Horoscop - 15 aprilie 2022. Previziuni pentru toate zodiile
Horoscop - 15 aprilie 2022. Previziuni pentru toate semnele zodiacale. 

Horoscop - 15 aprilie 2022. Berbec
(21 martie - 19 aprilie)

Atât de multe se pot întâmpla într-o zi, Berbec. Luna în Balanță îți activează sectorul parteneriatelor și este posibil să începi să vezi adevărul despre un prieten. Acțiunile lor te pot surprinde în moduri la care nu te așteptai. 
Pe baza acestor noi informații, va trebui să fii flexibil și înțelegător. Nu va fi ușor, dar să știi cât de importante sunt limitele pentru prietenii tăi poate fi un pas crucial pentru a lucra împreună într-un parteneriat bun... 

 

Horoscop - 15 aprilie 2022. Taur
(20 aprilie - 20 mai)

Luna în Balanță îți activează sectorul îndatoririlor zilnice, iar acest lucru face ca ziua să fie productivă. Taur, găsirea echilibrului perfect între muncă și distracție este esențială pentru fericirea ta. Vei fi excepțional de ocupat și vei avea mult prea multe de făcut. Așadar, planificați din timp, fiți organizat și faceți tot posibilul să nu tergiversați lucrurile.

HOROSCOP. Intrarea lui LILITH în RAC între 14 aprilie 2022 și 8 ianuarie 2023. Previziuni pentru fiecare zodie și ascendent

Horoscop - 15 aprilie 2022. Gemeni
(21 mai - 20 iunie)

Este o zi excelentă pentru tine în ceea ce privește sentimentele. Luna în Balanță îți activează sectorul pasiunii. Trebuie să înveți motto-ul: momentul potrivit; locul potrivit. Este în regulă să fii pasional și să simți ceva puternic pentru cineva, dar nu lăsa ca acest lucru să-ți controleze mintea. Tu ești cel care plătește prețul atunci când te lași controlat de pofte.

 

Horoscop - 15 aprilie 2022. Rac
(21 iunie - 22 iulie)

Acasă este locul în care strălucești, Rac. Luna în Balanță îți activează sectorul căminului și al familiei. Responsabilitățile și cerințele vieții tale vor avea prioritate astăzi. Dacă vei încerca să le ignori, nu vei face decât să constați că nu poți scăpa de ceea ce trebuie făcut. Așadar, pentru astăzi, asigură-te că te ocupi de gospodăria ta, pentru ca mâine viața să revină la normal.

Daniela Simulescu ne răspunde: Ce contează mai mult într-o astrogramă - Zodia, Luna sau Ascendentul?

Horoscop - 15 aprilie 2022. Leu
(23 iulie - 22 august)

Poți fi un adevărat pacificator, Leu. Luna în Balanță îți activează sectorul de comunicare. Este important să asculți și să fii un umăr pe care să te sprijini atunci când toți ceilalți aleg să se certe. S-ar putea să ți se pară imposibil să pretinzi că haosul nu te deranjează, dar poți face lucrurile mai bine dacă ești un bun prieten.

 

Horoscop - 15 aprilie 2022. Fecioară
(23 august - 22 septembrie)

Este la fel de bine să economisești ca și să cheltuiești. Luna în Balanță îți activează sectorul banilor. Așadar, astăzi, dacă aveți ocazia să acționați caritabil. Găsește un motiv să dăruiești cuiva aflat în nevoie. Nu știi niciodată cum bunătatea ta va ajuta pe cineva, așa că ascultă-ți inima dacă ai acel sentiment de a da mai departe.

Ce aduce tranzitul lui MERCUR IN TAUR(11-30 aprilie) pentru fiecare ZODIE/ASCENDENT


Horoscop - 15 aprilie 2022. Balanță
(23 septembrie - 22 octombrie)

Este important să înveți cât mai multe atunci când ți se prezintă ocazia. Luna în Balanță îți activează sectorul de dezvoltare personală, ceea ce face ca învățarea să fie distractivă pentru tine. Ai multe șanse de a te dezvolta și la locul de muncă.


Horoscop - 15 aprilie 2022. Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)

Astăzi este important să nu lași garda jos în preajma persoanelor pe care nu le cunoști foarte bine. Luna în Balanță îți activează sectorul dușmanilor ascunși, așa că ai grijă. Cineva poate pretinde că îți este prieten, dar nu face decât să se folosească de tine pentru a profita de bunătatea ta.

 

Horoscop - 15 aprilie 2022. Săgetător
(22 noiembrie - 21 decembrie)

Ieși în oraș și socializează, Săgetătorule. Luna în Balanță îți activează sectorul prieteniilor. Așa că fă-ți planuri și distrează-te; nu lăsa ziua să treacă fără să te bucuri de oamenii din jur.

HOROSCOP CHINEZESC - APRILIE 2022. Astrolog Nicoleta Ghiriș: „Perioadă guvernată de o energie de multiplicare. Precauție maximă”

Horoscop - 15 aprilie 2022. Capricorn
(22 decembrie - 19 ianuarie)

Luna în Balanță îți activează sectorul carierei și al statutului social, iar aici domini tu. Încearcă să petreci mai puțin timp pe rețelele de socializare. Nu trebuie să postezi online tot ce ține de viața ta; în schimb, trăiește-ți viața în afara ecranului și cultivă experiențe reale, de durată, pe care să le prețuiești în suflet.

 

Horoscop - 15 aprilie 2022. Vărsător
(20 ianuarie - 18 februarie)

Când a fost ultima dată când te-ai ghemuit cu o carte bună? Luna în Balanță îți activează sectorul de studii superioare. Oferă-ți cadoul unei plăceri liniștite și lasă-te vrăjit de magia cărților.

 

Horoscop - 15 aprilie 2022. Pești
(19 februarie - 20 martie)

Conștientizați ce aveți și cum să îl folosiți cu înțelepciune. Luna în Balanță îți activează sectorul resurselor comune. Fii generos și amabil cu persoanele din viața ta, dar nu uita să îi ajuți și pe cei care nu se pot ajuta singuri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autor: Maria Alexandru | Dată: 14 apr 2022, 19:56

Cristina Demetrescu, captură video Youtube

Cristina Demetrescu, Horoscop pentru a doua jumătate a lunii MARTIE 2023. Previziuni pentru toate zodiile

Sursa foto: Radu Andrei Tudor, instagram

Scandal de proporții în TVR, după plecarea prezentatorului Radu Andrei Turdor: „Angajații sunt umiliți. E regim de teroare!”

Oana Roman și Mioara Roman. Sursa foto: Instagram Oana Roman

Mioara Roman, lecție pentru Oana Roman. Ce sfat i-a dat vedetei, în mijlocul despărțirii de Marius Elisei: „Nu am dreptul să fac asta"

Sursa foto: unsplash, autor Dayne Topkin

Cea mai norocoasă zi a săptămânii pentru fiecare semn zodiacal, în perioada 20 - 26 martie 2023

Ramona Prodea, Jorge, captură video Youtube

Soția lui Jorge, de urgență la spital: „Suntem familia faultată. Să nu aveți impresia că viața noastră e roz”. Cu ce probleme se confruntă Ramona Prodea

Corina Chiriac. Sursa foto: captura video YouTube

File din poveștile de dragoste ale unei dive: Corina Chiriac. Ce spun despre ea, bărbații cu care s-a iubit: „Veniseră o sută de persoane la poartă”

Sursa foto: Mihai Voropchevici, captură foto

Ce personalitate ai, în funcţie de ziua de naştere. Mihai Voropchievici: "Cel născut pe 3 e unicul care îi atrage pe toți spre el"

Sursa foto: Delia Matache, Instagram

Delia și-a anulat vacanța pe utlima sută de metri. Artista a explicat toată situația: „Am zis că n-am chef de...”

Sursa foto: Mihai Voropchevici, captură TV/ Antena 3

Horoscop rune 20-26 martie 2023. Mihai Voropchievici, veste colosală pentru o zodie

Neti Sandu, captură video Pro TV

Horoscop, joi, 16 martie 2023, cu Neti Sandu. Previziuni pentru toate zodiile

Neti Sandu, captură video Pro TV

Horoscop, miercuri, 15 martie 2023, cu Neti Sandu. Previziuni pentru toate zodiile

Camelia Pătrășcanu

Horoscop karmic, cu Camelia Pătrășcanu. Zodia care are parte de relații tensionate: „Pot apărea reproșuri”