies în cale. 

Pe măsură ce Mercur trece în Gemeni, luminând sectorul carierei tale în săptămâna 5 - 11 iunie 2023, vei vedea un plus de abilități de comunicare în acest domeniu al vieții tale, permițându-ți să-ți îmbrățișezi puterea și să iei măsurile necesare pentru a îmbrățișa norocul care ți se îndreaptă spre tine.  

Balanță  
(23 septembrie - 22 octombrie) 


Cea mai norocoasă zi: Duminică, 11 iunie 

Nu-ți fie teamă să mergi după tot ceea ce ai visat vreodată. Nu te poți feri să îți asumi un risc semnificativ doar pentru că lucrurile nu au mers în trecut sau pentru că încă te mai agăți de temeri. Ești acum mai autentic ca niciodată, ceea ce îți permite să îți articulezi nevoile și visele pe deplin.  

Profită de acest lucru pe măsură ce Mercur se deplasează în Gemeni, activându-ți sectorul norocului în săptămâna 5 - 11 iunie 2023, astfel încât să poți îmbrățișa pe deplin oportunitățile venite din partea universului și să pășești în viața la care ai visat întotdeauna.  

 


Scorpion  
(23 octombrie - 21 noiembrie) 

Cea mai norocoasă zi: Luni, 5 iunie 

Uneori trebuie să speri că într-o zi va funcționa. Deși aceasta nu este o stare de spirit naturală pentru tine, își va arăta răsplata în săptămâna 5 - 11 iunie 2023, când Venus revine în Leu, luminând sectorul tău de carieră. Venus guvernează nu doar dragostea, ci și finanțele și imobiliarele, așa că acum este momentul în care trebuie să începi să faci mișcările mari pentru care viitorul tău sine îți va mulțumi.  
Ai făcut munca dificilă de a fi flexibil și de a rămâne optimist în legătură cu schimbările pe care nu le înțelegeai. Acum este momentul în care vedeți în sfârșit beneficiile ieșirii din zona de confort.  


Săgetător  
(22 noiembrie - 21 decembrie) 

Cea mai norocoasă zi: Luni, 5 iunie 

Trebuie să te asiguri că onorezi cu adevărat ceea ce aprinde cea mai profundă pasiune din tine. Oricât de mult ai putea să transformi ceva într-o versiune a adevărului, nu înseamnă că este neapărat așa. Cu toate acestea, adevărul este necesar pentru a crea o viață de abundență și noroc pe deplin. Deși a trebuit să înveți să crezi în tine, trebuie doar să te angajezi să acționezi la un moment dat. 

În săptămâna care urmează, între 5 și 11 iunie 2023, Venus se întoarce în Leu, activând sectorul tău de noroc și ajutând la trimiterea unui memento că nu va trebui niciodată să te convingi singur de ceea ce este cu adevărat menit pentru tine - trebuie doar să acționezi pentru a face un pas înainte atunci când universul îți prezintă o oportunitate.  

 

Capricorn  
(22 decembrie - 19 ianuarie) 

Cea mai norocoasă zi: Duminică, 11 iunie 

Nu toate chestiunile de noroc sunt făcute din sclipici și aur. Deși revenirea lui Pluton în Capricorn în săptămâna 5 - 11 iunie 2023 este norocoasă pentru tine, nu înseamnă că va fi ușor. Treci printr-o transformare completă în interiorul tău, care a început deja să radieze prin diverse aspecte ale vieții tale. Există însă o atenționare. Mai este ceva de care trebuie să te ocupi, ceva de legat. 
Nu uitați, universul este foarte special în a termina un capitol înainte de a trece la următorul, așa că asigurați-vă că vă ocupați de aceste lucruri nerezolvate pentru ca nimic să nu vă împiedice în viitorul frumos care vă așteaptă.  


Vărsător  
(20 ianuarie - 18 februarie) 

Cea mai norocoasă zi: Duminică, 11 iunie 

După toată munca, toată vindecarea și chiar toți munții pe care i-ai escaladat, singurul lucru de care trebuie să te preocupi acum este să îmbrățișezi fericirea pe care ai câștigat-o. Au fost multe momente în care nu erai sigur că vei reuși să ajungi aici, mai ales că trecutul a avut o influență puternică asupra ta, dar totul este pe un permanent drum ascendent.  
Pe măsură ce Mercur trece în Gemeni în săptămâna 5 - 11 iunie 2023, fă-ți timp pentru a purta acele conversații despre cum vrei să arate viitorul, astfel încât să construiești pe baza bucuriei, în loc de teama de ce s-ar întâmpla dacă.  


Pești 
(19 februarie - 20 martie) 

Cea mai norocoasă zi: Luni, 5 iunie 

Atunci când te simți cel mai bine, știi și ce este cel mai bine pentru tine. În timp ce îți poți prioritiza emoțiile și ai tendința de a-ți petrece zile întregi în cap, este timpul să te concentrezi pe generarea unei sănătăți emoționale, mentale și chiar fizice mai excelente în viața ta. Fie că este vorba de a încorpora lucruri noi în rutina ta sau chiar de a reduce munca, ești chemat să te concentrezi asupra grijii de sine în săptămâna care urmează. 
Pe măsură ce Venus trece în Leu, activându-ți sectorul sănătății în săptămâna 5 - 11 iunie 2023, cel mai mare noroc și abundență pe care le vei vedea este cât de multe obstacole dispar atunci când te simți cu adevărat ca cel mai bun sine al tău.

 


Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului: horoscop  noroc  zodiac  Zodie 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video



pixel