Horoscop, vineri, 9 februarie 2024. Zodia care trebuie să lase trecutul în urmă
Data actualizării:
Data publicării:
Horoscop, vineri, 9 februarie 2024. Previziuni pentru toate semenele zodiacale.

Daniela Simulescu, astrolog și redactor-șef Astrosens, vine cu previziuni zodiacale pentru ziua de vineri, 9 februarie 2024, potrivit DC NEWS.

Berbec

Tu trebuie să fii un astronom, în ceea ce privește planurile de viitor și prietenii. Lasă trecutul în spate, lasă ce este conservator și caută altceva. Următorul pas trebuie să arate altfel pentru tine. 

Taur

Fă tu un salt de pe pământ din acea navă spațială și ridică-te puțin deasupra carierei, asupra rolului tău în societate. 

Gemeni

Voi abia așteptați să vă urcați în nava spațială, voi vreți să mergeți și pe Venus și pe Marte, pe Jupiter, Saturn, vreți să plecați peste tot. Cu alte cuvinte, o Lună Nouă în casa a noua și este foarte bună pentru călătorii și pentru evoluție. Poate plecați în altă țară, poate învățați altceva. 

Rac

La voi, nava spațială se duce în jos. Vedeți lucruri îngropate, lucruri acoperite, fricile voastre și dacă învățați să le priviți altfel, nu o să vă mai fie frică de ele. 

Leu

Voi vă duceți pe planeta partenerului și odată ajunși acolo, vedeți cum se comportă, ce gândește, cum iubește, îi vedeți întregul Univers. Astăzi este o zi foarte bună pentru voi, pentru a vă pune și în picioarele celuilalt. Dacă sunteți singuri, este un moment nemaipomenit să vedeți cum arată partenerul, cum vreți să arate planeta partenerului. 

Fecioară

Luna Nouă este în casa a șasea, iar casa a șasea are legătură în relațiile cu colegii, serviciul, sănătatea. Ridicați-vă voi și priviți cât de pretențioși sunteți cu voi, câte eforturi depuneți, deși nu vă cere nimeni acest lucru, dar și puțină ipohondrie pe care o aveți în legătură cu sănătatea. 

Balanță

Luați-vă nava spațială și întoarceți-vă în universul copilăriei. Sunt sigură că veți vedea acolo lucruri care v-au umplut inima de bucurie. Dacă aveți copii, jucați-vă cu ei. Dacă nu aveți copii și sunt plecați de acasă, faceți tot posibilul să vă bucurați de ceva. 

Scorpion

La voi, nava spațială nu trebuie să plece, trebuie să rămână în curte, dar important este să vă luați costumul de astronaut și să vă întâlniți cu familia. Voi o să vă mândriți că sunteți astronauți, că vedeți lumea de sus și o să-i vedeți și pe ei că sunt niște oameni simpli și că ar putea să fie și ei ca voi, dacă ar avea costum. Până la urmă, trebuie să îi acceptați așa cum sunt, cu bune și cu rele. În momentul în care nu îi acceptați, vă e frică de ei. 

Segetător

Astăzi, vă recomand să vedeți și variantele celorlalți, să vorbiți cu ei, să comunicați, să îi întrebați și vă veți dea seama că nu este doar ca voi și viața asta are multe opțiuni și variante. 

Capricorn

Voi trebuie să vă duceți cu nava spațială pe planeta abundenței. O să vă dați seama că abundența nu este numai de a strânge. O să înțelegi că trebuie să faceți ceva cu banii ăia, să te bucuri de ei, să îți cumperi ceva. 

Vărsător

Vouă vă trebuie un al costum de astronaut. Că vă programați la un salon de înfrumusețare, vă cumpărați ceva nou, vă schimbați atitudinea, mai  aruncați lucruri de prin dulap, ca să faceți loc la altele.

Pești

Voi trebuie să lăsați trecutul. Veniți aici și acum și lăsați ce a fost, că ați trecut prin atâtea probleme. Trecutul este parte din voi, dar este momentul să vă puneți costumul de astronaut și să faceți un salt aici și acum și să vă dați seama cum sunteți, cum trăiți și să schimbați ceva. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Horoscop


DC Media Group Audience

Captură video: Facebook/StirileProTV

Motivul pentru care Lavinia Petrea a plecat de la pupitru în timpul jurnalului de știri de la Pro TV: „Am ieșit afară. Mihai mi-a ținut locul”

Captură video: YouTube/Românii au talent

Violeta Botezatu, aplaudată în picioare de toți jurații de la Românii au Talent: „M-a durut carnea pe mine la cât de mult mi-a plăcut” / VIDEO

Captură video: Pro TV

Ștefania Ștefan a izbucnit în lacrimi, după ce a fost votată să intre la duelul de eliminare la Survivor All Stars: „Votul meu poate că a fost cerut de Zanni”

Sursă foto: Instagram/Dan Cruceru

Dan Cruceru nu vrea să mai audă de Survivor România! De ce refuză să mai prezinte celebrul reality show: „Este traumatizant. Nu merită”

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Horoscop 20 - 26 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de o mare reușită 

Sursă foto: Youtube/ Radu Tibulca

Menajera lui Cătălin Botezatu, incident neplăcut în locuința designerului: „Nu am auzit-o țipând”. Femeia și-a dat demisia imediat 

Captură video: YouTube/Canal33

Lună Plină din 23 mai 2024. Camelia Pătrășcanu, previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Mesajul neașteptat pe care i l-a trimis Zanni lui Cătălin Măruță: „Mi-a scris pe Instagram”. Ce i-a răspuns prezentatorul TV

Sursă foto: Freepik

Top trei alimente care te vor ajuta să îți regenerezi ficatul și să slăbești

Captură video: YouTube/Românii au talent

La doar 11 ani, Maria Clara Postelnicu a cucerit inimile juraților de la Românii au Talent. Andra: „Prevăd un viitor extraordinar pentru tine” / VIDEO

Captură video: Pro TV

Cristi Mitrea dă de pământ cu Zanni: „Pentru mine nu mai există în concurs. Ai fost eliminat, băiatul meu”

Captură video: Kanal D. Captură video: Pro TV

Previziunea pe care Neti Sandu i-a făcut-o actriței Carmen Tănase. S-a aflat după 10 ani: „Mă uitam la ea și am zis «I-auite ce mi-a zis asta»”




pixel