Horoscop 17 - 23 iunie 2024. Zodia care va avea o perioadă nemaipomenită. Daniela Simulescu: S-ar putea să ziceți că este o șansă aici! / Video
Data actualizării:
Data publicării:
Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Atrosens, a zis care este zodia care va avea o perioadă nemaipomenită, între 17 - 23 iunie 2024. 

Capricorn / Ascendent în Capricorn

''Dacă sunteți singuri este o perioadă nemaipomenită. În Casa a 7-a intră Soarele, Mercur și Venus. Și s-ar putea să întâlniți oameni. La un moment dat nu vă dați seama că pot fi posibili parteneri, dar îi abordați ca pe simpli oameni. Dar dacă stați și vă uitați mai atent, analizați, observați, s-ar putea să ziceți că este o șansă aici!'', a spus Daniela Simulescu.

''De altfel, nu vă recomand să stați în casă dacă sunteți singuri. Trebuie să ieșiți să interacționați, să glumiți, să vă bucurați. Nu este obsesia de a căuta, să găsiți partenerul, ci, mai degrabă, hai să ies în lume și să văd ce îmi pregătește viața. Hai să fiu deschis.'', a spus Daniela Simulescu.

''Pentru cei care sunteți deja într-o relație să știți că veți avea foarte multe lucruri de făcut cu partenerul. Nu o să facă așa de mult cum o să vă placă vouă. O să fiți necăjiți, comentați, criticați, dar nu contează. Omul este acolo și face și el ce poate. Tot pentru cei care se află într-o relație, de exemplu, dacă aveți de planificat o vacanță nu o faceți singur. Cereți sprijin, întrebați, obțineți răspunsuri, faceți ajustări, optimizați. Nu sunteți pe vârful muntelui, ca să spun așa.'', a zis Daniela Simulescu.

''Luna plină de la sfârșitul săptămânii este în semnul vostru, dragii mei. Eu cred că s-ar putea să vă confruntați cu unele emoții neplăcute, asta este. Când este Lună plină este multă irascibilitate, dar, dat fiind faptul că în Casa a 7-a sunt foarte multe planete și Luna plină este în semnul vostru, vă recomand să îi lăsați și pe alții să aibă un cuvânt de spus și să își facă treaba! Să nu îi judecați foarte dur!'', a mai spus Daniela Simulescu.

Video

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Spectacola Team
Categorie: Horoscop


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Acces Direct

Demisie șoc la Antena Stars! A plecat de la Acces Direct după 6 ani: „A fost ultima mea zi”

Adriana Bahmuțeanu și iubitul ei, foto Facebook

Adriana Bahmuțeanu și George Restivan și-au spus „adio”, după 1 an și 3 luni de căsnicie. Adevăratul motiv al despărțirii: „Am decis să punem punct aici relației”

Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Suma uriașă pierdută de Cristina Bâtlan în urma afacerii pe care a avut-o cu Cătălin Botezatu. În ce relații a rămas femeia de afaceri cu celebrul designer

Andrei Nae

O studentă rupe tăcerea în cazul lui Andrei Nae, cunoscut drept „profesorul în fustă”

Andrei Nae

Ați văzut profesorul în fustă de la Universitatea din București? Adevărul despre fotografia publicată de Mara Bănică

Dana Budeanu/ captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU

Dana Budeanu, reacție în cazul profesorului în fustă

 pexels-max-fischer-5212362

Universitatea din București, decizie după ce un profesor a apărut în fustă

Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Gabi Bădălău s-a dat de gol! Spunea că nu a înșelat-o niciodată pe Bianca Drăgușanu, dar acum a recunoscut tot fără menajamente

Captură video: Pro TV

Ioana Gingină a vrut să știe toată lumea de ce nu-l suportă pe Cristi Mitrea. Actrița nu s-a abținut: „Am văzut eu niște lucruri”

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Horoscop 22 - 28 iulie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de reușite în tot ce face

Fotografie de la fauxels: https://www.pexels.com/ro-ro/fotografie/om-oameni-munce-te-munca-3184328/

De ce se îmbracă profesorii în fuste. Este o mișcare la nivel global. Cum arată situația în Spania

Cristina Demetrescu. Captură video: Pro TV

Cristina Demetrescu, previziuni astrologice pentru vara aceasta. Zodia care va câștiga foarte mulți bani până la sfârșitul lunii august
pixel