Horoscop 12 - 18 august 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de reușite în tot ce va face
Data publicării:
Horoscop săptămânal, cu Mihai Voropchievici. Celebrul numerolog vine cu principalele previziuni pentru perioada 12 - 18 august 2024.

Mihai Voropchievici a făcut noi previziuni zodiacale pentru săptămâna care urmează, în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse”.

Berbec

Este o săptămână în care au nevoie de retragere, să stea ei cu ei, în liniște, în singurătate. Se pot apropia de nişte persoane mai în vârstă. Urmează să primească şi o recompensă la care renunţaseră de mult. Trebuie să încerce să elimine timiditatea și să intre în dialog cu cei din jur. O relație durabilă implică așteptare 

Taur

Au cea mai excelentă carte. Simbolizează reuşita. Orice ar face vor reuşi, iar reuşita va fi una excepţională. Au parte în dragoste de adorație, de o întâlnire superbă. Va fi o săptămână plină de fericire și recompense. Vor fi norocoși!

Gemeni

Schimbări rentabile sau întoarcerea unei persoane pe care nu au mai văzut-o de multă vreme le va aduce bucurie. Sentimentele lor sunt pozitive și au influxuri benefice. Sunt obligați să facă primul pas în relație. Să aibă grijă, prietenii pot juca un rol important în evoluția relației.

Rac

Are un bulgăre de foc. Racii dau dovadă de rapiditate în tot ce fac. Au o schimbare de situaţie benefică şi vor avea parte de ceva deplasări spre finalul săptămânii. Șansa este de partea lor!

Te-ar putea interesa și: Top 3 cele mai geloase zodii. Mihai Voropchievici: „Evitați să le dați motive. Pot izbucni rapid”

Leu

Au o carte excelentă. Fericire şi reuşite. Se vor afirma, le vor fi recunoscute meritele. Clarifică o situația ambiguă şi dau dovadă de multă vitalitate. Se vede marea dragoste la orizont!

Fecioară

Fecioara are o carte neutră. Importanţa comunicării este binevenită. Au mult de scris şi mult de vorbit. Pot fi şi unele deplasări sau o reuniune de familie. Au o atracție intelectuală pentru o persoană din apropierea lor. Dialogul va juca un rol important.

Balanţă

Balanţele au o săptămână în care sunt visătoare, se scufundă în amintiri, sunt pasive. Au o mare receptivitate şi multe emoţii. Le apasă emoțiile puternice. Vor da dovadă de indecizie, de pasivitate.

Scorpion

Scorpionii au luat-o pe malul râului. Este o carte negativă. Iluziile nu sunt benefice. Poate apărea o trădare care îi va face să fie prizonierii unor situații de moment. Dacă au o persoană toxică în jur trebuie să o părăsească. Vor reuși să treacă de o deziluzie care le-o provoacă această persoană.

Te-ar putea interesa și: Camelia Pătrășcanu, horoscop pentru perioada 15 - 24 august. Previziuni pentru toate zodiile

Săgetător

O săptămână de renaştere şi libertate din toate punctele de vedere. Se aşteaptă la întoarcerea cuiva drag. Poate apărea o întâlnire neprevăzută și poate isca o iubire fulgerătoare. Primesc vești și noutăți. O săptămână încărcată pentru ei!

Capricorn

Carte foarte bună pentru ei. O protecţie foarte puternică din partea unei personalităţi. Vor primi şi sfaturi, iar protecţia este de la distanţă. Trebuie să fie încrezători. Sunt pe calea cea bună. Se întrevede o alianță serioasă pentru cei necăsătoriți.

Vărsător

Vor să se joace cu timpul. Au o carte instabilă. O zi bună, o zi rea. Sentimentele lor sunt de posesivitate, duritate pentru o persoană pe care nu o simpatizează pentru că încearcă să facă manevre pe bani. Au parte de o întâlnire pasională!

Peşti

Au parte de o săptămână în care trebuie să facă o alegere, dar sunt bântuiți de ezitare, îndoială, dualitate, neliniște și rivalitate cu o persoană. Trebuie să se gândească bine înainte de a acţiona. Vor avea o întâlnire cu prietenii și combat o rivalitate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Horoscop



sursa foto: Ozana Barabancea, Facebook

Ozana Barabancea, despre excluderea din juriul „Te Cunosc de Undeva”: „Niciodată nu mi s-a dat o explicație”

Sursă foto: Antena 1

Dany Boy a făcut-o cu ouă și cu oțet pe Mădălina Maricuț, fosta ispită de la Insula Iubirii. A spus public adevăratul motiv al despărțirii

Captură video: Antena Stars. Sursă foto: Facebook/Larisa Uță

Larisa Uță, fosta soție a lui Alin Oprea, îl atacă pe Capatos! Prezentatorul TV i-a dat replica în direct la TV: „D-aia te-ai dus la Bursucu”

Captură video: Pro TV. Captură video: Facebook/Poftiți pe la noi

Cătălin Cazacu nu s-a putut abține și a spus public ce crede despre Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu: „Na, pot să se supere pe mine”

Mihai Voropchievici, captură video Antena 3

Horoscop 16 - 22 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de o săptămână excelentă

Sursă foto: Captură video „un PODCAST misto By Bursucu'”

Larisa Uță, mărturisiri cutremurătoare despre căsnicia cu Alin Oprea: „A fost și este alcoolic”

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Cornel de la Insula Iubirii nu s-a potolit nici după plecarea din emisiune, deși știa că Iustina e însărcinată. Ispita Loredana aruncă bomba

Captură video: Antena Stars. Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Alin Oprea tună și fulgeră, după ce Larisa Uță a mărturisit că nu i-a fost infidelă. A spus în direct la TV cu cine l-ar fi înșelat, de fapt, fosta soție: „Au fost trei bărbați diferiți”

Captură video: Pro TV

Cătălin Cazacu, declarații neașteptate despre Lora în direct la TV. S-a dat de gol: „Stai, iartă-mă. Dăm înapoi”

Sursă foto: Captură foto Facebook Larisa Uță

Ce avere au de împărțit Alin Oprea și Larisa Uță. Femeia a dat cărțile pe față

Captură video: YouTube/Kanal D Romania. Sursă foto: Instagram

Ozana Barabancea îi dă replica Iuliei Albu, după criticile aduse. Creatoarea de modă a desființat-o: „Este o catastrofă umblătoare din punct de vedere vestimentar”

Sursă foto: Instagram Alin Oprea/Podcast „ un PODCAST mișto By Bursucu'”

Alin Oprea, replică tăioasă după declarațiile fostei soții. Artistul a desființat-o: „Femeia asta a fost blestemul vieții mele”




pixel