Horoscop 10 - 16 iunie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile
Data publicării:
Mariana Cojocaru vine cu previziunile astrale pentru perioada următoare.

Mariana Cojocaru a făcut previziuni zodiacale pentru următoarea săptămână, în cadrul rubricii AstroPlay de pe YouTube Playtech Știri.

Berbec

Sextilul lui Marte cu Soarele vă pune în gardă să aveți diplomație în comunicare cu cei din jur: vecini, rude, autorități. Cu cât veți fi mai temperați, cu atât veți trece marea.

Taur

E săptămâna în care Marte va intra în constelația voastră. Un plus de dinamism, dorință de a lupta, de a reuși, de a răzbate în viață. Marte anunță ambiție, competiție, neînfricare și, în niciun caz, câștigul cu orice preț. Nu călcați pe cadavre pentru a vă atinge obiectivele. Poate să vă iasă o dată sau de două ori, dar unde ați provocat răni să vă ferească sfântul! Rănile acelea va trebui să le rezolvați și să le vindecați. 

Gemeni

Steliumul cuprinde energii și forțe de nebănuit și, mai ales, le dezlănțuie. Mercur, care se conturează la voi, înseamnă poftă de viață și de vorbă, apoi Jupiter, încrederea că totul va fi bine, chiar o deschidere ultra optimistă. Soarele, Venus și Luna vă pregătesc sau vă împletesc cununa de stele, cum spunem tradițional. Există mai multe variante, datorită zodiei duble a Gemenilor. Cununile de stele pot fi dăruite de semizei sau de combatanți care fac orice să își atingă obiectivele. Plusul vine de unde spiritul fratern trebuie să fie atent la nevoi, să îl ajutați și să nu îi puneți piedici.

Rac

Cuvântul cheie este control. Aveți nevoie de ordine, disciplină și vigilență. Atenție foarte mare la cea de-a XII-a casă a horoscopului general, acolo se întâmplă lucruri și sunt evenimente majore. Avem de-a face cu cinci planete ursitoare, o aglomerație foarte mare. Trebuie să vă călcați pe bătături cu cei de la locul de muncă sau cei din plan social. Trebuie să fiți foarte atenți la prioritățile săptămânii. Unii pot primi semnale de alarmă pe zona sănătății, ca să înțeleagă cum le funcționează organismul și să îl aducă în parametri corecți. Trebuie să fiți atenți la persoanele care trag semnale de alarmă în ceea ce privește implicarea profesională și să realizați anumite sarcini, obiective profesionale. Unii pot să aibă un plus legat de un loc de muncă, cei care nu au pot să bată palma pentru obținerea unuia.

Leu

Un eveniment se conturează la orizont. Ceva care vă pune în mișcare, vă împinge de la spate vă poate ocupa tot timpul. Cei mai norocoși se pot regăsi cu persoane din trecut, cu iubiri, prieteni, rubedenii.

Fecioară

Cariera este în centrul atenției Universului și a voastră. Unii se pregătesc de marele test, marele examen cu viața. Alții se pregătesc de călătorii, de relația de business, de muncă peste hotare, în străinătate, acolo unde ceva se poate prefigura. Unii vor fi pe relația directă cu justiția, dreptatea și, de ce nu, justiția divină sau terestră. Se anticipează ceva.

Balanță

Steliumul vă vizează în zona deschiderii spirituale, unde este calea evolutivă. Este o perspectivă amplă, generală, care indică ceva ca trăire, simțire, ca devenire, iar o alta o reprezintă partea karmică de pe astrograma voastră complexă, acolo unde sunt cheile pentru a putea deschide ușile viitorului. Este un freamăt, o neliniște și cheile sunt ascunse pe viețile voastre anterioare. De acolo se poate creiona viitorul. Nu trebuie să pășești într-o zonă nesigură.

Scorpion

Spiritele superioare vor primi semne și vor trebui să țină cont de ele. Aspectele se produc pe cea de-a VIII-a casă a horoscopului general și indică la unii vise premonitorii. Spiritele inferioare trebuie să fie atente la cumpene. Dacă ceva nu funcționează există un blocaj karmic. El trebuie înțeles și descifrat.

Săgetător

Fiți atenți cu cine vă însoțiți ca să vă spun cine sunteți! Este vorba de compatibilități și incompatibilități, pentru că vremurile s-au schimbat. De asemenea, și relațiile de iubire, parteneriale, profesionale, sentimentale funcționează după alte reguli. Există anumite tensiuni și presiuni astrale. Unii nu știu nici măcar cu cine se potrivesc.

Capricorn

Sănătatea e ca sarea în bucate, nu în exces, ci este asociată cu briza mării și cu băile de sare, mersul la salină, respirația corectă și căile care ar putea să vă redea starea de bine. Este o corelație între respirație și trăire, simțire. O săptămână cu esență profundă, care trebuie înțeleasă și explicată altfel.

Vărsător

Câștigurile vin din creativitate, dar nu numai, ci mai vizibil alianțe, chestiuni de suflet, minte, spirit. La unii este vorba de beneficii de altă natură, la alții de bani. Unii vor lupta să își construiască trepte spre Rai, acolo unde este beneficiul de tip altruist, generozitate. Săptămâna vine cu o temă de meditație, subtil emoțională profundă. 

Pești

Unii se vor concentra pe treburi domestice ce țin de casă, de amenajări, de investiții, adică de bani, în sensul în care vara îți faci sanie și iarna car. E o perioadă în care unele lucruri vechi, perimate, se pot dărâma pentru a lăsa loc noului.

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Horoscop


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Adriana Bahmuțeanu își dorește să se împace cu Silviu Prigoană: „Mă rog de el cu cerul și cu pământul. L-am iubit foarte mult”

Captură video: TikTok/Betty Salam

Betty Salam a confirmat că s-a despărțit de soțul ei, Cătălin Vișănescu. Ce spune despre relația cu Iuly Neamțu

Adriana Bahmuțeanu și iubitul ei, foto Facebook

Adriana Bahmuțeanu și George Restivan și-au spus „adio”, după 1 an și 3 luni de căsnicie. Adevăratul motiv al despărțirii: „Am decis să punem punct aici relației”

Youtube / Dan Ciotoi, Podcast Damian Drăghici

Vedeta care ar fi stat în spatele decăderii trupei Generic. Dan Ciotoi face dezvăluiri uimitoare: „Eram interziși peste tot”

Captură video: YouTube/Acces Direct

Demisie șoc la Antena Stars! A plecat de la Acces Direct după 6 ani: „A fost ultima mea zi”

Captură video: YouTube/Povesti de Film, cu Mara Banica

Oana Lis, motivul neștiut pentru care nu a avut copii cu Viorel Lis: „El a insistat foarte mult. S-a pus în genunchi și m-a rugat”

Cătălin Bordea, captură video Youtube Bordea Stand Up Comedy Official

Cătălin Bordea are o nouă iubită, la un an de la divorțul de fosta soție, Livia. Cine este tânăra pe care a sărutat-o pasional în public

Captură video: Instagram/antenaplay.ro

Cristina și Andrei Rotaru s-au despărțit? Avem dovada că în urmă cu o lună singurul cuplu căsătorit de la Insula Iubirii era împreună / Foto

Cristina Demetrescu. Captură video: Pro TV

Cristina Demetrescu, horoscop pentru săptămâna 15 - 21 iulie. Zodia care va avea parte de o schimbare majoră în plan relațional

Instagram / Selly

Selly, reacție inedită la TV! Ce spune despre ultimele acuzații din partea publicului român: Am văzut persoane care au ajuns prăjite

Sursa foto: Ianis Gahi, captură TV/ PROTV

Nunta anului a atras toate privirile românilor. Cu ce au fost îmbrăcați Ianis și Elena Hagi în cea mai importantă zi din viața lor

Sursă foto: Babasha/Instagram

Babasha și-a oficializat relația! Cine este și cu ce se ocupă tânăra care i-a furat inima artistului: „Acum știu ce înseamnă cu adevărat să fii fericit şi iubit!” / Foto
pixel