Horoscop - 10 mai 2022. Previziuni pentru toate zodiile
Data publicării:
Horoscop zilnic: 10 mai 2022. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Horoscop - 10 mai 2022. Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Conștiința ta de sine crește atunci când Jupiter intră în semnul zodiacal al Berbecului, casa ta solară a identității personale. Ești înzestrat cu o șansă de a face ca lucrurile să se întâmple în viața ta. Este posibil ca provocările să apară mai des în calea ta, dar fiecare moment are un scop bine determinat și anume acela de a te crește. Trebuie să fii pregătit pentru marile binecuvântări care vin spre tine, așa că pregătește-te să fii pus la încercare.

 

Horoscop - 10 mai 2022.Taur (20 aprilie - 20 mai)

Păstrați-vă cercul de prieteni strâns și rămâneți aproape de persoanele în care știți că puteți avea încredere. Jupiter intră în semnul zodiacal al Berbecului, casa ta solară a dușmanilor ascunși. Îți poți da seama ce oameni sunt meniți să facă parte din viața ta după felul în care se comportă și nu va fi nevoie de prea mult pentru a vedea cine este bun pentru tine și cine nu.

Horoscop - 10 mai 2022. Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Este timpul să socializăm și să cunoaștem oameni noi. Jupiter intră în semnul zodiacal al Berbecului, casa ta solară a prieteniilor. Acesta este un moment minunat pentru tine să devii fluturele social pe care știi că ești menit să fii. Nu vei avea prea multe probleme în a face conexiunile potrivite și în a fi invitat în situații noi, benefice pentru tine din punct de vedere profesional.

Horoscop - 10 mai 2022. Rac (21 iunie - 22 iulie)

Devii popular și oamenii te găsesc deosebit de atrăgător datorită felului în care ești. Jupiter intră în semnul zodiacal al Berbecului, casa ta solară a carierei și a statutului social. O promovare ar putea veni în curând în calea ta sau ai putea auzi despre o oportunitate de a prelua noi responsabilități la locul de muncă, care ar putea include o mărire de salariu.

Horoscop - 10 mai 2022. Leu (23 iulie - 22 august)

Înveți și absorbi informații noi în moduri în care nu ai întotdeauna șansa să o faci. Jupiter intră în semnul zodiacal al Berbecului, casa ta solară a învățământului superior. Acesta este un moment excelent pentru a te întoarce la școală sau pentru a urma cursuri pentru subiecte pe care ești interesat să le explorezi la nivel academic.

Horoscop - 10 mai 2022. Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Lucrurile mărețe vin în calea ta, iar curiozitatea și faptul de a pune întrebări bune sunt în favoarea ta. Jupiter intră în semnul zodiacal al Berbecului, casa ta solară a resurselor comune. Dacă ai nevoie să împrumuți bani sau să aplici pentru un împrumut bancar, acesta este un moment minunat pentru a vedea pentru ce te califici și pentru a afla ce oportunități sunt disponibile pentru tine și pentru situația ta individuală.

 

Horoscop - 10 mai 2022. Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

O pasiune ar putea fi dezvăluită, Balanță. Jupiter intră în semnul zodiacal al Berbecului, casa ta solară a angajamentelor. O relație se poate transforma în ceva mai mult și totul pare să se așeze la locul lui. Acesta este un moment minunat pentru întâlniri sau pentru a vorbi despre trecerea unei relații la nivelul următor, de asemenea.

Horoscop - 10 mai 2022. Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Simțiți că sunt atât de multe de făcut și că timpul nu pare să lucreze în favoarea ta. Jupiter intră în semnul zodiacal al Berbecului, casa ta solară a îndatoririlor zilnice. Așadar, este o perioadă plină pentru tine. Este posibil să dorești să delegi ceea ce poți și să te concentrezi să faci ceea ce este oportun și urgent, acum.

Horoscop - 10 mai 2022. Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Iubirea este aici pentru tine și se manifestă în tot felul de moduri minunate. Jupiter intră în semnul zodiacal al Berbecului, casa ta solară a romantismului. Este o perioadă minunată pentru întâlniri, pentru a-i cunoaște pe alții și chiar pentru a flirta. Aveți mentalitatea și atitudinea potrivită; și, vibrația dvs. este perfectă pentru dragoste și chiar pentru o aventură scurtă, dacă vă doriți una.

Horoscop - 10 mai 2022. Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Intrați într-o perioadă de fertilitate crescută. Jupiter intră în semnul zodiacal al Berbecului, casa ta solară a căminului și a familiei. Acesta poate fi un moment excelent pentru a vă extinde familia prin adopție, planificând să aveți un copil sau implicându-vă cu cineva care are copii și de care sunteți interesat din punct de vedere sentimental.

Horoscop - 10 mai 2022. Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Ai multe de spus? Acesta poate fi un moment fructuos pentru a vă scrie gândurile. Jupiter intră în semnul zodiacal al Berbecului, casa ta solară a comunicării. De la construirea unui site web la elaborarea unei prezentări importante, cuvintele pot curge. Îți este mai ușor să pui cap la cap informații și să le prezinți celorlalți.

Horoscop - 10 mai 2022. Pești (19 februarie - 20 martie)

Este timpul să munciți pentru că răsplata pe care o veți avea în viitor va fi mare. Jupiter intră în semnul zodiacal al Berbecului, casa ta solară a banilor. Acesta poate fi un moment în care poți economisi mult dacă ești înțelept cu cheltuielile tale. Există un risc în pierdere dacă cheltuiești prea mult, de asemenea, așa că gândește-te la viitor și păstrează-ți finanțele în ordine.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului: 10 mai  astre  horoscop  zodii 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

Chef Ștefan Popescu, Instagram/ pexels.com

Câte minute se fierb, de fapt, ouăle de Paște și ce trebuie să faci ca să nu se crape coaja. Secretele lui chef Ștefan Popescu de la Chefi la Cuțite

FOTO FACEBOOK Chuando Tan

Secretul bărbatului care are 60 de ani, dar arată de 20! Ce mănâncă omul care nu suportă procedurile cu botox

prof. dr. Irinel Popescu

Prof. Dr. Irinel Popescu, avertisment privind un medicament extrem de popular printre români: Dă o boală gravă

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”


Cele mai PERICULOASE alimente care cresc riscul de SUFOCARE

Sufocarea la bebeluși și copii este foarte periculoasă....



pixel