Horoscop 13 - 19 mai 2024, cu Daniela Simulescu. Zodia care are parte de o săptămână perfectă
Data publicării:
Daniela Simulescu a dezvăluit ce le așteaptă pe zodii în săptămâna care vine. 

 

Berbec

Este o săptămână în care îți va fi mintea doar la bani. Trebuie să fii optimist și să vezi banii la adevărata lor valoare. Unii dintre voi s-ar putea să aveți vești bune financiare, să negociați ceva, să fie vorba despre o primă sau voi să reușiți să strângeți bani. Va apărea și instabilitate financiară și unele cheltuieli vor fi făcute din răsfăț. Cert este că există o posesivitate mare mai ales în cadrul cuplului și trebuie să aveți grijă cum o manifestați. Cei care nu au cont de economii, e cazul să vă gândiți la asta.

Taur

Trebuie să vă puneți la punct mai multe aspecte ale vieții, cel fizic mai întâi. Apoi trebuie să mai aveți grijă la sănătate, pentru că poate apărea vulnerabilitate, un dezechilibru. Stresul este mare și voi ați vrea să faceți multe lucruri, vreți să primiți atenție, validare. Dacă ați așteptat un moment pentru un proiect, să vă căutați un nou loc de muncă, săptămâna aceasta este potrivită, puteți începe să lucrați în acest sens.

Gemeni

Aici trebuie să fim puțin mai rezervați. Nu trebuie să fiți precum gâsca, să faceți zgomot din nimic. Aveți nevoie de multă odihnă, relaxare, somn, pe care nu l-aș neglija. S-ar putea să nu aveți limite și să simțiți că sunteți copleșiți și deveniți victime. E o perioadă pregătitoare, va răsări soarele pe strada voastră, dar trebuie să nu forțați nimic și să aveți grijă de sănătate.

Rac

Aveți nevoie să vă deschideți și altor oameni, nu doar familiei, trebuie să ieșiți din cuib. Când faci un fel de terapie de grup, o să fie foarte ajutător, pentru că vei afla că și alții au probleme. Trebuie să fiți vulnerabili și să obțineți o liniște referitoare la viitorul apropiat. E un moment bun pentru planuri. 

Leu

În viață, ca să câștigi trebuie și să pierzi, nu le poți avea pe toate. Pe moment, ești atașat de niște lucruri, îți este foarte greu să renunți la lucruri. Aveți atât de multe șanse și instabilitate profesional, încât o să vă speriați. Perioada o să vă aducă ceva bun, poate e momentul să ieșiți în față, să vă schimbați atitudinea, să vă schimbați locul de muncă.

Fecioară

Aveți mare nevoie de studiu, progres, evoluție, dezvoltare. E momentul să călătoriți, puteți învăța lucruri de aici, veți nevoi să explorați, nu trebuie să vă puneți limite în această săptămână. Nu încercați să căutai obstacole, nu vă faceți viața mai grea decât este, încercați să călătoriți măcar cu gândul, ori la propriu, e o perioadă bună și pentru spiritualitate. 

Balanță

Ai parte de multă instabilitate pe plan financiar, chiar dacă abia simțiți că v-ați așezat. Nici partenerul nu o duce atât de bine și vin și mici discuții, contradicții, vă victimizai pe rând, e o competiție frecventă cu partenerul, care e destul de dăunătoare. Vă certați și cu oamenii de la serviciu, din anturaj, iar această nerăbdare o să vă coste serios, o să dăuneze buzunarelor, energiei, Trebuie să încercați să minimizați orice risc. 

Scorpion

Trebuie să fii cât mai prezent în relația pe care o ai. E nevoie de comunicare, te enervezi că nu poți împinge propriile concepte, idei către partener, dar totul începe de la comunicare. Voi vreți controlul absolut, dar nu o să-l aveți în această săptămână, iar asta creează obsesie. Libertatea personală a celuilalt este și ea importantă, iar suspiciunile nu au rost, dacă nu ai argumente clare. 

Săgetător

Nu aveți timp nici să respirați, dar trebuie să aveți grijă la sănătatea voastră, dar și a celor din jur. E foarte bun optimismul, doar că s-ar putea să vă păcăliți, nu exagerați cu sportul, cu problemele alimentare și cei care au animăluțe s-ar putea să aibă stres. Mai mult somn în această săptămână.

Capricorn

Săptămâna e atât de frumoasă. Trebuie să lucrați la stima de sine, să spuneți „sunt de ajuns”, să găsiți acei oameni care vă iubesc pentru ceea ce sunteți. E bine să evoluezi, dar nu pentru oamenii care nu te validează și nu-ți recunosc meritele. Cei care aveți copii, apar multe evenimente legate de ei. Dacă aveți copii mici, programați-vă anumite activități alături de ei.

Vărsător

E o perioadă nemaipomenită pentru a vă reamenaja spațiul, casa. Activitățile pe care le faceți cu partenerul pentru bunăstarea casei, o să vă facă inima să vibreze. E o săptămâna bună pentru cei care și-ar dori să-și cumpere o casă. Foarte multe activități legate de familie.

Pești

Este vorba de schimbare, înseamnă că vă îmbrăcați altfel, că vreți să vă mutați, să vă schimbați locul de muncă, găsiți ideea cea mai potrivită și ocupați-vă de ea. Sunt oportunități, dar trebuie să le canalizați. Săptămâna aceasta trebuie să vă hotărâți ce vreți.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Horoscop


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Acces Direct

Demisie șoc la Antena Stars! A plecat de la Acces Direct după 6 ani: „A fost ultima mea zi”

Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Suma uriașă pierdută de Cristina Bâtlan în urma afacerii pe care a avut-o cu Cătălin Botezatu. În ce relații a rămas femeia de afaceri cu celebrul designer

Andrei Nae

O studentă rupe tăcerea în cazul lui Andrei Nae, cunoscut drept „profesorul în fustă”

Captură video: Pro TV

Ioana Gingină a vrut să știe toată lumea de ce nu-l suportă pe Cristi Mitrea. Actrița nu s-a abținut: „Am văzut eu niște lucruri”

Andrei Nae

Ați văzut profesorul în fustă de la Universitatea din București? Adevărul despre fotografia publicată de Mara Bănică

Agerpres

Știrea zilei e despre Carmen Brumă. NIMENI din presă n-a scris despre asta! Cu lacrimi în ochi, a făcut marele anunț: E o nouă etapă în viața mea

Insula iubirii

Radu Vâlcan anunță ce cuplu părăseşte Insula Iubirii: Cum plecaţi, împreună sau separat?

Dana Budeanu/ captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU

Dana Budeanu, reacție în cazul profesorului în fustă

 pexels-max-fischer-5212362

Universitatea din București, decizie după ce un profesor a apărut în fustă

Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Gabi Bădălău s-a dat de gol! Spunea că nu a înșelat-o niciodată pe Bianca Drăgușanu, dar acum a recunoscut tot fără menajamente

Andrei Nae

Profesor, după ce Andrei Nae a purtat o fustă: Aș vrea să evit să îl elogiez...

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Horoscop 22 - 28 iulie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de reușite în tot ce face




pixel