Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Cu ce vești importante vine Luna Nouă în Vărsător pe 9 februarie 2024, pentru fiecare semn zodiacal
Data publicării:
Camelia Pătrășcanu a dezvăluit cu ce vești vine Luna Nouă în Vărsător pe 9 februarie 2024, pentru fiecare semn zodiacal.

Camelia Pătrășcanu vine cu noi previziuni zodiacale, potrivit fanatik.ro. Astrologul a dezvăluit cum afectează Luna Nouă în Vărsător pe 9 februarie 2024, pentru fiecare semn zodiacal.

Pentru Berbeci, se pune în discuție felul în care se plasează într-o anumită comunitate, dacă acceptă niște trenduri sau nu. Apoi, în altă cheie, Luna Nouă anunță schimbări sau posibile schimbări pentru o altă direcție de viitor.

Taurii au parte de o Lună Nouă care aduce atingeri legate de anumite responsabilități și sarcini pe care le au, în numele unor valori sau norme și reguli pe care și le-au asumat. Nu mai acceptă un anumit cadru normat. Se extrag din niște contexte.

Gemenii iau aminte la ce se întâmplă în jurul lor. Își strategizează viitorul. Au un fler foarte activ în momente de criză, pentru că au perspicacitate și luciditate. Când oamenii se chinuie să stingă focul, ei au puterea să se uite peste gard să vadă unde mai pot apărea focare de incendiu.

Pentru Raci, se anunță faptul că oamenii apropiați o iau pe altă cărare a iubirii, profesională, de interes, alte valori. Partenerul de viață e preocupat, de pildă, de alte lucruri. Sunt atenți la elementele divergente care îi duc pe apropiați pe alte drumuri.

Leii au o Lună Nouă ce vizează felul în care se propagă ei în lume, brandul cu care ei apar în lume. Dacă până acum au fost identificați după anumite calități, de acum înainte se lasă identificați după alte trăsături. Nu mai vor să facă parte din turmă, cumva.

Fecioarele închid o etapă veche. Se închide un termen pentru anumite lucruri: adaptări, învățare, curaj. Se intră într-o nouă etapă, atâta cu cât s-au pregătit. Își pot da seama că nu mai pot face parte dintr-un context, că s-a scurs timpul. Pentru ele a fost destul și închid o anumită etapă. Nu mai vor un anumit context profesional, ceva se închide și se deschide o altă ușă.

Balanțele au o Lună Nouă care indică faptul că sunt pe cont propriu, fără să aștepte ca alții să le înțeleagă, să le cultive, să le ajute. Dacă nu își găsesc zonele de interes, nimeni nu o să le aducă fericirea și mulțumirea.

Scorpionii sunt vizați în ambientul casnic. Se schimbă ceva, se deschide o nouă etapă. Pot schimba casa cu totul. Pentru unii, poate fi vorba și de schimbări în relații. E tensionată schimbarea pe plan personal într-o nouă epocă.

Săgetătorii au o schimbare în prioritățile profesionale. O activitate se închide juridic, cumva. Se poate deschide o altă colaborare într-un alt context. Au puterea să vadă peste gard noul context în care atuurile lor sunt mai bine puse în valoare.

Capricornii au o Lună Nouă în Vărsător în zona banilor sau în zona efortului financiar. Pot trece și ei în altă etapă, în care învață lucruri noi, poate pe cont propriu. Pot părăsi o activitatea în favoarea alteia.

Vărsătorii au Luna Nouă în semnul lor și pune accent pe atitudinea lor față de viață, față de oameni. Sunt invitați să iasă din inerție, din încrâncenare, din crispare, din închidere. Sunt mai activi, mai energici. Au nevoie de mai multă dinamică în viața lor.

Peștii închid o etapă, poate nu neapărat rezolvată, dar a venit momentul să rămână în urmă ceva. Trebuie să se detașeze de regrete, mai ales dacă nu a ținut de ei în totalitate să fie alături de o persoană. Trebuie să se împace cu asta, pentru a nu mai ține pe loc viitorul, fiind prea preocupați de trecut.


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Horoscop


DC Media Group Audience

Sursă foto: Instagram/ Theo Rose

„Mă usuc de nervi”. Tensiuni între Theo Rose și Anghel Damian: „M-am supărat pe el că mi-a dat mie de făcut treaba asta”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru primăvară, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodiile care vor avea noroc în dragoste şi bani

Alina Badic, captură YouTube/ B1TV

Alina Badic, horoscop pentru săptămâna aceasta. Luna Plină aduce tot felul de vibrații și mesaje interesante

Părintele Pimen/ „Altceva cu Adrian Artene”, captură YouTube

Cea mai puternică rugăciune. Părintele Pimen, sfat de pe muntele Athos: „Fă semnul crucii pe pernă, pe copilașii tăi, pe toată casa ta, să ai candela aprinsă la icoana Maicii Domnului”

Sursa foto: Mihai Voropchevici, facebook

Horoscop cu Mihai Voropchevici. Zodia pentru care începutul primăverii nu va fi unul prietenos

Sursa foto: Camelia Pătrășcanu, captură YouTube/ Fanatik

Camelia Pătrășcanu, avertisment pentru patru zodii. Cum afectează conjuncția Mercur-Neptun, fiecare semn zodiacal

Carmen Tănase, Denis Hanganu/ captură video Youtube, Instagram

Scena filmată de Denis Hanganu alături de Carmen Tănase pentru Clanul, care l-a pus în dificultate pe actor: „Foarte greu” / video

Sursa foto: Mihai Voropchevici, captură TV/ Antena 3

Horoscop 26 februarie- 3 martie 2024, cu Mihai Voropchievici. Reușită profesională pentru o zodie

Lia Bugnar, captură video Youtube/ Pacientul 2.0

Care este actorul preferat al Liei Bugnar din Clanul: „Sunt leșinată după el. E slăbiciunea mea”

unsplash, autor Biegun Wschodni

O primăvară fabuloasă pentru Taur, Scorpion și Leu. Provăcări pentru Berbec și Pești

Sursa foto: Lidia Fecioru, Antena 3 CNN

Traumele cu care te confrunți în cuplu, dacă nu ai fost iubit în copilărie. Lidia Fecioru: "Fetiţa trebuie luată în brațe de tată până la 6 ani"

Totul celor mai bine îmbrăcați politicieni/ colaj foto Spectacola/ captură TV

Cel mai tare top al politicienilor - bine și rău îmbrăcați: Ciolacu, Ciucă, Simion și alți lideri. Cine a ieșit pe primul locpixel