Horoscop 14 - 20 august 2023. Cea mai norocoasă zi a săptămânii pentru fiecare zodie/ascendent
Data actualizării:
Data publicării:
Cea mai norocoasă zi a săptămânii pentru fiecare semn zodiacal.

 

Iată ce le așteaptă pe zodii în săptămâna  14 - 20 august 2023:

 

Berbec  
(21 martie - 19 aprilie)  


Cea mai norocoasă zi a săptămânii: Miercuri, 16 august 2023 

Luna Nouă în Leu îți activează zona de reflecție și concentrare, deoarece ai fost îndrumat să îți prioritizezi fericirea cu mai multă determinare. Fericirea nu este un produs secundar al alegerilor tale, ci ar trebui să te stimuleze să le faci pe cele care nu vor face decât să o susțină. Acest lucru se întoarce la ceea ce este un da definitiv, față de unul care este un nu. Cu cât te poți acomoda mai mult cu acest proces și poți fi mai exigent, cu atât mai mare va fi fluxul de abundență în viața ta.  

Învață să recunoști că sentimentele tale sunt conectate în mod complicat cu calea ta divină. Atunci când te poți îndrepta spre ceea ce este de cel mai semnificativ beneficiu și îți aduce bucuria și norocul pe care le cauți, îți dai seama că puterea de a crea viața pe care ți-o dorești a fost întotdeauna a ta.  

 


Taur 
(20 aprilie - 20 mai) 

Cea mai norocoasă zi a săptămânii: Miercuri, 16 august 2023 

Este timpul să te concentrezi exclusiv pe ceea ce îți dorești, nu pe ceea ce nu îți dorești. Atunci când te concentrezi pe promovarea unei energii de împlinire, îți ridici vibrația pentru a atrage și mai mult. Luna Nouă în Leu îți pune în evidență sectorul casei și al familiei, ajutându-te să vezi abundența în vindecarea ta și în conexiunile care te înconjoară. Următorul lucru important nu trebuie să fie întotdeauna ceva nou, ci mai degrabă să fii capabil să vezi o situație anterioară printr-o nouă lentilă.  

Concentrează-te pe recunoștința ta în săptămâna de dinaintea datei de 14 - 20 august 2023. Pe măsură ce simți că te poți acorda mai profund la sursă, te vei simți ghidat să ai mai multă încredere în intuiția ta. Ai încredere că știi ce este mai bine pentru tine, ceea ce înseamnă că știi că alegerile tale nu vor face decât să susțină un aflux de noroc.  

 

Gemeni  
(21 mai - 20 iunie) 

Cea mai norocoasă zi a săptămânii: Miercuri, 16 august 2023 

Temele de comunicare sunt accentuate, deoarece energia Leului activează această parte a vieții tale. În timp ce Venus retrograd și Juno aduc reflecție și angajamentul de a face lucrurile diferit, Luna Nouă îți oferă o șansă frumoasă de a repara trecutul și de a te elibera cu adevărat pentru a-ți urmări visele. Eforturile de scriere sunt foarte favorizate în această parte a hărții tale, deoarece ești încurajat să vezi expresia de sine pentru a-ți crea viața dorită.  


Vă rugăm să vă concentrați asupra cuvintelor pe care le spuneți, deoarece acestea sfârșesc cu adevărat prin a crea viața pe care o trăiți. Asigură-te că ești sincer și că practici vulnerabilitatea emoțională, deoarece universul nu cere nimic altceva decât întregul adevăr pentru a te ajuta să îți manifești cele mai profunde dorințe. Odată ce o faci, devii o forță de neoprit.  

 

Rac
(21 iunie - 22 iulie) 

Cea mai norocoasă zi a săptămânii: Miercuri, 16 august 2023 

Luna Nouă în Leu îți activează sectorul finanțelor și al respectului de sine, o zonă a vieții tale care a avut parte de multă acțiune în ultima vreme, mai ales că Venus Retrograd, Soarele și Juno, toți aici, încearcă să te ajute să faci upgrade la o versiune mai nouă și mai bună a ta. Oricât de mult ar putea fi uneori plictisitoare această muncă, aici se găsește aur, deoarece atunci când îți transformi modul în care te vezi pe tine însuți, poți schimba și fiecare fațetă a vieții tale.  


Profită de această ocazie pentru a lăsa cu adevărat în urmă orice sentimente sau credințe care nu fac decât să te priveze de puterea ta divină. Întoarce-te la tine însuți, iar valoarea ta interioară strălucește puternic, ajutându-te să atragi tot ceea ce îți dorești. Cu cât mai mult poți intra pe deplin în puterea ta în această perioadă, cu atât mai mult noroc și abundență vei continua să creezi.  

 


Leu
(23 iulie - 22 august) 

Cea mai norocoasă zi a săptămânii: Miercuri, 16 august 2023 

Luna Nouă anuală promite să te ajute să dai startul unui nou început de a trăi viața ca fiind autentică fără scuze. Te-ai concentrat în ultima vreme pe revizuirea modului în care te prezinți pentru tine și pentru viață în general, înțelegând că, deși este normal să încerci să fii ceea ce crezi că ai nevoie pentru a găsi succesul, de asemenea, nu trebuie să fii nimic altceva decât tu însuți pentru a atrage ceea ce îți este destinat în mod divin.  


Uneori, cea mai influentă cale de creștere este cea care te duce acasă, la adevăratul tău sine. Săptămâna aceasta promite să fie nu doar un răgaz față de reflecțiile recente, ci va servi și ca o confirmare că ești pe drumul cel bun. Atunci când realizezi că ești exact așa cum trebuie să fii, îți permiți și tu să te prezinți radiant în fața vieții, iar atunci când o faci, nu există nimic și nimeni care să poată rezista farmecelor tale autentice.  

 


Fecioară  
(23 august - 22 septembrie) 

Cea mai norocoasă zi a săptămânii: Marți, 15 august 2023 


Asteroidul Juno guvernează angajamentul și, pe măsură ce se deplasează în Leu, evidențiind sectorul tău al viselor și al intuiției, ești ghidat să îți îmbrățișezi pe deplin latura mai spirituală. Ca semn de pământ, a trebuit să înveți de timpuriu că simțul practic duce la stabilitate și succes. Cu toate acestea, ești un individ dinamic, capabil să împletească lumi pentru a-ți crea destinul. Apleacă-te spre latura ta mai spirituală și intuitivă, pentru că, pe măsură ce o faci, vei vedea că gândurile pe care le-ai avut nu sunt doar întâmplătoare, ci divinul îți vorbește lucrând prin tine.  

Juno te ajută să te angajezi mai deplin în tot ceea ce atinge, iar în acest domeniu al vieții tale, este vorba despre a crede în tine. Chiar dacă este vorba de acele aspecte ale vieții, cum ar fi intuiția, care vor fi lipsite de orice explicație logică. Atunci când te angajezi să ai încredere în tine și în sentimentele tale, deblochezi cheia către viața la care ai visat.  


Balanță  
(23 septembrie - 22 octombrie) 


Cea mai norocoasă zi a săptămânii: Marți, 15 august 2023 

Energia Leului te ajută să activezi o determinare mai incredibilă de a-ți urmări obiectivele și visele pentru viitor. Pe măsură ce Juno intră în această zonă a vieții tale, alături de Luna Nouă în Leu, este timpul să profiți pe deplin de un nou început și să investești în el. Concentrează-te pe modul în care îți poți arăta că crezi în visele tale, validându-ți dorințele și văzându-ți gândurile ca fiind ghidate în mod divin de univers. Atunci când te angajezi să îți atingi obiectivele pentru viitor, pășești și tu într-un nou nivel de viață, pe măsură ce atragi fără efort ceea ce ți se cuvine.  

Juno conține promisiuni de abundență și împlinire. Trebuie doar să te asiguri că îți urmezi propria inimă și nu sfaturile altora. Acest lucru poate părea contraproductiv, deoarece aveți tendința de a lua calea celei mai mici rezistențe pentru a păstra pacea în viața voastră. Cu toate acestea, vei descoperi că uneori trebuie să răstorni echilibrul de moment pentru a crea viața la care visezi pe termen lung. Nu vă fie teamă să faceți câteva valuri dacă asta înseamnă că în sfârșit vă îndreptați în direcția corectă.  

 


Scorpion  
(23 octombrie - 21 noiembrie) 

Cea mai norocoasă zi a săptămânii: Marți, 15 august 2023 

Toată această energie a Leului te ajută să te concentrezi asupra modului în care vrei să îți petreci viața și asupra contribuției tale la lume. Pe măsură ce ai reflectat, este posibil să îți dai seama că trebuie să acorzi mai mult timp viselor tale și nu doar vieții tale profesionale. Oricât de ușor ar fi să găsești succesul în carieră, ai nevoie de mai multă energie pentru a simți că lucrezi pentru scopul tău divin - și, desigur, pentru a te bucura de ceea ce faci.  

Asteroidul Juno intră în Leu chiar înainte de Luna Nouă în același semn de foc, ajutând la inițierea unei perioade de dedicare pentru sufletul tău și pentru ceea ce știi că meriți. Pe măsură ce o face, îți va fi mai ușor să discerni ce alegeri se aliniază cu sufletul tău și cele care te vor ajuta să avansezi în ceea ce contează. Având încredere în această încredere nou descoperită, norocul va fi într-adevăr de partea ta.  

 


Săgetător  
(22 noiembrie - 21 decembrie) 

Cea mai norocoasă zi a săptămânii: Marți, 15 august 2023 

Nu este suficient să ai o idee. Trebuie, de asemenea, să te afli la locul potrivit pentru a planifica temeinic și a executa o cale spre succesul tău. Energia Leului din ultima vreme a luminat sectorul tău de noroc și abundență, ajutându-te să reflectezi asupra deciziilor din trecut, datorită lui Venus Retrograd aici și cum să profiți de un nou început și să te angajezi cu o dedicare de neclintit față de visele tale.  


Luna Nouă în Leu îți poate aduce acel nou început, dar Juno se va asigura că nu renunți. Norocul îi favorizează într-adevăr pe cei curajoși, iar în săptămâna 14 - 20 august 2023, le vei avea pe amândouă. Creează-ți spațiu pentru a face planuri și îmbrățișează ceea ce te pasionează cel mai mult, pentru că ușile neașteptate vor începe să se deschidă pe măsură ce o faci. 

 


Capricorn  
(22 decembrie - 19 ianuarie) 


Cea mai norocoasă zi a săptămânii: Miercuri, 16 august 2023 

Luna Nouă în Leu de pe 16 august îți energizează sectorul de transformare, ajutându-te să înțelegi riscul de a-ți crea viața pe care o cauți. Nu există o mare recompensă fără un risc semnificativ și, deși, uneori, această idee de șansă te-a ținut într-o buclă a fricii, ești în sfârșit gata să te desprinzi și să-ți valorifici potențialul divin. Te vei simți inspirat să mergi spre nou pe măsură ce ai încredere în această perioadă. Nu puteți fi reținuți de data aceasta, deoarece universul este de partea voastră.  

Concentrează-te pe ceea ce îți dorești pentru viața ta și pe ceea ce te simți cel mai atras să urmărești. Această energie te alimentează pentru sarcina și calea care te așteaptă, pe măsură ce planetele converg pentru a-ți transforma visele în realitate. Atunci când poți îmbrățișa schimbările din viața ta cu credință și determinare, poți vedea în sfârșit scopul și cum ceea ce este cu adevărat cel mai bun este încă pe cale să vină.  

 

 

 

Vărsător  
(20 ianuarie - 18 februarie) 

Cea mai norocoasă zi a săptămânii: Miercuri, 16 august 2023 

Energia Leului îți activează sectorul romantic, ajutându-te să te vindeci și să îmbrățișezi noi oportunități puternice. Venus retrograd se deplasează prin această zonă a vieții tale încă din iulie, iar acum i se alătură Soarele, Juno și Luna Nouă care are loc pe 16 august, creând o perioadă propice pentru noi începuturi și transformări. Norocul tău se găsește în ceea ce și în cine iubești, deoarece, deși această energie se concentrează pe eforturile romantice, te ajută, de asemenea, să îți amintești că inima ta știe întotdeauna calea către destinul tău.  

Voința va deveni un vas al abundenței și al norocului pe măsură ce onorezi ceea ce te simți cel mai conectat, fie într-o relație, fie în viața ta. Leul este un semn hotărât, deoarece este guvernat de Soare, iar pe măsură ce stelele se aliniază pentru a te ajuta să pășești spre destinul tău, tot ce trebuie să faci este să ai încredere în inima ta și în promisiunea dulce a unui nou început. 

 

Pești 
(19 februarie - 20 martie) 

Cea mai norocoasă zi a săptămânii: Marți, 15 august 2023 

Pe măsură ce Venus retrograd, Soarele, Juno și acum Luna Nouă converg în Leu, ești îndrumat să te concentrezi asupra modului în care te îngrijești și îți petreci timpul. În timp ce poți trăi adesea cu capul în nori, în timp ce visezi la cum poate fi viața, poți deveni confuz în ceea ce privește modul în care să faci din asta o realitate. Cu toate acestea, odată cu afluxul de energie Leu, toate acestea se limpezesc, pe măsură ce te simți mai direcționat și mai încrezător în a te concentra asupra lucrurilor pe care le ai de făcut pentru a te asigura că lucrezi pentru a-ți manifesta toate visele.  


Reflectați asupra modului în care puteți îmbrățișa momentul prezent și vă puteți alinia mai direct la temele de autoîngrijire, vindecare și chiar și în modul în care vă planificați zilele. Fiecare moment contează, Pești, și chiar acum, începi cu adevărat să primești tot ce ai nevoie pentru a păși într-o fază abundentă a vieții. Concentrându-te pe ceea ce pare a fi chestiuni mărunte, plantezi semințe pentru ca cele mai mari să înflorească.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului: horoscop  norocoasa  zodiac  zodii 


DC Media Group Audience

Romeo Popescu, captură video Youtube

Previziuni pentru luna mai 2024, în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu: „Aceste persoane au șanse financiare”

Lola Crudu, captură video Youtube, Spectacola

Lola Crudu, decizie radicală: „Nu mai plec, gata!” Soțul i-a spus că vrea să se înscrie la Survivor. Cum a reacționat / video

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

Părintele Vasile Ioana/captură video Youtube, Altceva cu Adrian Artene

Ai voie să speli în Vinerea Mare? Părintele Vasile Ioana, răspunsul pe care-l așteaptă toți românii

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

Andrei Ciobanu, Tj Miles, captură video Youtube/ Survivor România

Andrei Ciobanu, avertisment către TJ Miles: „Pe Zanni nu-l interesează absolut de nimeni. Ăsta este obiectivul lui”

Valeriu Panoiu/ captură video Youtube

Horoscop pentru luna MAI. Zodiile care pot face mulți bani: ”Sunt vești foarte bune”

Sursa foto: Christian și Iulia Sabbagh, arhivă personală

Anais Sabbagh a devenit virală pe internet, după ce s-a lansat în muzică. Fiica lui Christian Sabbagh a câștigat inimile a milioane de oameni: „A fost o surpriză”

Sursa foto: Sursa foto: CRBL, Instagram

CRBL, primul Paște singur, după divorțul de soția sa, Elena. Artistul a dezvăluit în compania cui își va petrece sărbătorile anul acesta

Andrei Ciobanu, Zanni/ captură video Voyo

Scandal între Andrei Ciobanu și Zanni la Survivor! „Nu a primit educație, nu a avut de unde” / „Acum înțeleg de ce Ana Pal ți-a dat un cap în nas”

Cristina Demetrescu, captură video Youtube, Vorbește Lumea

Cristina Demetrescu, horoscop pentru prima jumătate a lunii mai 2024. Vin oportunități importante pentru mai multe zodii

Serialul Clanul de pe Pro TV

Surpriză de proporții pentru fanii serialului „Clanul”. Actorii vor putea fi văzuți în „Groapa”. Bebe Măcelaru: „Te omor, Vlahule! Îți iau suflu acum, pe loc!”




pixel