Horoscop, marți, 18 ianuarie 2022. Previziuni pentru toate zodiile
Data actualizării:
Data publicării:
Horoscop zilnic: 18 ianuarie 2022. Previziuni pentru fiecare semn zodiacal. 

Berbec

În cele din urmă, problemele cu banii ar putea începe să ia sfârșit. Uranus staționează direct în sectorul dvs. al banilor.  În timpul retrogradării lui Uranus, care a început anul trecut, ați început să cheltuiți mai mulți bani decât v-ați așteptat inițial. Chiar dacă ați reușit să vă mențineți la suprafață, nu a fost întotdeauna ușor pentru dvs.  Acum, lucrurile vor începe să se îmbunătățească, dar, mai întâi, s-ar putea să dobândești o nouă perspectivă asupra motivelor finanțelor tale. Acesta este un moment excelent pentru a începe să planificați, să lucrați la economisirea banilor, să scăpați de datorii și să vă reconstruiți portofoliul financiar.

 

Taur

Uranus staționează direct în sectorul tău de identitate, iar acesta este începutul multor alte schimbări pe care le vei experimenta în acest an. Odată cu eclipsele care vor avea loc de-a lungul planului Taur/Scorpion, vei începe să vezi cum viața ta va lua o turnură în noi direcții în dragoste, dar și în viața ta personală. Acesta este un moment excelent pentru a începe să planifici ce cursuri, abilități și proiecte de dezvoltare personală ai vrea să te apuci pentru anul viitor.  Iar Uranus direct este o ușă care se deschide pentru o nouă identitate sau schimbări în modul în care îți vezi autonomia și potențialul de luare a deciziilor.

 

Gemeni

Uranus staționează direct în sectorul dușmanilor tăi ascunși. Ei bine, Gemeni, nu este întotdeauna absolut clar în cine poți avea încredere și pe cine nu poți permite să se apropie prea mult de viața ta, dar claritatea este a ta pe măsură ce această planetă începe să staționeze direct. Se poate întâmpla ceva brusc în viața ta care să te forțeze să identifici adevărul despre o anumită persoană pe care poate că o bănuiai deja și nu va fi nevoie de prea mult pentru a tăia legăturile, pentru că atunci când vei ști, vei ști. 

 

Rac

Socializarea a fost dificilă pentru tine. Nu este ușor să-ți faci prietenii de bună calitate în timpul pandemiei, dar acum că Uranus staționează direct în sectorul tău de prietenii, crearea de rețele și întâlnirile pot fi mai ușoare. Ceea ce percepeai ca fiind conexiuni vagi care nu duceau nicăieri, interacțiuni mai solide pot începe să se manifeste. S-ar putea să vă reconectați cu persoane care păreau prea ocupate în ultimele luni și să începeți să aveți discuții mai bune despre proiecte în care se pot face planuri.

 

Leu

Bârfitorii, cei care te calomniază și cei care au încercat să te doboare vor avea parte de ziua lor cu karma, și e bine că ai avut răbdare, Leu, pentru că timpul a fost de partea ta. Uranus staționează direct în sectorul tău de carieră și reputație publică, iar aceasta va fi o perioadă pozitivă pentru tine. Opiniile negative se pot schimba sau ai putea începe să câștigi favorurile figurilor de autoritate de la locul de muncă, ajutându-te să îți impulsionezi cariera într-un mod benefic.

 

Fecioară

Uranus se plasează direct în sectorul tău de studii superioare și spiritualitate. Credința ta ar putea fi pusă la încercare în ultimul an și acest lucru te-ar putea face să te simți amărât, supărat și dezamăgit de puterea ta superioară, de religie și de credințe. Dar, acum că planeta haosului staționează direct, lucrurile încep să se îmbunătățească.  Acesta este un moment bun pentru a te întoarce la vechile ritualuri pe care le-ai practicat și care ți-au oferit confort, cum ar fi rugăciunea, meditația și contemplația liniștită.

 

Balanță

Uranus staționează direct în sectorul tău al secretelor, iar acestea pot ieși la iveală într-un mod în care poți rezolva, repara și restabili o problemă pe care nici măcar nu știai că o ai.  S-ar putea să primești o scrisoare prin poștă legată de o problemă de asigurare, o cerere de despăgubire sau ceva legat de bani și resurse comune (fonduri, fonduri mutuale,  planuri de economii etc.) și să ai ocazia să o rezolvi înainte de a fi nevoie să folosești serviciul. Acesta este, de asemenea, un moment bun pentru a revizui și a revedea documentele pe care poate le-ați semnat în grabă sau pe care intenționați să le semnați în curând.

 

Scorpion

Uranus staționează direct în sectorul vostru de angajament, iar acesta este un moment bun pentru a vă revizui relația și pentru a face un control unul față de celălalt.  S-ar putea să nu fiți conștienți de unele tensiuni între dvs. și o persoană semnificativă. Acesta este un moment excelent pentru a folosi seara întâlnirii pentru a deschide discuții despre tensiunile din relație sau despre orice lucru care vă inhibă interacțiunea cu celălalt în fiecare zi.

 

Segetător

Uranus staționează direct în sectorul tău de îndatoriri, iar acesta este un moment excelent pentru tine, deoarece îți poate aduce un răgaz din toată munca grea pe care ai depus-o fără niciun rezultat. Eforturile pe care le-ai făcut pentru a-ți construi o viață vor începe să se manifeste în bani, resurse și toate lucrurile de care ai avut nevoie pentru a-ți îmbunătăți viața.

 

Capricorn

Dragostea este în aer pentru tine, Capricorn, da, chiar dacă Venus este retrogradă în semnul tău. Poți începe prin a ști ce nu îți place, deoarece te poate ajuta să restrângi ceea ce cauți. Uranus staționează direct în sectorul tău al căminului și al romantismului, iar acesta este un moment excelent pentru a fi plin de speranță în ceea ce privește dragostea și întâlnirea cu cineva care îți place. Înscrieți-vă la activități. Fiți mai deschis să ieșiți la evenimente. Încercați câteva lucruri care vă aduc bucurie și fericire. 

 

Vărsător

Acesta este un moment excelent pentru a explora un nou loc de locuit, pentru a verifica apartamentele sau pentru a vedea unde se pot face îmbunătățiri la locuința actuală. Uranus staționează direct în sectorul tău de familie.  Consultați reviste despre designul casei sau urmăriți YouTube pentru idei de proiecte de bricolaj pentru casă. Poate conduci până într-un oraș nou sau într-un oraș pe care te-ai gândit să-l vizitezi pentru a vedea ce opțiuni ai și pentru a vedea dacă există ceva care îți place.

 

Pești

Multe se pot întâmpla într-o zi, iar pentru dumneavoastră, ziua de astăzi vine cu o viziune și o claritate mentală îmbunătățită. Uranus staționează direct în sectorul tău de comunicare, și ce îmbunătățire a vieții tale din multe puncte de vedere. Lipsa de comunicare, confuzia și dificultatea de a face planuri vor începe să se aplaneze pentru tine. 

 

 


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului: 18 ianuarie  astre  horoscop  zodii 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video



pixel