Horoscop, luni, 12 februarie 2024. Zodia care își poate înmulți veniturile
Data publicării:
Horoscop, luni, 12 februarie 2024. Previziuni pentru toate semenele zodiacale.

Daniela Simulescu, astrolog și redactor-șef Astrosens, vine cu previziuni zodiacale pentru ziua de luni, 12 februarie 2024, potrivit DC NEWS

Berbec

Astăzi, vorbele tale costă. Trebuie să ai grijă, că te vor costa amarnic și vei resimți asta în buzunar. Asta se poate întâmpla când te duci la bancă să pui ceva, în discuțiile cu șefii sau pot exista foarte multe situații de genul acesta. În concluzie, vorbele costă, dacă nu sunteți atenți. 

Taur

Astăzi sunteți puțin mai aroganți, mai vanitoși, vi se pare că lumea este a vostră, mai ales atunci când vorbiți cu șefii. Din când în când este bine să puneți și limite, să vă arătați autoritatea, dar, câteodată, s-ar putea să exagerați și asta poate să fie una din acele zile. 

Gemeni

Mercur este guvernatorul vostru, în careul cu Jupiter, la fel, vi se pare că sunteți deștepți, că le știți pe toate, că nimeni nu are aceeași înțelepciune și filozofie de viață, precum ale vostre. Eu v-aș recomanda să mai lăsați de la voi și să-i mai asculți și pe ceilalți, că veți învăța multe lucruri. 

Rac

Mercur este casa a opta și vă costă și pe voi foarte mult vorbele, dar mai ales indiscrețiile. Astăzi, trebuie să aveți grijă ce spuneți din viața voastră personală, ce spuneți din viața personală a altor persoane, pentru că și acestea vă pot costa. Nu neapărat bani, dar energie și chiar prietenii.

Leu

Mercur este în casa a șaptea și asta ar putea însemna că vreți să ripostați tot timpul, să vreți să îi contraziceți pe ceilalți, toată lumea din jurul vostru vă declanșează stări, sunteți supărați dacă primți o părere, dar eu zic că ar trebui să le mulțumiți, chiar dacă pe moment aveți multă tensiune interioară.

Fecioară

Mercur, guvernatorul vostru, este sub acest careu cu Jupiter, urmează să facă un careu cu Uranus, cumva, la serviciu, aveți tendința de a spune prea multe lucruri, de a vorbi prea mult, de a cere multă socoteală, dar trebuie să munciți mai mult și să vorbiți mai puțin. Atenție cu tendința de a vă diagnostica voi, de a vă pune voi rezultatul, mai bine nu.

Balanță

În discuțiile cu copiii pot apărea destul de multe tensiuni, destul de multe neînțelegeri, fie că aveți copii mici, fie că aveți copii mari. Cei care nu aveți copii s-ar putea să vreți una și să faceți alta. 

Scorpion

Mercur este în casa a patra, Jupiter este în casa a șaptea și vor fi, cumva, neînțelegeri în discuțiile cu partenerul despre ceea ce vedeți voi că ar trebui făcut în locuință. De asemenea, pot exista discuții între membrii familiei, unele mai tensionate. 

Segetător

Știți cum este momentul acela când pleci din casă, dimineața, și ai impresia că nu are ce să ți se întâmple ție, în care crezi că totul este minunat, de fapt, nici nu te gândești la asta și consideri că totul ți se cuvine. Pe drum vezi că viața nu e perfectă și începi să înjuri, să blestemi, începi să te superi, să reproșezi, după care te pui jos și îți dai seama că ai exagerat. 

Capricorn

Este un exces de zel pe plan financiar, veți avea foarte multe tranzite în casa a doua și o perioadă foarte bună în care puteți să vă înmulțiți veniturile, să le gestionați altfel, dar să le și cheltuiți. 

Vărsător

Mercur este în semnul vostru, în careu cu Jupiter. Și la voi este o tendință de a discuta cu talc, ca și cum le știți pe toate și când sunteți luați la întrebări, găsiți o soluție prin care să scăpați de judecata celorlalți. Nu intrați în discuții cu familia, unde să păreți voi mai deștepți în fața lor, că s-ar putea să nu fie adevărat. 

Pești

La voi, intuiția funcționează, de obicei, dar în teoria astrologică sunt evenimente care vă arată că și voi greșiți. Dacă ați visat ceva, dacă vi s-a părut ceva, nu înseamnă că este și realitatea. Nu spuneți ce vi s-a părut, dacă nu aveți argumente. 


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Horoscop


DC Media Group Audience

Sursă foto: Instagram/ Theo Rose

„Mă usuc de nervi”. Tensiuni între Theo Rose și Anghel Damian: „M-am supărat pe el că mi-a dat mie de făcut treaba asta”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru primăvară, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodiile care vor avea noroc în dragoste şi bani

Alina Badic, captură YouTube/ B1TV

Alina Badic, horoscop pentru săptămâna aceasta. Luna Plină aduce tot felul de vibrații și mesaje interesante

Părintele Pimen/ „Altceva cu Adrian Artene”, captură YouTube

Cea mai puternică rugăciune. Părintele Pimen, sfat de pe muntele Athos: „Fă semnul crucii pe pernă, pe copilașii tăi, pe toată casa ta, să ai candela aprinsă la icoana Maicii Domnului”

Sursa foto: Mihai Voropchevici, facebook

Horoscop cu Mihai Voropchevici. Zodia pentru care începutul primăverii nu va fi unul prietenos

Sursa foto: Camelia Pătrășcanu, captură YouTube/ Fanatik

Camelia Pătrășcanu, avertisment pentru patru zodii. Cum afectează conjuncția Mercur-Neptun, fiecare semn zodiacal

Carmen Tănase, Denis Hanganu/ captură video Youtube, Instagram

Scena filmată de Denis Hanganu alături de Carmen Tănase pentru Clanul, care l-a pus în dificultate pe actor: „Foarte greu” / video

Sursa foto: Mihai Voropchevici, captură TV/ Antena 3

Horoscop 26 februarie- 3 martie 2024, cu Mihai Voropchievici. Reușită profesională pentru o zodie

Lia Bugnar, captură video Youtube/ Pacientul 2.0

Care este actorul preferat al Liei Bugnar din Clanul: „Sunt leșinată după el. E slăbiciunea mea”

unsplash, autor Biegun Wschodni

O primăvară fabuloasă pentru Taur, Scorpion și Leu. Provăcări pentru Berbec și Pești

Sursa foto: Lidia Fecioru, Antena 3 CNN

Traumele cu care te confrunți în cuplu, dacă nu ai fost iubit în copilărie. Lidia Fecioru: "Fetiţa trebuie luată în brațe de tată până la 6 ani"

Totul celor mai bine îmbrăcați politicieni/ colaj foto Spectacola/ captură TV

Cel mai tare top al politicienilor - bine și rău îmbrăcați: Ciolacu, Ciucă, Simion și alți lideri. Cine a ieșit pe primul locpixel