Horoscop DRAGOSTE 16 - 22 octombrie 2023. Previziuni pentru toate zodiile
Data actualizării:
Data publicării:
Previziuni astrale pentru săptămâna 16 -22 octombrie 2023. 


Berbec  
(21 martie - 19 aprilie)  

Energie călăuzitoare: Mercur în Scorpion, guvernatorul sectorului tău de transformare și intimitate. 

Trebuie să fii dispus să renunți la ceva pentru a maximiza energia care intră în viața ta. Acest lucru reprezintă tot ceea ce are legătură cu o zonă de confort pe care ai încercat să o susții sau cu viziunile despre ceea ce ar trebui să fie dragostea bazate pe orice condiționare sau traume. Nu numai că intri într-o nouă fază de transformare odată cu ciclul eclipselor din Berbec și Balanță, dar doza de energie Scorpion care se apropie te încurajează să o accepți, mai degrabă decât să lupți împotriva ei.  

Energia Scorpionului vă ajută să vă transformați relațiile prin creșterea profunzimii conexiunii voastre. Cel mai bine ar fi să renunți la unele dintre zidurile pe care le-ai folosit pentru a te simți mai în siguranță și să  îți dai voie să fii mai vulnerbil. S-ar putea să descoperi că noi adevăruri ies la suprafață, ceea ce ajută să te aducă într-un loc de încredere și siguranță, astfel încât să poți lăsa universul să-ți transforme viața în toate cele mai bune moduri posibile.  

 

 

Taurus  
(20 aprilie - 20 mai) 

Energie călăuzitoare: Mercur în Scorpion, guvernatorul casei relațiilor

Există o mare concentrare asupra procesării tale emoționale, deoarece se încheie un ciclu masiv în viața și relațiile tale. Acest lucru se datorează faptului că ciclul eclipselor de Taur și Scorpion este pe cale să se încheie, deoarece ultima eclipsă din Taur va avea loc pe 28 octombrie. înainte de aceasta, Mercur și Marte se vor afla în Scorpion, guvernatorul sectorului tău de relații. Întotdeauna există o modalitate de a merge mai departe în viață, dar pentru a face acest lucru, nu este vorba doar de a face noi planuri și decizii, ci de a procesa toate sentimentele care te-au ținut acolo în primul rând.  


Dacă nu-ți permiți să-ți simți emoțiile, poți avea tendința de a-ți reține inima și de a rămâne în situații mult mai mult decât este nevoie. În acest moment, nu este vorba prea mult de evenimentele pe care trebuie să le pui în aplicare pentru a da o încheiere acestui capitol, ci, mai degrabă, de a simți prin tot ceea ce a adus în discuție pentru tine. Fie în jurnal, fie în meditație sau în conversații cu partenerul tău, încearcă să fii mai vulnerabil pentru a elibera complet orice din trecut, creând automat mai mult spațiu pentru iubire.  

 

 

 

Gemeni 
(21 mai - 20 iunie) 


Energie călăuzitoare: Luna din primul sfert de lună în Capricorn, guvernatorul transformării și al intimității 

În timp ce transformarea poate fi o temă comună pentru multe drepturi acum, nu înseamnă că totul se întâmplă în aceeași zonă. O schimbare profundă se centrează pe deschiderea către o iubire severă și stabilă și pe faptul că îți permiți să creezi o viață împreună. Oricum, asta ar putea arăta pentru tine.

O anumită durere sau o inimă frântă ar putea să cântărească încă greu pe inima ta, împiedicându-te să te implici total în această relație. Când vine vorba de iubire, nu există niciodată o garanție implicată, ci doar capacitatea de a reflecta asupra lecțiilor și asupra locului în care poți alege în mod conștient să faci mai bine.  

Lasă Luna din primul sfert de lună în Capricorn să te ajute să înțelegi sentimentele care te împiedică să îmbrățișezi pe deplin și să creezi o viață cu persoana pe care o iubești - sau să atragi noua relație pe care o cauți. Această lunare îți dezvăluie obstacolele care lucrează împotriva a ceea ce îți dorești cu adevărat. Pe măsură ce le îmbrățișezi și le oferi dragostea de care au nevoie, te poți simți mai pregătit să participi la următorul nivel al relației tale.  

 


Rac
(21 iunie - 22 iulie) 


Energie călăuzitoare:  Luna din primul sfert de lună în Capricorn, guvernatorul sectorului tău de relații. 

Luna din Primul Sfert de Lună în Capricorn dezvăluie obstacolele și provocările cu care te-ai putea confrunta în crearea sau aprofundarea relației tale romantice. Totuși, aceasta este doar o parte a poveștii. Ai trecut prin schimbări dramatice în acest an și vei continua să treci prin ele, deși anul 2024 ar trebui să fie mult mai bun și mai accesibil decât a fost anul acesta. Acest lucru se datorează faptului că Pluton, stăpânul lumii subterane, trece din Capricorn în Vărsător și apoi înapoi, ca parte a călătoriei sale retrograde. Pluto te-a ajutat să te desprinzi de ceea ce te-a simțit constrângător sau depășit, dar este un proces lent, ca orice mare transformare.  


În timp ce Luna din primul sfert te va ajuta să recunoști ceea ce te-a reținut, Pluto, acum direct, va fi în Capricorn până în ianuarie 2024. Acest lucru înseamnă că ceea ce te afli acum trebuie lucrat, nu doar evitat. Trebuie să crezi în noutate și să-ți urmezi inima.

Chiar dacă există un milion de motive pentru a nu-l găsi pe cel care face ca totul să merite, continuă să onorezi adevărul inimii tale, care a apărut pentru prima dată când Pluton a trecut în Vărsător în martie 2023. Aveți tot ce vă trebuie pentru a face schimbările pe care le căutați. Trebuie să-ți amintești că meriți.  

 

 

 

 

Leu 
(23 iulie - 22 august) 


Energie călăuzitoare: Mercur în Scorpion, guvernatorul vindecării și al familiei

Atunci când poți vedea pe deplin tiparele pe care nu mai vrei să le repeți, te poți îndrepta și spre ceea ce îți dorești. Scorpionul îți guvernează sectorul casei, al vindecării și al familiei, ceea ce înseamnă că acestea vor fi temele tale centrale pe măsură ce treci prin restul lunii. Există o lumină aici pentru tine, deoarece vei fi îndrumat să vindeci părțile din tine care te-au împiedicat să mergi mai departe în modul în care îți dorești.  

Ceea ce este frumos la Scorpion este că, deși este emoțional, pasional și intens, domină și chestiunile legate de adevăr. Este alchimistul, deoarece te poate ajuta să îți transformi cea mai mare durere sufletească într-o revenire incredibilă. În timp ce te pregătești să treci prin această perioadă de vindecare, amintește-ți că ești în siguranță și că ceea ce faci acum nu este pentru a dezgropa trecutul, ci pentru a-ți permite să începi un nou capitol.  


Fecioară  
(23 august - 22 septembrie) 


Energie călăuzitoare: Luna din primul sfert de lună în Capricorn, guvernatorul sectorului tău de angajament 

Anul acesta a fost o perioadă incredibilă de angajament, iubire și conexiune mai semnificativă, pe măsură ce ai fost chemat să te dezvolți în diferite moduri. Așa cum spune proverbul, ce e mai bun cu adevărat urmează să vină. Luna din primul sfert de lună în Capricorn guvernează sectorul tău de bucurie, creativitate, copii și angajament. În timp ce unele regiuni ale hărții tale astrologice pot guverna relațiile sau dragostea, această zonă este cea care guvernează căsătoria și acordurile care intră într-o relație angajată pe termen lung.  


Vă rugăm să acordați atenție temelor legate de angajament pe măsură ce acestea apar, mai ales în timp ce Pluton, acum direct în Capricorn, se află și el aici. Pluton vrea să dezvăluie adevărul. În acest caz, încearcă să ajute să vă arate ce fel de dragoste și relație se va alinia cu adevărat cu adevărul vostru. Nu credeți că trebuie să vă supravegheați fericirea doar pentru că toată lumea face lucrurile într-un anumit mod. Acordă-te cu energia din jurul acestei lunatiuni și permite-ți să te întorci la ceea ce îți dorești și ai nevoie cu adevărat, pentru că onorarea acestui lucru este singurul mod în care vei putea să îl creezi.  

 

 

Balanță  
(23 septembrie - 22 octombrie) 


Energie conducătoare: Luna din primul sfert de lună în Capricorn, guvernatorul sectorului tău de intimitate domestică 

Îți dorești o iubire care să fie cu adevărat capabilă să transceadă orice limită. Îți dorești apropiere, angajament și capacitatea de a continua să lucrați la voi înșivă pe măsură ce creșteți și vă vindecați împreună. Uneori, pe această cale, ajungeți să renunțați la propriile nevoi sau la ceea ce vă doriți cu adevărat, deoarece vă puneți toată energia în partenerul dvs. Acest lucru poate duce la resentimente interioare sau la incapacitatea de a fi vulnerabil cu partenerul tău. Totul poate fi vindecat, iar sub energia Capricornului, tocmai asta este ceea ce ești ghidat să faci.  

Primul sfert de Lună în Capricorn te îndeamnă să te concentrezi pe vindecarea ta și pe intimitatea domestică pe care o împărtășești cu partenerul pentru a elibera ceea ce nu îți aduce bucurie sau unitate. Pluton, stăpânul lumii interlope, se află și el aici în Capricorn și te inspiră să trăiești viața mai mult în termenii tăi și să renunți la încercarea de a-i face pe toți ceilalți fericiți. Când realizezi că fericirea ta este cea mai importantă, atragi oameni și situații care îți onorează dorința.  

 

 

 


Scorpion 
(23 octombrie - 21 noiembrie) 


Energie conducătoare: Luna din primul sfert de lună în Capricorn, guvernatorul casei tale de comunicare 

Sunteți un semn zodiacal care reprezintă adevărul, așa cum o face și planeta care vă guvernează, Pluton. Adevărul poate deveni adesea încețoșat de emoții și de rănile pe care nu le-ai vindecat încă. Adevărul este însă cel mai mare atu al tău, deoarece cu el poți să îți meșterești viața la care visezi, lucru la care lucrezi acum. Pe măsură ce Pluton își începe ultima ședere în Capricorn înainte de a trece în Vărsător, ți se va cere să îți îmbrățișezi creșterea și vindecarea pentru a te apăra într-un mod în care nu ai mai făcut-o până acum. 


Acest lucru implică să afirmi și să onorezi ceea ce îți dorești de la viața ta și ceea ce nu îți dorești. Fără să simți că nu poți sau să te îngrijorezi dacă îi va supăra pe alții. Capricornul guvernează casa ta de comunicare, ceea ce aduce abilitatea de a crea o fundație solidă din conversațiile pe care le ai. Totuși, este vorba și despre a te îndepărta de gândul că trebuie să trăiești viața oricum. Posibilitățile sunt nesfârșite acum; poți crea relația și viața la care visezi. În primul rând, trebuie să-ți permiți să ai conversații dificile, pentru că acesta este primul pas pentru a te elibera.  

 

 

 

Săgetător 
(22 noiembrie - 21 decembrie) 


Energie călăuzitoare: Luna din primul sfert de lună în Capricorn, guvernatorul sectorului tău de încredere în tine însuți. 

Când vine vorba de dragoste, multe aspecte sunt în joc. Uneori, este vorba de răni; în altele, condiționarea implică ceea ce ar trebui să aștepți de la iubire. Chiar și sub toate acestea se află sentimentul valorii de sine. Respectul de sine îți permite să știi că meriți o iubire fantastică de genul "o dată în viață". Nu contează cine ai fost anterior sau ce suferințe ai provocat, pentru că te-ai născut demn de tot ceea ce îți dorești. 

Primul sfert de Lună în Capricorn strălucește o lumină a adevărului asupra temelor legate de valoarea și respectul de sine, ajutându-te să distingi ceea ce meriți cu adevărat și ceea ce aduce cea mai mare valoare în viața ta. Acest lucru face parte dintr-un capitol mult mai mare, deoarece Pluton, stăpânul lumii subterane, s-a mutat și el înapoi în Capricorn, ca parte a călătoriei sale retrograde. Acum, însă, că este direct, este vorba de a te ajuta să închei această fază în care nu te simți demn de tot ceea ce îți dorești. Concentrează-te pe lumina ta interioară chiar acum, vorbindu-ți ca un copil și onorându-ți nevoile, pentru că tu dai tonul pentru ceea ce vei accepta și primi de la un partener.  

 

 

 

Capricorn  
(22 decembrie - 19 ianuarie) 


Energie conducătoare: Juno în Fecioară, guvernatorul casei abundenței și a aventurii. 

Oricât de mult îți dorești o fundație solidă sub picioare și nu ești genul care să devii prea romantic în ceea ce privește dragostea, îți dorești totuși o viață plină de aventură. Aveți multe dorințe și nevoi diferite. Acum, este timpul să începi să le onorezi pe toate. Chiar dacă te simți atrasă într-o direcție la care nu te-ai gândit niciodată înainte, în loc să încerci să îți dai seama de ce, lasă-te încântată, deoarece o vezi ca pe un produs al creșterii tale. 


Pe măsură ce Juno trece în Fecioară, angajamentul tău de a-ți lărgi și extinde viața va fi încurajat. Activitățile pe care le faceți împreună în cadrul unei relații vor deveni necesare, fie că este vorba de călătorii, de învățarea a ceva nou sau de aprofundarea conexiunii voastre spirituale. Doar pentru că ai văzut întotdeauna viața într-un singur fel, nu înseamnă că nu există mai mult, dar o parte a călătoriei este să te lași să experimentezi exact asta. Practicați nejudecata atunci când vine vorba de orice idee sau sentiment nou pe care îl aveți. Bucurați-vă de capacitatea de a împărtăși tot ceea ce viața și dragostea sunt menite să fie.  

 

 

Vărsător  
(20 ianuarie - 18 februarie) 


Energie călăuzitoare: Juno în Fecioară, guvernatorul noilor experiențe și al semnificațiilor mai semnificative  

Atunci când te afli în momente care îți pun la încercare relația sau conexiunea, poate fi greu să îți imaginezi că lucrurile se vor îmbunătăți. Cu toate acestea, permiți ca acest lucru să se întâmple atunci când te apleci în loc să te îndepărtezi. Venus a fost în Leu timp de trei luni și, în calitate de guvernator al sectorului tău romantic, este posibil să te fi descurajat cu privire la posibilitatea de a rămâne în relația ta actuală. Cu toate acestea, toate acestea se schimbă acum.  

Pe măsură ce Juno se deplasează în Fecioară, alăturându-se lui Venus acolo, vedeți un accent pe transformare și intimitate, care sunt atât de conectate. Pentru a te simți mai intim conectat cu partenerul tău, trebuie să îmbrățișezi și procesul de transformare, care va realiza acest lucru. Fiind intim conectați, veți fi mai predispuși să adoptați noi faze de transformare în viitor.

Împreună, ele creează baza unei relații sănătoase, în continuă evoluție, în care contează mai puțin ceea ce se întâmplă într-o anumită zi și mai mult ceea ce reprezintă călătoria voastră în asociere. Fie ca aceasta să fie o perioadă de angajament mai mare, pe măsură ce te deschizi din nou partenerului tău și te abandonezi cu adevărat la tot ceea ce se întâmplă în viața ta, având încredere că relația ta se va îmbunătăți pe măsură ce o faci.  

 


Pești  
(19 februarie - 20 martie) 

Cea mai bună zi a iubirii: Marți, 17 octombrie 

Energie conducătoare: Juno în Fecioară, guvernatorul sectorului tău de relații.  

Poate că îți porți inima pe mânecă, dar asta nu înseamnă că ți-o dai ușor. În ultimele luni, ai învățat mai multe despre valoarea ta, ceea ce te-a ajutat să pui capăt unor tipare nesănătoase, pe măsură ce renunți la ideea că este treaba ta să repari pe cineva - mai ales dacă nu simți reciprocitate în conexiune. De data aceasta, ți-ai deschis inima mai încet la iubire. Este încă acolo, pe mânecă, dar îți dai seama că ai nevoie de mai mult pentru a avea încredere în partenerul tău. 


Această nouă maturitate și perspectivă descoperită poate fi ceva ce încă încerci pe măsură, dar te va ajuta să te ridici la un nou nivel de angajament în relația ta. Atunci când poți îmbina romantismul și ceea ce presupune împărtășirea unei vieți, ajungi să ai relația pe care ți-ai dorit-o întotdeauna. Pe măsură ce Juno se mută în Fecioară, alăturându-se lui Venus în sectorul tău romantic, vei simți un angajament mai puternic față de iubire și dorința de a te concentra pe ceea ce este real și nu doar pe un vis, exact ceea ce a condus toată munca ta de sine.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului: dragoste  horoscop  zodiac  zodii 


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Victoria Petrenciuc a cucerit inimile juraților cu vocea sa inconfundabilă

Victoria Petrenciuc a făcut furori la Românii au Talent. Andra: Unde ne-ai dus?

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

Camelia Pătrășcanu. Captură video: YouTube/Canal 33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie în perioada următoare

Gina Pistol. Captură video: YouTube/Damian Draghici. Captură video: Instagram/smiley_omul

Gestul făcut de Smiley față de Gina Pistol a stârnit revoltă în mediul online: „Urât comportament! Fără cuvinte, că aș avea multe” / Video

Daniel Pavel/ captură video Voyo

Premieră absolută la Survivor All Stars! Concurenții au rămas șocați: „Nu am mai avut așa ceva”

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscop 29 aprilie - 5 mai aprilie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna mai, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodia care dă lovitura pe plan financiar

Alexandra Duli, captură video Youtube, Catalin Maruta

Alexandra Duli, adevărul despre relația cu Zanni: „Îmi place de el. Nu aș spune nu”


Tata sau mama? Cine transmite inteligența copilului?

Întrebarea dacă inteligența este transmisă a fost...



pixel