Horoscop - DRAGOSTE, miercuri, 20 aprilie. Avertisment pentru o ZODIE
Data publicării:
Horoscop zilnic. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Berbec

Berbec, ziua vine cu un mic avertisment. Ai putea fi puțin egoist în unele momente și, chiar dacă înveți să nu te exprimi în moduri auto-motivate, chestiunile legate de bani ar putea declanșa o nevoie puternică de a controla situațiile în care te afli. . Ai grijă să nu te încăpățânezi prea tare atunci când ți se spune că au fost rănite sentimentele. Sunt șanse ca tu să fi fost instigatorul.

Taur

Taur, această lună aduce teme legate de iubirea de sine, dezvoltarea personală și dorința de a te îmbunătăți. Pe de o parte, vei fi atrasă spre lucrurile frumoase din viață și vei dori să te răsfeți. Dar, va fi nevoie de multe sacrificii pentru a pune lucrurile în ordine pentru tine și pentru relațiile tale.

Gemeni

Gemeni, poate fi nevoie să faceți o mică reparație de reputație. Este posibil ca cineva să vă fi calomniat sau să-i facă pe alții să vă pună la îndoială motivele.S-ar putea să nu vă placă ideea că trebuie să jucați rolul de echipă de curățare pentru propria viață amoroasă; mai ales dacă sunteți victima. Dar, vedeți acest lucru ca pe o oportunitate de a vă arăta partea cea mai bună.

Rac

Să asculți un prieten vorbind despre viața lui amoroasă este ca și cum ai avea un loc în față la ce nu trebuie să faci pe cont propriu.Ai avantajul de a afla despre toate greșelile pe care le-a făcut altcineva, iar aceste lecții sunt o oportunitate pentru tine de a fi un partener mai bun fără să câștigi singur vânătăile.

Leu

Leu, s-ar putea să vă faceți o idee despre viața secretă a unui prieten. În timp ce o parte din tine ar putea deveni critică și să se gândească la faptul că tu nu ai face niciodată aceleași alegeri, ți se oferă șansa de a te confrunta cu dragostea. Nu este ușor să fii acel prieten care trebuie să dea vești proaste sau să spui ce simți. Dar dacă nu acționezi într-un mod care să se alinieze cu adevărul tău, sunt șanse ca prietenul tău să își dea seama.

Fecioară

Fecioară, relația ta și tu poți beneficia de o terapie de sănătate mintală, chiar dacă în prezent nu există probleme în viața ta sentimentală.O mică punere la punct care să te ajute să rămâi conștient și să rămâi motivat să lucrezi asupra ta este întotdeauna utilă. Nu se regăsește în bugetul tău? Atunci consultați-vă cu un prieten cu care vă simțiți în siguranță și care vă poate responsabiliza pentru obiectivele dumneavoastră.

Balanță

Balanță, a face lucruri pentru alții trebuie să aibă sens, iar tu ai putea avea obiceiul de a face mult prea multe.Pot exista unele suprapuneri în ceea ce privește contribuția ta la relația ta, iar generozitatea ta ar putea fi la limita codependenței în ultima vreme. Este timpul să readuci lucrurile la o stare de sănătate bună prin stabilirea unor limite, mai ales în domeniile în care te simți avantajat.

Scorpion

Scorpion, ușile romantismului și ale angajamentului se deschid pentru tine într-un mod vesel. Acum este un moment minunat pentru a merge all-in cu ceea ce simți. Te poți bucura de astfel de momente doar o dată pe an, din cauza modului în care sunt aliniate planetele. Așadar, dacă simți că vrei să fii extra atunci când vine vorba de a-ți exprima latura mai dulce, nu te reține.

Segetător

Săgetător, unele schimbări trebuie să se întâmple pentru că nu te simți la fel de conectat ca în mod normal. Ar putea exista unele restricții sau drame familiale care îți inhibă capacitatea de a trăi și iubi în termenii tăi. Acest lucru te-ar putea duce la frustrare, așa că, este important să începi acum și să începi să pui lucrurile în ordine.

Capricorn

Capricorn, este incredibil cât de mult îți poate influența muzica starea de spirit și starea de spirit. Chiar dacă nu există niciun motiv pentru a simți că dragostea este la orizont, înconjurarea cu sunetele care te fac să te simți bine îți poate stimula spiritul. Cântecele de dragoste și lucrurile vesele vă vor ridica moralul și vă vor menține speranța în ceea ce privește viitorul când vine vorba de găsirea sufletului pereche.

Vărsător

Vărsător, un proiect de îmbunătățire a casei poate fi limba ta de dragoste în această lună. S-ar putea să ți se pară interesant să îți recreezi dormitorul și să actualizezi ambianța astfel încât să îți placă să te afli în spațiul tău personal.

Pești

Pești, scrieți o scrisoare de dragoste către sinele vostru viitor. Acesta este un moment excelent pentru tine să dai sfaturi persoanei care vrei să fii, mai ales dacă treci printr-o despărțire sau încă te vindeci de o durere de inimă din trecut.Ține un jurnal și citește poezii care să te inspire. Folosește limbajul iubirii pentru a te ajuta să rămâi concentrată pe ceea ce este bun în relații, în loc de ceea ce îți amintește de trecut.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului: dragoste  horoscop  zodii 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec




pixel