Horoscop - 13 mai 2022. Previziuni pentru toate zodiile
Data actualizării:
Data publicării:
Horoscop zilnic: 13 mai 2022. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Horoscop - 13 mai 2022. Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Carieră: La locul de muncă, apar probleme neașteptate. Berbecul este predispus să facă greșeli prostești doar din cauza deciziilor pripite. Rapiditatea nu este întotdeauna un lucru bun, dimpotrivă, poate avea consecințe grave.

Dragoste: Ghinion în dragoste. Sentimentul de dezamăgire îl copleșește atunci când își dă seama că cealaltă parte nu este demnă de sentimentele sale de lungă durată. Cu toate acestea, totul s-a întâmplat deja, nu are rost să regreți, ci să privești lucrurile cu mai multă blândețe.

Sănătate: Sănătatea prezintă unele semne de instabilitate datorită unui dezechilibru între timpul de muncă și timpul pentru tine.

 

Horoscop - 13 mai 2022.Taur (20 aprilie - 20 mai)

Carieră: Progresul muncii a făcut salturi semnificative. Îți arăți inteligența și istețimea rapidă în sarcinile încredințate. Ideea îndrăzneață dată nu numai că este lăudată de superiori, dar poate fi aplicată imediat la locul de muncă actual.

Dragoste: Aspectul afectiv pare să aibă un pic de anxietate.  Taurul manifestă clar disconfort, nemulțumire atunci când vede că jumătatea sa nu păstrează nicio distanță de siguranță față de persoanele de sex opus. S-ar putea, de asemenea, să vă complicați lucrurile pentru a avea astfel de sentimente.

Sănătate: Dacă vei continua să fii subiectiv în fața unor semne de schimbări anormale în corpul tău, tu vei fi cel care va suporta direct consecințele grele.

 

Horoscop - 13 mai 2022. Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Carieră: Progresul în carieră dă semne de scădere. Planurile nu numai că nu sunt finalizate la timp, dar fac ca această constelație să petreacă mult timp ocupându-se de probleme. Există multe persoane de încredere în jur, nu ezitați să cereți ajutor.

Dragoste: Relația sentimentală dă semne de dispariție. Horoscopul îi sfătuiește pe acești oameni să învețe să asculte și, în același timp, să-și coboare orgoliul pentru a se împăca bine cu cealaltă jumătate. 

Sănătate: Dureri la articulații, umeri și spate din cauza șederii prea mult timp într-un singur loc.

Horoscop - 13 mai 2022. Rac (21 iunie - 22 iulie)

Carieră: Progresia în carieră este ușoară. Ideile noi au primit curând sprijin din partea colegilor, recunoaștere din partea superiorilor. Dacă profitați bine de oportunitățile imediate, promovarea este doar o chestiune de timp.

Dragoste: O poveste de dragoste trece printr-o serie de emoții sublime. Aceasta este perioada în care dragostea devine pasională și intensă. Oricât de atașat ați fi, nu uitați să acordați celeilalte persoane o anumită intimitate, dar nu fiți prea autoritar.

Sănătate: Vremea fluctuantă poate provoca boli de sezon, în special probleme de piele.

Horoscop - 13 mai 2022. Leu (23 iulie - 22 august)

Carieră: Munca pare să se confrunte în continuare cu obstacole. Leul poate oferi mai multe modalități de a rezolva problemele restante. Dar se pare că metoda dvs. este departe de direcția companiei, așa că încă nu este apreciată.

Dragoste: Procesul emoțional se menține la un nivel stabil. Iubirea cuplului este armonioasă, completă și nu întâmpină perturbări pe parcursul zilei. Încercați să petreceți mult timp vorbind, ascultând, astfel încât să nu se creeze niciun decalaj.

Sănătate: Starea organismului nu este îngrijorătoare datorită menținerii unui stil de viață bun și a unui regim alimentar științific.

Horoscop - 13 mai 2022. Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Carieră:  Fecioara este aproape dezorientată în privința drumului care o așteaptă și nu știe ce să facă acum pentru a-și îmbunătăți eficiența la locul de muncă. Din fericire, grație unei gestionări financiare inteligente, puteți păstra totuși un bun echilibru.

Dragoste: Poveștile de dragoste sunt predispuse la turbulențe. Orice cuvânt necugetat acum poate crea o ceartă aprigă. În loc să vrea doar să câștige și să piardă încetul cu încetul, horoscopul  sfătuiește cuplurile să își acorde reciproc spațiu pentru a privi înapoi la tot ce a trecut.

Sănătate: Sănătatea generală este stabilă, cu excepția unor mici dureri la nivelul articulațiilor.

Horoscop - 13 mai 2022. Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Carieră: Progresul muncii este în pericol de stagnare, chiar de scădere. Problemele neașteptate care apar constant vă fac să cădeți cu ușurință într-o stare de confuzie și dezorientare. Dacă vei continua să fii într-o stare de teamă, de îngrijorare că vei pierde, fără să te gândești la o soluție, lucrurile tot nu se vor schimba.

Dragoste: Povestea de dragoste dă semne de culoare slabă. Balanța este prea ocupată cu un volum mare de muncă în timpul zilei, așa că nu prea mai are timp pentru partenerul său. Nimeni nu vrea să iubească pentru totdeauna o persoană care prețuiește munca mai mult decât dragostea de familie.

Sănătate: Oboseala ochilor, durerile de cap sunt simptome care apar în urma utilizării dispozitivelor electronice pentru o perioadă lungă de timp.

Horoscop - 13 mai 2022. Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Carieră: Programul de lucru continuă să evolueze fără probleme. Scorpionul își arată clar caracterul independent, curajul în planurile actuale. Acest semn acceptă să fie mai ocupat decât atunci când cineva se oferă să vă ajute.

Dragoste: Nu există nimic mai bun decât dragostea. Se pare că sunteți încă superficial, indiferent și nu vă luați în serios sentimentele. Cu cât acest semn zodiacal se îndrăgostește mai ușor de cineva, cu atât se va plictisi mai repede.

Sănătate: Statul prea mult timp în fața ecranului de calculator, folosirea regulată a telefonului va provoca multe pericole pentru sănătatea mintală.

Horoscop - 13 mai 2022. Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Carieră: Lucrarea promite să aibă progrese semnificative în noua zi. Domnii par să aducă acestei constelații vești bune neașteptate legate de calea faimei și a averii. Aveți ocazia să vă demonstrați abilitățile, câștigând astfel încrederea superiorilor.

Dragoste: Povestea de dragoste este de asemenea vizibilă. Celibatarii au bătăi de cap pentru că sunt atât de mulți sateliți în jur, încât nu știu pe cine să aleagă. 

Sănătate: Evitați să fiți subiectivi în fața unor mici modificări ale corpului care refuză să meargă la medic.

Horoscop - 13 mai 2022. Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Carieră: Există multe dificultăți în procesul de avansare în carieră. Această constelație este ușor de manifestat tensiune și pesimism atunci când apar situații incomode. Evitarea nu este calea, învățați să vă adaptați la ele și găsiți cu calm o soluție eficientă.

Dragoste: Relațiile afective creează multă tristețe. Capricornul celibatar este în mod clar disperat să găsească un partener, dar când apare cineva, vrea să îl evite. Sfătuiește această constelație să fie mai realistă dacă nu vrei să rămâi singur pentru totdeauna.

Sănătate: Dacă organismul nu se simte bine, atunci odihniți-vă imediat, nu încercați să îl forțați să facă ceva.

Horoscop - 13 mai 2022. Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Carieră: Progresul în muncă este ușor. Inteligența, vioiciunea și previziunea vă facilitează îndeplinirea cu succes a sarcinilor încredințate. Cu toate acestea, nu fiți prea arogant sau sarcastic față de cei care au ghinionul de a cădea în circumstanțe dificile.

Dragoste: Relațiile amoroase sunt predispuse la conflicte. Vărsătorul este ușor de provocat de cuvintele de reproș și de denigrare din partea celeilalte jumătăți. Cuplurile pot cădea astăzi într-un "război".

Sănătate: Ușor amețit dacă există o schimbare bruscă a vremii sau a mediului.

Horoscop - 13 mai 2022. Pești (19 februarie - 20 martie)

Carieră: Meseria prezintă multe obstacole și probleme. Peștii nu reușesc să mențină "focul" în funcțiune și nici nu contează să persiste în sarcinile încredințate. Și totuși, aspectul financiar dă semne de declin, ceea ce vă face să fiți și mai deprimat.

Dragoste: Dragostea conține multă tristețe. Tristețea este din ce în ce mai mare, credința pentru dragostea mea nu mai este la fel de deplină ca înainte. Dar, în cele din urmă, acesta este și condimentul necesar pentru a face dragostea mai completă.

Sănătate: Sfătuiți această constelație să limiteze statul treaz până târziu pentru a-și îmbunătăți pielea și spiritul.


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului: 13 mai  astre  horoscop  zodii 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video



pixel