Horoscop, luni, 12 februarie 2024. Zodia care își poate înmulți veniturile
Data publicării:
Horoscop, luni, 12 februarie 2024. Previziuni pentru toate semenele zodiacale.

Daniela Simulescu, astrolog și redactor-șef Astrosens, vine cu previziuni zodiacale pentru ziua de luni, 12 februarie 2024, potrivit DC NEWS

Berbec

Astăzi, vorbele tale costă. Trebuie să ai grijă, că te vor costa amarnic și vei resimți asta în buzunar. Asta se poate întâmpla când te duci la bancă să pui ceva, în discuțiile cu șefii sau pot exista foarte multe situații de genul acesta. În concluzie, vorbele costă, dacă nu sunteți atenți. 

Taur

Astăzi sunteți puțin mai aroganți, mai vanitoși, vi se pare că lumea este a vostră, mai ales atunci când vorbiți cu șefii. Din când în când este bine să puneți și limite, să vă arătați autoritatea, dar, câteodată, s-ar putea să exagerați și asta poate să fie una din acele zile. 

Gemeni

Mercur este guvernatorul vostru, în careul cu Jupiter, la fel, vi se pare că sunteți deștepți, că le știți pe toate, că nimeni nu are aceeași înțelepciune și filozofie de viață, precum ale vostre. Eu v-aș recomanda să mai lăsați de la voi și să-i mai asculți și pe ceilalți, că veți învăța multe lucruri. 

Rac

Mercur este casa a opta și vă costă și pe voi foarte mult vorbele, dar mai ales indiscrețiile. Astăzi, trebuie să aveți grijă ce spuneți din viața voastră personală, ce spuneți din viața personală a altor persoane, pentru că și acestea vă pot costa. Nu neapărat bani, dar energie și chiar prietenii.

Leu

Mercur este în casa a șaptea și asta ar putea însemna că vreți să ripostați tot timpul, să vreți să îi contraziceți pe ceilalți, toată lumea din jurul vostru vă declanșează stări, sunteți supărați dacă primți o părere, dar eu zic că ar trebui să le mulțumiți, chiar dacă pe moment aveți multă tensiune interioară.

Fecioară

Mercur, guvernatorul vostru, este sub acest careu cu Jupiter, urmează să facă un careu cu Uranus, cumva, la serviciu, aveți tendința de a spune prea multe lucruri, de a vorbi prea mult, de a cere multă socoteală, dar trebuie să munciți mai mult și să vorbiți mai puțin. Atenție cu tendința de a vă diagnostica voi, de a vă pune voi rezultatul, mai bine nu.

Balanță

În discuțiile cu copiii pot apărea destul de multe tensiuni, destul de multe neînțelegeri, fie că aveți copii mici, fie că aveți copii mari. Cei care nu aveți copii s-ar putea să vreți una și să faceți alta. 

Scorpion

Mercur este în casa a patra, Jupiter este în casa a șaptea și vor fi, cumva, neînțelegeri în discuțiile cu partenerul despre ceea ce vedeți voi că ar trebui făcut în locuință. De asemenea, pot exista discuții între membrii familiei, unele mai tensionate. 

Segetător

Știți cum este momentul acela când pleci din casă, dimineața, și ai impresia că nu are ce să ți se întâmple ție, în care crezi că totul este minunat, de fapt, nici nu te gândești la asta și consideri că totul ți se cuvine. Pe drum vezi că viața nu e perfectă și începi să înjuri, să blestemi, începi să te superi, să reproșezi, după care te pui jos și îți dai seama că ai exagerat. 

Capricorn

Este un exces de zel pe plan financiar, veți avea foarte multe tranzite în casa a doua și o perioadă foarte bună în care puteți să vă înmulțiți veniturile, să le gestionați altfel, dar să le și cheltuiți. 

Vărsător

Mercur este în semnul vostru, în careu cu Jupiter. Și la voi este o tendință de a discuta cu talc, ca și cum le știți pe toate și când sunteți luați la întrebări, găsiți o soluție prin care să scăpați de judecata celorlalți. Nu intrați în discuții cu familia, unde să păreți voi mai deștepți în fața lor, că s-ar putea să nu fie adevărat. 

Pești

La voi, intuiția funcționează, de obicei, dar în teoria astrologică sunt evenimente care vă arată că și voi greșiți. Dacă ați visat ceva, dacă vi s-a părut ceva, nu înseamnă că este și realitatea. Nu spuneți ce vi s-a părut, dacă nu aveți argumente. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Horoscop


DC Media Group Audience

Captură video: Facebook/StirileProTV

Motivul pentru care Lavinia Petrea a plecat de la pupitru în timpul jurnalului de știri de la Pro TV: „Am ieșit afară. Mihai mi-a ținut locul”

Captură video: Pro TV

Ștefania Ștefan a izbucnit în lacrimi, după ce a fost votată să intre la duelul de eliminare la Survivor All Stars: „Votul meu poate că a fost cerut de Zanni”

Captură video: YouTube/Românii au talent

Violeta Botezatu, aplaudată în picioare de toți jurații de la Românii au Talent: „M-a durut carnea pe mine la cât de mult mi-a plăcut” / VIDEO

Sursă foto: Instagram/Dan Cruceru

Dan Cruceru nu vrea să mai audă de Survivor România! De ce refuză să mai prezinte celebrul reality show: „Este traumatizant. Nu merită”

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Horoscop 20 - 26 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de o mare reușită 

Sursă foto: Youtube/ Radu Tibulca

Menajera lui Cătălin Botezatu, incident neplăcut în locuința designerului: „Nu am auzit-o țipând”. Femeia și-a dat demisia imediat 

Captură video: YouTube/Canal33

Lună Plină din 23 mai 2024. Camelia Pătrășcanu, previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Mesajul neașteptat pe care i l-a trimis Zanni lui Cătălin Măruță: „Mi-a scris pe Instagram”. Ce i-a răspuns prezentatorul TV

Sursă foto: Freepik

Top trei alimente care te vor ajuta să îți regenerezi ficatul și să slăbești

Captură video: Pro TV

Cristi Mitrea dă de pământ cu Zanni: „Pentru mine nu mai există în concurs. Ai fost eliminat, băiatul meu”

Captură video: YouTube/Românii au talent

La doar 11 ani, Maria Clara Postelnicu a cucerit inimile juraților de la Românii au Talent. Andra: „Prevăd un viitor extraordinar pentru tine” / VIDEO

Captură video: Kanal D. Captură video: Pro TV

Previziunea pe care Neti Sandu i-a făcut-o actriței Carmen Tănase. S-a aflat după 10 ani: „Mă uitam la ea și am zis «I-auite ce mi-a zis asta»”




pixel