Horoscop - 15 aprilie 2022. Previziuni pentru toate zodiile
Data actualizării:
Data publicării:
Horoscop - 15 aprilie 2022. Previziuni pentru toate semnele zodiacale. 

Horoscop - 15 aprilie 2022. Berbec
(21 martie - 19 aprilie)

Atât de multe se pot întâmpla într-o zi, Berbec. Luna în Balanță îți activează sectorul parteneriatelor și este posibil să începi să vezi adevărul despre un prieten. Acțiunile lor te pot surprinde în moduri la care nu te așteptai. 
Pe baza acestor noi informații, va trebui să fii flexibil și înțelegător. Nu va fi ușor, dar să știi cât de importante sunt limitele pentru prietenii tăi poate fi un pas crucial pentru a lucra împreună într-un parteneriat bun... 

 

Horoscop - 15 aprilie 2022. Taur
(20 aprilie - 20 mai)

Luna în Balanță îți activează sectorul îndatoririlor zilnice, iar acest lucru face ca ziua să fie productivă. Taur, găsirea echilibrului perfect între muncă și distracție este esențială pentru fericirea ta. Vei fi excepțional de ocupat și vei avea mult prea multe de făcut. Așadar, planificați din timp, fiți organizat și faceți tot posibilul să nu tergiversați lucrurile.

HOROSCOP. Intrarea lui LILITH în RAC între 14 aprilie 2022 și 8 ianuarie 2023. Previziuni pentru fiecare zodie și ascendent

Horoscop - 15 aprilie 2022. Gemeni
(21 mai - 20 iunie)

Este o zi excelentă pentru tine în ceea ce privește sentimentele. Luna în Balanță îți activează sectorul pasiunii. Trebuie să înveți motto-ul: momentul potrivit; locul potrivit. Este în regulă să fii pasional și să simți ceva puternic pentru cineva, dar nu lăsa ca acest lucru să-ți controleze mintea. Tu ești cel care plătește prețul atunci când te lași controlat de pofte.

 

Horoscop - 15 aprilie 2022. Rac
(21 iunie - 22 iulie)

Acasă este locul în care strălucești, Rac. Luna în Balanță îți activează sectorul căminului și al familiei. Responsabilitățile și cerințele vieții tale vor avea prioritate astăzi. Dacă vei încerca să le ignori, nu vei face decât să constați că nu poți scăpa de ceea ce trebuie făcut. Așadar, pentru astăzi, asigură-te că te ocupi de gospodăria ta, pentru ca mâine viața să revină la normal.

Daniela Simulescu ne răspunde: Ce contează mai mult într-o astrogramă - Zodia, Luna sau Ascendentul?

Horoscop - 15 aprilie 2022. Leu
(23 iulie - 22 august)

Poți fi un adevărat pacificator, Leu. Luna în Balanță îți activează sectorul de comunicare. Este important să asculți și să fii un umăr pe care să te sprijini atunci când toți ceilalți aleg să se certe. S-ar putea să ți se pară imposibil să pretinzi că haosul nu te deranjează, dar poți face lucrurile mai bine dacă ești un bun prieten.

 

Horoscop - 15 aprilie 2022. Fecioară
(23 august - 22 septembrie)

Este la fel de bine să economisești ca și să cheltuiești. Luna în Balanță îți activează sectorul banilor. Așadar, astăzi, dacă aveți ocazia să acționați caritabil. Găsește un motiv să dăruiești cuiva aflat în nevoie. Nu știi niciodată cum bunătatea ta va ajuta pe cineva, așa că ascultă-ți inima dacă ai acel sentiment de a da mai departe.

Ce aduce tranzitul lui MERCUR IN TAUR(11-30 aprilie) pentru fiecare ZODIE/ASCENDENT


Horoscop - 15 aprilie 2022. Balanță
(23 septembrie - 22 octombrie)

Este important să înveți cât mai multe atunci când ți se prezintă ocazia. Luna în Balanță îți activează sectorul de dezvoltare personală, ceea ce face ca învățarea să fie distractivă pentru tine. Ai multe șanse de a te dezvolta și la locul de muncă.


Horoscop - 15 aprilie 2022. Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)

Astăzi este important să nu lași garda jos în preajma persoanelor pe care nu le cunoști foarte bine. Luna în Balanță îți activează sectorul dușmanilor ascunși, așa că ai grijă. Cineva poate pretinde că îți este prieten, dar nu face decât să se folosească de tine pentru a profita de bunătatea ta.

 

Horoscop - 15 aprilie 2022. Săgetător
(22 noiembrie - 21 decembrie)

Ieși în oraș și socializează, Săgetătorule. Luna în Balanță îți activează sectorul prieteniilor. Așa că fă-ți planuri și distrează-te; nu lăsa ziua să treacă fără să te bucuri de oamenii din jur.

HOROSCOP CHINEZESC - APRILIE 2022. Astrolog Nicoleta Ghiriș: „Perioadă guvernată de o energie de multiplicare. Precauție maximă”

Horoscop - 15 aprilie 2022. Capricorn
(22 decembrie - 19 ianuarie)

Luna în Balanță îți activează sectorul carierei și al statutului social, iar aici domini tu. Încearcă să petreci mai puțin timp pe rețelele de socializare. Nu trebuie să postezi online tot ce ține de viața ta; în schimb, trăiește-ți viața în afara ecranului și cultivă experiențe reale, de durată, pe care să le prețuiești în suflet.

 

Horoscop - 15 aprilie 2022. Vărsător
(20 ianuarie - 18 februarie)

Când a fost ultima dată când te-ai ghemuit cu o carte bună? Luna în Balanță îți activează sectorul de studii superioare. Oferă-ți cadoul unei plăceri liniștite și lasă-te vrăjit de magia cărților.

 

Horoscop - 15 aprilie 2022. Pești
(19 februarie - 20 martie)

Conștientizați ce aveți și cum să îl folosiți cu înțelepciune. Luna în Balanță îți activează sectorul resurselor comune. Fii generos și amabil cu persoanele din viața ta, dar nu uita să îi ajuți și pe cei care nu se pot ajuta singuri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Maria Alexandru
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului: 15 aprilie  balanta  berbec  capricorn  fecioara  gemeni  horoscop  pesti  rac  sagetator  scorpion  taur  Varsator  zodiac  zodii 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

Chef Ștefan Popescu, Instagram/ pexels.com

Câte minute se fierb, de fapt, ouăle de Paște și ce trebuie să faci ca să nu se crape coaja. Secretele lui chef Ștefan Popescu de la Chefi la Cuțite

FOTO FACEBOOK Chuando Tan

Secretul bărbatului care are 60 de ani, dar arată de 20! Ce mănâncă omul care nu suportă procedurile cu botox

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO




pixel