HOROSCOP 1 - 7 noiembrie 2021. Trei ZODII au o săptămână EXCELENTĂ. Realizări pe toate planurile, bani, dragoste, carieră
Data actualizării:
Data publicării:
Semnele zodiacale care vor avea o săptămână excelentă, în perioada 1 - 7 noiembrie 2021

Gemeni (21 mai - 20 iunie):


Lucrurile au fost dificile pentru tine în ultimele săptămâni și, oricât ai încercat, nu ai reușit să găsești acel loc în care simți că te poți... odihni.

Ai fost atât de dur cu tine însuți, și chiar și asta începe să te obosească... poate că ai depășit în sfârșit linia în care a te face să te simți prost nu mai este atât de interesant pentru tine.

Săptămâna aceasta va veni ca o gură de aer proaspăt, ceva care să-ți ușureze inima zbuciumată. Poate veu fi ajutat de dragostea și compasiunea prietenilor buni, pe care se întâmplă să le ai din belșug.

De asemenea, s-ar putea să se simtă mai ușor pur și simplu pentru că ai ales să renunți la ura de sine. Se pare că nu ești atât de rău pe cât te-ai făcut să pari.

 

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Pentru că Luna se află în Fecioară, energia ei în scădere acționează ca o eliberare a presiunii acumulate pentru tine. Această săptămână funcționează bine cu personalitatea ta.

Ai tendința de a fi tăios și certăreț, iar asta vă consumă multă energie.
Săptămâna aceasta vrea să te relaxezi, iar cu Mercur în trigon cu Jupiter, vei fi mai înclinat să ceri telecomanda decât să începi o ceartă cu o persoană dragă.
Este o săptămână de relaxare pentru tine. Este posibil să primești un mesaj de la un vechi prieten care îți va lumina ziua.
Ceea ce face ca această săptămână să fie minunată pentru tine, Fecioară, este că te vei simți iubită. Nu vei judeca și nu vei critica pe nimeni.
Favoarea pe care le-o faci celorlalți prin bunătate este favoarea pe care ți-o vei face și ție, implicit. Bucură-te de o săptămână ușoară.


Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Ceea ce este incredibil de bun în această săptămână, pentru tine, Capricorn, este că vei avea ocazia să te lași purtat de vânt, ca să spunem așa.

Poate că ai ceva timp liber sau poate că ai fost invitat la un fel de adunare, dar odată ce ai participat. Toate pariurile sunt anulate.
Îți lași în urmă etica de muncă perfectă și intri într-o nouă arenă în care poți fi oricine vrei să fii. Da, este ceva temporar, dar  te  vei simți bine.

Săptămâna aceasta este despre evadare și distracție. Totul se simte pur și simplu "bine". Ești mai puțin preocupat de muncă și de termene limită decât de faptul că arăți fabulos.

Și ce dacă totul se rezumă la materialism! Pentru ce altceva este toată această muncă grea, dacă nu pentru a cheltui ca un maniac și a fi frivol din când în când? Aceasta este acea săptămână. Bucurați-vă de ea!

 


Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului: capricorn  fecioara  gemeni  horoscop  noiembrie  zodiac  zodii 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul



pixel