Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care are parte de o realizare financiară importantă
Data publicării:
Horoscop săptămânal, cu Mihai Voropchievici. Celebrul numerolog vine cu principalele previziuni pentru perioada 13 - 19 mai 2024.

Mihai Voropchievici a făcut noi previziuni zodiacale pentru săptămâna care urmează, în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse”.

 

Berbec

Renaști, sens benefic al tuturor lucrurilor din jurul tău. Dorință de libertate, te poți salva dintr-o situație dificilă, cineva drag vouă se poate întoarce. 

Taur

Sunteți stăpâni pe situație, aveți parte într-o călătorie de o descoperire pasională, veți înainte cu siguranță pentru că aveți succes, reușită, care se vor face vizibile și la locul de muncă. Poți semna un contract benefic.

Gemeni

Orice întreprinzi se întâmplă să aibă reușită, o reușită excepțională și un deznodământ fericit al unei situații.

Rac

O schimbare de situație benefică, se anunță deplasări, întâlniri, iar șansa este de partea voastră.

Leu

Dominați situația, aveți o energie bine canalizată și în tot de întreprindeți aveți reușite, datorită forței de atracție fizică și magnetică pe care o emanați în săptămâna care urmează. 

Fecioară

Veți cunoaște un tânăr, o să vă lansați într-o nouă legătură și, dacă vi-o doriți cu adevărat, relația voastră se va relansa, dar evitați pasivitatea.

Balanță

Începutul unei noi acțiuni, o activitate profesională nouă va aduce reușită, dar și o realizare financiară importantă. 

Scorpion

Importanța comunicării și al schimbului de idei, o scrisoare, un telefon, un mail, un sms, o deplasare, toate vor conduce în final la o reuniune de familie. O atracție mai mult intelectuală decât fizică vă pune pe gânduri. Trebuie să vorbiți, deoarece dialogul are un rol important în noua relație.

Săgetător

Are o protecție foarte puternică, că e divinitatea, o persoană cu o influență extraordinară, totul vă determină să fiți încrezători, pentru că sunteți pe calea cea bună.

Capricorn

Înainte de a face o alegere, privești lucrurile cu dualitate, neliniște, chiar și cu rivalitate față de cei din jur, care nu-ți acceptă ideile, așa că trebuie să reflectați, înainte de a acționa.

Vărsător

Îții continui zborul către prietenie, sentimente pozitive. Vin o mulțime de schimbări rentabile și datorită unei persoane dragi, relațiile amicale le priviți cu multă dragoste și interes. Prietenii vor juca un rol important în evoluția unei relații viitoare.

Pești

Fericire și reușită, vă afirmați, vă sunt recunoscute drepturile, succes în artă și creativitate în general. În dragoste, pentru cei fără obligații, apare la orizont jumătatea sufletului tău. Vei avea parte de o întâlnire sentimentală în curând. 

Citește și: Mihai Voropchievici, zodiile care trec rapid peste o despărţire. O pot lua oricând de la început fără să sufere

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Horoscop


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Acces Direct

Demisie șoc la Antena Stars! A plecat de la Acces Direct după 6 ani: „A fost ultima mea zi”

Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Suma uriașă pierdută de Cristina Bâtlan în urma afacerii pe care a avut-o cu Cătălin Botezatu. În ce relații a rămas femeia de afaceri cu celebrul designer

Andrei Nae

O studentă rupe tăcerea în cazul lui Andrei Nae, cunoscut drept „profesorul în fustă”

Captură video: Pro TV

Ioana Gingină a vrut să știe toată lumea de ce nu-l suportă pe Cristi Mitrea. Actrița nu s-a abținut: „Am văzut eu niște lucruri”

Andrei Nae

Ați văzut profesorul în fustă de la Universitatea din București? Adevărul despre fotografia publicată de Mara Bănică

Agerpres

Știrea zilei e despre Carmen Brumă. NIMENI din presă n-a scris despre asta! Cu lacrimi în ochi, a făcut marele anunț: E o nouă etapă în viața mea

Insula iubirii

Radu Vâlcan anunță ce cuplu părăseşte Insula Iubirii: Cum plecaţi, împreună sau separat?

Dana Budeanu/ captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU

Dana Budeanu, reacție în cazul profesorului în fustă

 pexels-max-fischer-5212362

Universitatea din București, decizie după ce un profesor a apărut în fustă

Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Gabi Bădălău s-a dat de gol! Spunea că nu a înșelat-o niciodată pe Bianca Drăgușanu, dar acum a recunoscut tot fără menajamente

Andrei Nae

Profesor, după ce Andrei Nae a purtat o fustă: Aș vrea să evit să îl elogiez...

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Horoscop 22 - 28 iulie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de reușite în tot ce face




pixel