Horoscop 16-22 mai 2022. Previziuni pentru toate zodiile
Data actualizării:
Data publicării:
Horoscop săptămânal 16-22 mai 2022. Previziuni pentru toate semnele zodiacale. 

Berbec
(21 martie - 19 aprilie)

Conflictele de la locul de muncă te vor face să fii alesul pacificator al maselor, Berbec, deoarece va cădea pe umerii tăi să pui lucrurile la punct. Nu este neapărat o slujbă pe care ți-ai dorit-o, dar se pare că tu ești cel pe care îl ascultă toată lumea, așa că ai putea la fel de bine să-ți iei în serios poziția de autoritate. Tu ești cel care va despărți încăierarea, ca să spunem așa, și, deși cu siguranță nu va fi o "bătaie" fizică, vei fi persoana care intervine și le arată celorlalți un mod diferit de a aborda conflictul.


Taur
(20 aprilie - 20 mai)

Aceasta este săptămâna în care fie îți iei liber pentru a pleca într-o vacanță, fie începi să îți faci planuri în acest sens. Ești într-o formă bună din punct de vedere financiar și simți că banii îți ard în buzunar. Ai nevoie să îți cheltuiești banii câștigați cu greu pe ceva interesant, iar acest lucru îl vei face sub forma unei călătorii sau a unor planuri de călătorie. Nu-ți face griji pentru a face totul în această săptămână. A-i arăta universului intenția ta pare să fie suficient pentru a te ține pe loc.


Gemeni
(21 mai - 20 iunie)

Ați depășit cu totul sentimentele negativ și chiar dacă vă simțiți doar un pic deprimat, nu vă veți lăsa să mergeți prea departe. Ai început să înțelegi că atitudinea ta este cea care face ca săptămâna ta să fie una bună sau proastă. Dar este mult mai mult decât atitudine pentru tine, Gemeni, deoarece ești absolut nerăbdător să te apuci de ceva creativ. Dacă începi ceva la începutul săptămânii, vei avea rezultate stelare până la sfârșitul ei.

 

Rac
(21 iunie - 22 iulie)

S-ar putea să ajungi să vezi cum unul dintre "planurile tale de maestru" eșuează în această săptămână, ceea ce ar trebui să îți dea un semnal de alarmă cu privire la ceea ce poți face, spre deosebire de ceea ce nu poți face. Deși este frumos să crezi că ești destinat pozitivității și luminii, există totuși anumite limite pe care trebuie să le accepți.
Odată ce le accepți, însă, lumea va fi a ta. Totul constă în a-ți cunoaște limitele; aceasta este cheia excelenței  în această săptămână.

 

Leo
(23 iulie - 22 august)

Ceea ce pare pozitiv este efortul tău în această săptămână, Leu, și, deși s-ar putea să te afecteze din punct de vedere fizic, vei avea o mulțime de timp liber pentru a echilibra totul. Săptămâna aceasta îți poate aduce la propriu o situație în care trebuie să ridici lucruri grele sau să împingi lucruri din cale. Acest lucru ar putea implica o curățenie masivă în casă sau un plan de a scăpa de lucruri vechi în scopul redecorării. 

Fecioară
(23 august - 22 septembrie)

O idee bună te duce foarte departe în această săptămână, Fecioară, deoarece ești în sfârșit în poziția de a conduce drumul. Nu mai este loc pentru tine la masa începătorilor, acum ești un expert și în sfârșit ești recunoscut pentru munca excelentă pe care o faci. Această săptămână îți permite să pui piciorul în prag atunci când vine vorba de nedreptăți; tu valorezi mai mult și va fi în această săptămână când vei cere - și vei primi - ceea ce meriți, din punct de vedere financiar.

 

Balanță
(23 septembrie - 22 octombrie)

Ar putea fi un moment bun pentru tine să înveți valoarea opiniei tale, deoarece orice ai avea de spus s-ar putea să nu fie neapărat apreciat de colegii de muncă sau de membrii familiei. Te bazezi pe inteligența ta pentru a-ți face treaba, întotdeauna, dar uneori îți lipsește compasiunea sau răbdarea. Vrei ca lucrurile să fie făcute cum trebuie, dar ești lipsit de tact când vine vorba de sentimentele oamenilor. Încearcă puțină tandrețe, cum se spune. Vei fi surprins de cât de atrăgătoare vor părea brusc ideile tale celorlalți, odată ce îi abordezi cu bunătate.

 

Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)

Cheltuirea banilor a fost întotdeauna cel mai distractiv lucru pe care îl poți face, Scorpionule, iar această săptămână îți aduce un nou bonus în contul tău bancar, permițându-ți să cheltuiești după bunul plac.
Acest lucru nu se transformă într-o sesiune de cumpărături de lux, dar îți va permite să îți oferi plăcerea de a cumpăra ceva pe care ai pus ochii de ceva vreme. 


Săgetător
(22 noiembrie - 21 decembrie)

Vei fi fericit să poți face un cadou cuiva din familie în această săptămână, deoarece finanțele arată fantastic pentru tine. Ați așteptat această ocazie. În trecut, nu ai reușit să ajuți această persoană, iar acum, cu contul tău bancar care arată mai bine decât a arătat în ultima vreme, ai chef să împarți bogăția, la propriu. Îți amintești de zilele în care oamenii te ajutau, iar acum că ești în poziția de a putea ajuta pe altcineva, te face să te simți echilibrat și bine.


Capricorn
(22 decembrie - 19 ianuarie)


Săptămâna aceasta te va fascina ceva nou. Ar putea fi orice, dar este un "lucru", nu o persoană. Orice ar fi acest lucru, fie că este un nou hobby sau un efort creativ, te va consuma temeinic. Vei fi fericit pentru că simți că ai ceva cool în viața ta pe care să îl aștepți cu nerăbdare acum. Ar putea fi chiar descoperirea unui nou serial sau a unui roman epic. Orice ar fi ceea ce îți captează atenția în acest fel este ceva care va continua pentru multe luni de acum încolo.

 

Vărsător
(20 ianuarie - 18 februarie)

Săptămâna aceasta ai un singur lucru în minte, și anume romantismul și dragostea intimă. Pur și simplu trebuie să fie așa și, din fericire, ai un partener care este dispus să se conformeze. Majoritatea oamenilor din această săptămână se concentrează pe construirea afacerii lor sau pe planificarea escapadei de călătorie, în timp ce tu te gândești doar la ce se va întâmpla când partenerul tău va ajunge acasă. Și ceea ce este grozav este că întreaga săptămână este îmbucurătoare din acest punct de vedere; tu și partenerul tău veți atinge noi niveluri de intimitate.

 

Pești
(19 februarie - 10 martie)

Lasă râul să curgă, iar acest râu să fie făcut din bani. Practic, banii încep să vină în calea ta și vei avea succes în acest sens. Întotdeauna ai fost o persoană de acțiune; faci mișcările atunci când este nevoie și culegi beneficiile pe măsură ce acestea vin. Săptămâna aceasta te va face să-ți ridici jocul de manifestare la un nivel superior. Ceea ce gândești devine realitate și se întâmplă ca ceea ce gândești să fie bani, bani și bani

 


Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului: horoscop  mai  saptamanal  zodiac  zodii 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video



pixel