Horoscop 17 – 23 iunie 2024, cu Ana-Maria Ticea. Zodia care are parte de bani
Data publicării:
Astrologul Ana-Maria Ticea a făcut previziunile pentru perioada care urmează.

 

Berbec

Este o săptămână foarte bună să-și poată rezolva anumite situații de acasă. Poate unii fac curățenie, alții rezolvă alte lucruri, sunt energii benefice pentru ei, care îi ajută să scape de frustrări și de griji.

Taur

Sunt foarte dornici să comunice, să-și expună ideile, vorbesc foarte mult, se pot plimba. E foarte important să se elibereze din angajamentele care nu le mai sunt de folos și să se bucure de situații noi. 

Gemeni

Au nevoie foarte multă de bani și vor veni bani, pot cere o mărire de salariu și să profite de talentele lor. O să iasă în față, sunt neobosiți, sunt foarte determinați.

Rac

Sunt în centrul atenției, au o energie bună, sunt dornici să-și schimbe look-ul. Trebuie să se pună în valoarea, să-și folosească farmecele. Se pot gândi la proiecte de viitor pe care să le facă alături de alții.

Leu

Se pot simți foarte obosiți, să aibă atenție la sănătate. Trebuie să fie foarte atenți și la bârfe sau la anumite situații care să nu-i defocuseze. 

Fecioară

Pot accesa fonduri europene, cei care vor să deschidă un business, sau să se afilieze cu cineva din domeniu. Este foarte important să se întâlnească cu prieteni, să schimbe anturajul. Este un proiect pe comunicare unde pot participa. O perioadă bună pentru a se adresa publicului larg.

Balanță

Sunt foarte activi la locul de muncă, au nevoie de validarea celor din jur. Este un tranzit foarte bun în care trebuie să se ocupe de ei, de anumite sarcini nerezolvate.

Scorpion

Au nevoie de bani, de resurse, se poată să se gândească și la vacanță, poate cheltui bani în acest sens. Sunt dornici să realizeze anumite situații care țin de acest lucru, unii își pot dori să-și extindă viziunea. 

Săgetător

Au foarte multe cheltuieli, pot exista discuții privind administrarea banilor comuni. Trebuie să fie atenți cei care se află într-un trio, pentru că multe secrete pot fi aflate. 

Capricorn

Își pot găsi un partener nou sau sunt foarte dornici să poată să schimbe ceva la un contract. Sunt foarte atașați de vechile credințe, vor să-și consolideze poziția într-un plan partenerial sau personal. Au nevoie de susținerea celorlalți.

Vărsător

Sunt foarte ocupați, ei au nevoie de o rutină legată de muncă. Se pot ocupa și de analize de sănătate. Se ocupă de multe proiecte de sănătate ale lor sau ale membrilor familiei.

Pești

Se pot gândi la un plan de relaxare sau unul în care să-și mărească veniturile. Pot primi și un cadou, dar trebuie să lucreze la ei și la mentalitatea lor.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Horoscop



Sursă foto: Captură foto Instagram Gabriel Trifu și Catrinel Sandu

Gabriel Trifu, dezvăluiri despre divorțul de Catrinel Sandu: „Nu era ușă de biserică, așa cum povestește ea peste tot”

Captură video: YouTube/La Măruță

Anca Dumitra a dezvăluit sexul bebelușului, după aproape o săptămână de când a devenit pentru prima dată mămică. Ce nume a ales pentru copilaș

Mihai Voropchievici, captură video Youtube/ Adevăruri Ascunse

Horoscop 23 - 29 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care își va întâlni marea dragoste

Captură video: Pro TV

Cum arată Adrian Minune de când și-a micșorat stomacul. Manelistul a ajuns la 58 de kilograme în doar 6 luni. Cătălin Măruță a rămas uimit: „Ești alt om”

Georgina Rodriguez, Instagram

Cine ar fi crezut: Motivul incredibil pentru care au fost refuzați copiii Giorginei și a lui Cristiano Ronaldo la școală

Sursa foto: Gina Pistol, Instagram

Pariu că nu știi care este mâncarea preferată a Ginei Pistol. Află o rețetă delicioasă

Captură video Vocea Românei PRO TV

Theo Rose a plâns la Vocea României! Cine sunt frații care i-au uimit pe jurați, până la lacrimi - VIDEO

Facebook Nelson Mondialu / Facebook Andra

Ce preț halucinant are Andra pentru o oră de cântare! Nelson Mondialu’, supărat foc, că artista ”i-a dat țeapă”

Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'. Sursă foto: Instagram/Adriana Simionescu

Adrian Minune aruncă bomba. Manelistul a vorbit în direct la TV despre zvonurile legate de divorțurile fiicelor sale: „Nu cred că foile țin oamenii”

Captură video: Pro TV

Cristina Demetrescu, horoscop pentru săptămâna 23 - 29 septembrie. Zodia care are numai de câștigat

Sursa foto: Irinel Columbeanu, captură YouTube/ The Exclusive

Nu o să îți vină să crezi ce pensie are Irinel Columbeanu după recalculare

Sursă foto: Captură foto podcast „Altceva cu Adrian Artene”

Gabriel Trifu a dezvăluit cum l-a cunoscut Catrinel Sandu pe actualul soț: „Ea l-a întâlnit cu mine”




pixel