Horoscop 16 - 22 septembrie 2024, cu Daniela Simulescu. Previziuni pentru toate zodiile
Data publicării:
Daniela Simulescu a dezvăluit ce le așteaptă pe zodii în săptămâna care vine. 

Berbec

Recomandarea este să stați și să observați ce se întâmplă în jurul vostru. Fiți spectatori. Vreți să le faceți pe toate. Ar trebui să nu vă aglomerați programul, să evitați cheltuielile suplimentare cât puteți voi și dacă în familie apar certuri, scandaluri și încearcă să vă atragă și pe voi. Evitați, stați cât mai departe de orice conflict.

Taur

Venus, guvernatoarea voastră, este plină de aspecte săptămâna viitoare. Dacă aveți ceva de discutat cu partenerul, s-ar putea să fiți luați prin surprindere, că voi poate vreți să amânați, dar opoziția dintre Venus și Uranus nu vă mai lasă să așteptați. În a doua parte a săptămânii o să fiți preocupați de partea financiară.

Gemeni 

Mercur și-a schimbat semnul și vei deveni mult mai introvertit, mai liniștit, iar asta îți face bine, în tot tumultul acesta al vieții cotidiene. Ai multe lucruri de făcut la serviciu, cu prietenii, în familie, apar cheltuieli, îngrijorări peste îngrijorări. Ți-ar prii să ai o rutină cât mai simplă. Este o săptămână în care nu trebuie să te dai deloc în stambă.

Rac

Superluna Plină te supără destul de mult, dar pentru unii dintre Raci, acest eveniment vine și cu beneficii. Se poate deschide un portal de energie extraordinară în zona profesională. Unii dintre voi, în zilele ce urmează, ajung într-un punct de la care nu mai există întoarcere. Poți să îți schimbi jobul sau chiar atitudinea ta față de șefi. Poți să schimbi modul de a te îmbrăca, de a discuta cu colegii.

Leu

Careul dintre Marte și Soare nu îți convine, simți că toată lumea are ceva cu tine, te simți precum o marionetă, pierzi situații, proiecte. Cu toată configurația astrologică a momentului, chiar și cu această Superlună Plină de pe 17 octombrie, ai posibilitatea să înveți ceva nou. Poți citi o carte, să mergi la un curs, ceva care să te ajute concret. Acest lucru te va ajuta enorm.

Fecioară

Superluna Plină se produce pe axa financiară, așa că trebuie să ai mare grijă la acest aspect. Ai grijă să nu îți vândă cineva o idee și să fie ceva otrăvitor, toxic. Nu te lăsa păcălit din punct de vedere financiar! Să nu ai încredere nici în înțelegerile verbale, mai ales în cele legate de bani. Mai bine să vezi totul pe hârtie, simplificat, făcut pas cu pas. La fel și în relațiile cu băncile. Nu semna nimic până nu ai totul pe hârtie.

Balanță

Superluna Plină se produce în casa a VII-a, iar voi sunteți destul de activați. Foarte multe Balanțe se despart, altele vor începe relații sau vor cunoaște persoane. Superluna Plină  este în conjuncție cu Chiron și ajungeți într-un punct în care nu se mai poate. Spuneți ce anume vă deranjează!

Scorpion

Nu îți iese nimic la serviciu. Nici sănătatea nu este cum afi trebuit să fie. Este o săptămână care vrei să treacă cât mai repede și să nu îți mai amintească nimeni de ea. Recomandarea este să eviți depășirea unor limite față de colegi.  

Săgetător

Ai o săptămână bună! Superluna Plină se petrece în casa a V-a, este lângă Chiron. Este o săptămână bună pentru a te reconecta cu copiii tăi, fie că sunt mari sau mici, să te bucuri de propriile pasiuni, să îți găsești obiceiuri care să te ajute atunci când ești fricos și anxios.

Capricorn

Ești protagonist al săptămânii ce urmează. Această Superlună Plină de pe 17 octombrie s-ar putea să te necăjească în interiorul tău și să îți aduci aminte de relația cu mama, cu tatăl sau cu rudele. Este o săptămână cu regrete, cu nostalgie, parcă nu te înțelege nimeni. Tu ai vrea ca lucrurile să fie mai simple.

Vărsător

În primele zile ale săptămânii este cam ciudat pe plan profesional. Venus este în casa a X-a a carierei, face opoziție Uranus, trigonul cu Neptun și sextilul cu Pluto. Este liniștea de dinaintea furtunii. Trebuie să fii circumspect și suspicios, chiar dacă cineva îți zâmbește.

Pești

Superluna Plină se petrece în casa a II-a, în careu cu Marte din casa a V-a. Apar facturi peste facturi, scumpiri, cheltuieli peste cheltuieli. Salariul se duce repede. Este o săptămână cu multe îngrijorări. Recomandarea ar fi să lași deoparte frica de a nu părea mai sărac decât ești. Nu încerca să pari altceva decât ce ești din punct de vedere financiar. Obiectivul tău nu este gura lumii în următoarea săptămână. Venus intră în casa a X-a în a doua parte a săptămânii. Vor fi oportunități profesionale.

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Horoscop



Sursă foto: Instagram/Mario Fresh. Sursă foto: Instagram/Alexia Eram

Mario Fresh confirmă despărțirea de Alexia Eram, după opt ani de relație: „A fost o decizie dificilă”. În ce relații sunt acum cei doi

Captură video: YouTube/Cancan

Ce relație are, de fapt, Lora cu socrii ei. Artista a spus-o chiar în ziua nunții: „Nu se opresc niciodată”

Captură video: YouTube/Xtra Night Show

Reacția lui Cătălin Botezatu, după ce Dan Capatos l-a întrebat despre copiii săi. Mara Bănică l-a provocat să dezvăluie numărul exact

Pepe, Raluca Pastramă, captură video Youtube, Xtra Night Show

Raluca Pastramă rupe tăcerea, după trei ani de la divorț. Ce acuzații grave îi aduce lui Pepe, în plin război pentru custodia fetițelor

Mihai Voropchievici. Captură Video Antena 3

Horoscop 14 - 20 octombrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea mare succes profesional

Sursă foto: Instagram/ Oana Roman, Marius Elisei

Alocația fiicei Oanei Roman, virată într-un cont deschis de Marius Elisei. Vedeta nu are acces la bani: „Aștept să văd...”

Captură video: YouTube/JORGE OFFICIAL. Captură video: YouTube/Jador

Cine este, de fapt, bărbatul cu care s-a văzut Oana Ciocan la restaurant. Jador îl cunoștea de mulți ani: „Fix la cine nu te aștepți. Am zis că îl omor”

Sursă foto: Captură foto Instagram Mario Fresh

Cu cine a plecat Mario Fresh în vacanță, după despărțirea de Alexia Eram. Artistul se distrează în Dubai

Captură video: YouTube/Kanal D Romania. Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

„Hai că nu ne-am născut ieri. Am văzut și noi”. Teo Trandafir nu s-a abținut și l-a luat la rost pe Jador. Cum a reacționat cântărețul de manele / Video

Pepe, Raluca Pastramă, captură video Youtube, Xtra Night Show

Pepe și Raluca Pastramă s-au întâlnit în sala de judecată. Ce acuzații i-a adus fosta soție

Sursă foto: Captură foto Instagram Gina și Oana Matache

Gina Matache, mărturisiri emoționante despre divorțul fiice sale, Oana: „Nu mă așteptam. Am învățat să nu mă mai bag”

Captură video: TikTok/Jador

Jador și Oana Ciocan se căsătoresc! Când va avea loc marele eveniment și cine sunt nașii: „Mă însor cu ea! Am știut din prima zi că o să fie nevasta mea” / Video




pixel